Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A u nas sniegu ni ma i bardzo dobrze :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Torus slodko wyglada w kubraczku, my dzisiaj tez ubralismy ta niebiesiutka kuretczke, bo wiatrzycho nieprzyjemne i poteguje mroz :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]madziu ja zmykam na jakis czas, prosze mi sie tutaj nie rozgadywac :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ziuu, Toruś idzie do goni :loveu:
[IMG]http://images20.fotosik.pl/91/76bf02a810ee2f79.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie dłuuuga droga Go czeka :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie dłuuuga droga Go czeka :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: A ja zapraszam jak najbardziej :diabloti:

Posted

haha,,ale Torek śmiesznie wygląda w tym sweterku i kucorku :evil_lol: może mnie sie tak tylko zdaje, bo co na niego spojrzę to mnie śmiech ogarnia :lol::lol:
a to wszystko Twoja wina Magda - tak go opisujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Super fotencje :loveu:
To u was taki śnieg? :-o U mnie tylko gdzieniegdzie leżą jakieś resztki :roll:[/QUOTE]
U nas zima pełną parą....niestety :roll:

[quote name='Zuza96'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]SŁODZIAK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Dzięki ;)

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A u nas sniegu ni ma i bardzo dobrze :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Torus slodko wyglada w kubraczku, my dzisiaj tez ubralismy ta niebiesiutka kuretczke, bo wiatrzycho nieprzyjemne i poteguje mroz :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]madziu ja zmykam na jakis czas, prosze mi sie tutaj nie rozgadywac :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
A u nas niestety jeszcze jest :shake: A w Niemczech podobno piękna pogoda, cieplutko...:roll:

Masterkowy golfik niechodzony praktycznie :p Jakby czekał na Torka :lol:

Nie obiecuję :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ziuu, Toruś idzie do goni :loveu:
[img]http://images20.fotosik.pl/91/76bf02a810ee2f79.jpg[/img][/QUOTE]
[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie dłuuuga droga Go czeka :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: :evil_lol: A ja zapraszam jak najbardziej :diabloti:[/QUOTE]
Kontynuujcie konwersację, kontynuujcie :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']haha,,ale Torek śmiesznie wygląda w tym sweterku i kucorku :evil_lol: może mnie sie tak tylko zdaje, bo co na niego spojrzę to mnie śmiech ogarnia :lol::lol:
a to wszystko Twoja wina Magda - tak go opisujesz :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol: A wiesz, że ja mam podobną reakcję na jego widok :evil_lol: Mam takie wrażenie, że kucyk jest przeznaczony tylko dla grzecznych yorków :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
:evil_lol: A wiesz, że ja mam podobną reakcję na jego widok :evil_lol: Mam takie wrażenie, że kucyk jest przeznaczony tylko dla grzecznych yorków :evil_lol:
[/quote]

wiesz co, on po prostu ma w sobie to coś co powala śmiechem i co powoduje, że nie idzie oderwać od niego oczu :loveu::loveu: (kurcze, opisałam prawie jak prawdziwego faceta :p)

Posted

[quote name='madziasto4']
No, zwłaszcza z tym powalaniem śmiechem :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

no, może oprócz tego :evil_lol: ach...zamieszałam sie w tym wszystkim - Twoja wina :eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']no, może oprócz tego :evil_lol: ach...zamieszałam sie w tym wszystkim - Twoja wina :eviltong:[/QUOTE]
A niech będzie i moja wina :lol:

[quote name='fidelek2']a jak tam końcówka feri upływa??? :p kiepsko, co nie? :eviltong:[/QUOTE]
Musisz przypominać :placz: :placz:

Posted

[quote name='Zuza96']U mnie jest tak:
Najpierw trzeba zacząć namawiać tatę...Potem mamę (u mnie namawianie mamy trwało 4 miesiące) Kiedy mam się zgodzi powiedzieć tacie, że mama się zgodziła. Tata już wtedy nic nie mówi, tylko szuka odpowiedniej hodowli (oczywiście ze mną)[/quote]
U mnie podobnie ;) Ale jeszcze do namawiania dołącza się od czasu do czasu tata ;)

[quote name='madziasto4']Mama nieugięta na drugiego yorka czy na yorka z rodowodem :razz:[/quote]
Na drugiego yorka, bo z rodowodem to już postanowione (przeze mnie ;) ). No i mama wybrała, że jak już to suńkę. Sama zaproponowała drugiego yorka, ale kobieta zmienną jest. Bez interwencji nic z tego nie będzie :roll:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Dzień dobry wieczór [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B] Toruś jest słodki :Cool!: Jak mają się jego uszka?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://images21.fotosik.pl/21/e623f1b943452857.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Guffi']Nawet nie mów! Nie:placz: :placz: :placz:[/QUOTE]
Ty też biedaczko po 2-óch tygodniach leniuchowania do roboty? :placz:

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Dzień dobry wieczór [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B] Toruś jest słodki :Cool!: Jak mają się jego uszka?[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
Witaj Aga :)
O tak się mają uszka: :loveu:
[IMG]http://i13.tinypic.com/4iccznl.jpg[/IMG]

[IMG]http://i15.tinypic.com/2iqzk9j.jpg[/IMG]
Jeszcze chodzi w plasterkach, ale myślę, że jesteśmy na dobrej drodze :multi:

Posted

[quote name='Yorkie'][B]Fajnie mu stoją[/B] :loveu: I ta minka na pierwszej fotce - cudna :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Uszka wyglądają suuuper :klacz::klacz::klacz:
grzecznie na baczność stoją - na pewno będzie dobrze

[IMG]http://i15.tinypic.com/2iqzk9j.jpg[/IMG]
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]