Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]A to rozbójnik prawdziwy, chyba ogólny demontaż sprzętu domowego przeprowadza - coś w stylu wiosennych porządków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :evil_lol:[/QUOTE]
Tak, bardzo się wczuł w rolę :evil_lol:

Ale wiesz, myślałam, że będzie gorzej, bo mebli nie ruszył jeszcze, tfu tfu.
Kabli też nie pogryzł, chociaż przy nas to już nie raz go przyłapałam, jak trzyma w paszczy wtyczkę do kontaktu. Tyle że ta wtyczna była luźno położona na podłodze. Sam na szczęście z kontaktu nie wyciąga :eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']no nie mogę...hahaha :lol: :lol: On jest boski!!!!!! I jak mam z nim nie trzymać, co??? Nie potrafię.....:evil_lol:[/QUOTE]
I jeszcze ta jego mina 'o co chodzi, dlaczego mi zabrałaś?' :evil_lol:

[quote name='madziaaa']I tak jest malutki. Musiał dorównać wzrostem starszemu koledze ;)[/QUOTE]
Nie dość, że dorównał, to mam wrażenie, że go jeszcze przegoni :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Wczoraj po 12 w nocy, Rodzice już w łóżku, ja jeszcze wracałam z łazienki, słyszę Tatę: 'córcia, weź no zobacz co on tam mamle' :evil_lol:, no to idę, zapalam światło, a ta mała cholera rozłożony na ławie i w najlepsze gryzie okulary Taty :diabloti: Szkła całe wylizane, a jeden 'nausznik' cały w dziurkach od zębów :diabloti:[/quote]
A to zbój mały :evil_lol: Nie musicie się przy nim nudzić :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Toro przed chwilą przywlókł pończochę mamy, a chwilę później dorodny kawałek papieru toaletowego :diabloti:[/quote]

[quote name='madziasto4']Ja mu co chwilę coś z paszczy wyjmuję, straszny odkurzacz z niego.

Wczoraj po 12 w nocy, Rodzice już w łóżku, ja jeszcze wracałam z łazienki, słyszę Tatę: 'córcia, weź no zobacz co on tam mamle' :evil_lol:, no to idę, zapalam światło, a ta mała cholera rozłożony na ławie i w najlepsze gryzie okulary Taty :diabloti: Szkła całe wylizane, a jeden 'nausznik' cały w dziurkach od zębów :diabloti:[/quote]

[quote name='madziasto4']Ale wiesz, myślałam, że będzie gorzej, bo mebli nie ruszył jeszcze, tfu tfu.
Kabli też nie pogryzł, chociaż przy nas to już nie raz go przyłapałam, jak trzyma w paszczy wtyczkę do kontaktu. Tyle że ta wtyczna była luźno położona na podłodze. Sam na szczęście z kontaktu nie wyciąga :eviltong:[/quote]

moja kreww :evil_lol:

dobry Toruś, kochane maleństwo.. :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć Madziu! :cool3:[/QUOTE]
Cześć :razz:

[quote name='PositiveThought']nawet nie wiesz jak bardzo :evil_lol: :cool3:[/QUOTE]
I chyba nie chcę wiedzieć :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/87/71228e8d9ff6d8a9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/18/42f4e739718ccaa6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/87/fb8f761471770452.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/87/7867997dbf45c94c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/18/3c0eed350b1b1073.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='PositiveThought']Dobra, dobra :evil_lol:
myślałby kto, że Toro taki tchórz... :cool:[/QUOTE]
Jaki tam tchórz, on tu był w trakcie biegu z prędkością światła :cool1: :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeesc Madziaki Torusie i Masterki :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U cnas też dzisiaj było mroźnie i nieprzyjemnie, a jak zmarzlam strasznie w autobusie jadać do szkoły, ech ... dobrze że na uczelni grzeją to idzie się ogrzać :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Toruniek słodko spał w tym swoim nieco za małym kojcu :evil_lol: :loveu: a masterek na tych ostatnich zdjeciach jak fajnie poluje na malucha hihih :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeesc Madziaki Torusie i Masterki :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]U cnas też dzisiaj było mroźnie i nieprzyjemnie, a jak zmarzlam strasznie w autobusie jadać do szkoły, ech ... dobrze że na uczelni grzeją to idzie się ogrzać :p [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Toruniek słodko spał w tym swoim nieco za małym kojcu :evil_lol: :loveu: a masterek na tych ostatnich zdjeciach jak fajnie poluje na malucha hihih :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Cześć Daguś :multi:
Właśnie dlatego nie lubię zimy, przez ten ziąb :roll:

W zasadzie to gdzie by nie spał, to łepetyna zawsze mu zwisa :lol:

Zawsze po myciu łapek dopada ich głupawka i polują na siebie nawzajem:lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Cześć Daguś :multi:
Właśnie dlatego nie lubię zimy, przez ten ziąb :roll:

W zasadzie to gdzie by nie spał, to łepetyna zawsze mu zwisa :lol:

Zawsze po myciu łapek dopada ich głupawka i polują na siebie nawzajem:lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dokładnie!, dla mnie wystarczyłyby tylko dwie pory roku Wiosna i Lato. Ja nie lubie ubierac sie na cebulke, a teraz tym bardziej taki zmarzluch sie ze mnie zrobił, że wiecznie mi zimno :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Co do tego ziąbu to nie byłoby tak źle gdyby nie to wiatrzychp, które przy -1 st daje nam odczuć - 10 :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oskarek po umyciu łapek też dostaje takiej głupawki, ze czasem to boki ze śmiechu zrywamy :evil_lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dokładnie!, dla mnie wystarczyłyby tylko dwie pory roku Wiosna i Lato. Ja nie lubie ubierac sie na cebulke, a teraz tym bardziej taki zmarzluch sie ze mnie zrobił, że wiecznie mi zimno :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Co do tego ziąbu to nie byłoby tak źle gdyby nie to wiatrzychp, które przy -1 st daje nam odczuć - 10 :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oskarek po umyciu łapek też dostaje takiej głupawki, ze czasem to boki ze śmiechu zrywamy :evil_lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Dla mnie też :p I lato mogłoby być dłuższe :loveu: Uwielbiam letnie wieczory :loveu: Jak jest taki ziąb i wiatr to ja tylko ide zmarznięta i przeklinam pod nosem :watpliwy: :evil_lol:

U nas jest to samo, tylko pomnożone razy 2 :evil_lol: