madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Guffi']A ja myślałam, że połykają w całości:cool3:[/QUOTE] Ta wersja jest zarezerwowana dla przechodniów :lol: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Ta wersja jest zarezerwowana dla przechodniów :lol:[/quote] No raczej nie będę przechodniem:evil_lol: ... Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jakie fajne fotki :lol: Nie nadążam, nie było mnie dgm 1 godziny, a tu już tyle postów :-o Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Jakie fajne fotki :lol: Nie nadążam, nie było mnie dgm 1 godziny, a tu już tyle postów :-o[/QUOTE] Cześć :lol: dzięki :lol: Kurcze, ja nie odczuwam tego napływu postów :niewiem: :lol: Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]A ja mówie też, że to jest SUPER GALERIA Z SUPER PSAMI :loveu::loveu:[/FONT][/COLOR] Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nareszcie zmiana tytułu! Bo tamten był bardzo zmylny! Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Guffi'] Nareszcie zmiana tytułu! Bo tamten był bardzo zmylny! [/quote] dlaczego Ty mnie zawsze wyprzedzasz z tym co ja chciałam powiedzieć.......:p:p Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]A ja mówie też, że to jest SUPER GALERIA Z SUPER PSAMI :loveu::loveu:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Dzięki Zuzka :lol: Odliczasz już dni do zakupu Twojej suni? :loveu: [quote name='Guffi']Nareszcie zmiana tytułu! Bo tamten był bardzo zmylny![/QUOTE] :grins: Wiem, wiem...;) Dlatego zebrałam siły i zmieniałam w końcu :p Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć :lol: dzięki :lol: Kurcze, ja nie odczuwam tego napływu postów :niewiem: :lol:[/quote] No bo Ty nie musialas nadrabiac ponad 20 stron:D co do wagi Fibi to tak ona juz nie zmieia wagi i wazy dokladnie 3.4 a ma bodajze 26cm w klebie ale nie wiem to z pamieci mowie bo teraz spi wiec nie bede jej brutalnie budzic do mierzenia:) Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='fidelek2']dlaczego Ty mnie zawsze wyprzedzasz z tym co ja chciałam powiedzieć.......:p:p[/QUOTE] Widać masz słaby refleks...:razz: :lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Nadia86']No bo Ty nie musialas nadrabiac ponad 20 stron:D co do wagi Fibi to tak ona juz nie zmieia wagi i wazy dokladnie 3.4 a ma bodajze 26cm w klebie ale nie wiem to z pamieci mowie bo teraz spi wiec nie bede jej brutalnie budzic do mierzenia:)[/QUOTE] A no tak :evil_lol: Istotnie, jestem na bieżąco w swojej galerii :evil_lol: Hmmm...26cm, a jak długo yorki rosną? Do roku? Kurcze nie pamiętam jak to z Masterem było :hmmmm: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Widać masz słaby refleks...:razz: :lol: [/quote] haha..śmieszne :p wcale nie, obraziłam sie :obrazic: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='fidelek2']haha..śmieszne :p wcale nie, obraziłam sie :obrazic:[/QUOTE] :evil_lol: No nie wygłupiaj się :evil_lol: Żartowałam :cool3: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] No nie wygłupiaj się :evil_lol: Żartowałam :cool3: [/quote] a Ty myślisz że ja tak na poważnie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='fidelek2']a Ty myślisz że ja tak na poważnie :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie, że nie :evil_lol: :lol: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Pewnie, że nie :evil_lol: :lol: [/quote] tak też myślałam ale dialog podtrzymany musi być ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Hmmm...26cm, a jak długo yorki rosną? Do roku? Kurcze nie pamiętam jak to z Masterem było :hmmmm:[/quote] Do 10 miesiąca życia, ale różnie to bywa... Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 "Dzięki Zuzka :lol: Odliczasz już dni do zakupu Twojej suni? :loveu:" :grins: [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]No pewnie, że odliczam :loveu:, ale niestety jeszcze 3 miesiące :placz:[/COLOR][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='fidelek2']tak też myślałam ale dialog podtrzymany musi być ;)[/QUOTE] A więc teraz podtrzymanie dialogu z mojej strony :evil_lol: Torutek na spacerku :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/91/fd63ff67da2ec3e5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/21/bf6b7ad121226a13.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/91/cc567cf733794df9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/91/76bf02a810ee2f79.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Zuza96']:grins: [FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]No pewnie, że odliczam :loveu:, ale niestety jeszcze 3 miesiące :placz:[/COLOR][/FONT][/quote] Nie martw się, szybko zleci ten czas :glaszcze: Ja jestem na etapie namawiania rodziców na suńkę z rodowodem, ale chyba nigdy się nie dogadam z tak upartymi osobami. Tata jeszcze ujdzie, ale mama jest nieugięta jak stal :angryy: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Super fotencje :loveu: To u was taki śnieg? :-o U mnie tylko gdzieniegdzie leżą jakieś resztki :roll: Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]SŁODZIAK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/91/fd63ff67da2ec3e5.jpg[/IMG][/URL] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta] [/COLOR][/FONT] Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 U mnie jest tak: Najpierw trzeba zacząć namawiać tatę...Potem mamę (u mnie namawianie mamy trwało 4 miesiące) Kiedy mam się zgodzi powiedzieć tacie, że mama się zgodziła. Tata już wtedy nic nie mówi, tylko szuka odpowiedniej hodowli (oczywiście ze mną) Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Do 10 miesiąca życia, ale różnie to bywa...[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź, no to Toruś może jeszcze podrosnąć. [quote name='Zuza96'] :grins: [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]No pewnie, że odliczam :loveu:, ale niestety jeszcze 3 miesiące :placz:[/COLOR][/FONT][/QUOTE] Szybko zleci, zobaczysz ;) [quote name='Yorkie']Nie martw się, szybko zleci ten czas :glaszcze: Ja jestem na etapie namawiania rodziców na suńkę z rodowodem, ale chyba nigdy się nie dogadam z tak upartymi osobami. Tata jeszcze ujdzie, ale mama jest nieugięta jak stal :angryy:[/QUOTE] Mama nieugięta na drugiego yorka czy na yorka z rodowodem :razz: Quote
Recommended Posts