Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Czekał aż mu rzucę kółko :cool1:[/quote] Szokująca prawda :-o Quote
Gosia>>> Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witaj Madziu! Jak tam Twoje brzdące???:cool3: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Dzień dobry Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]jak się mają uszka Torusia?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Yorkie']Szokująca prawda :-o[/QUOTE] :p Niedawno wróciliśmy ze spacerku, zima u nas pełną gębą :cool1: Wcale mi się to nie podoba, zdecydowanie wolę wiosenne i letnie ciepełko, aniżeli mróz i wiatr :roll: Toro jak zwykle deptał Masterowi po piętach, burcząc na podejrzane osobniki typu pan wnoszący meble do klatki, pani chrobocząca kluczem z drzwiach wejściowych :cool1: Na szczęście jeszcze nie szczeka, ale wczoraj wieczorem burczał na sąsiada... A w takiej pozycji wczoraj spał: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/17/2d67a4f095641c32.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/86/8f9b94033a34ecf0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosia>>> Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pies zaczyna warczeć.... Madziu ty się weź za niego, bo ci mordulec wyrośnie i się kiedyś nie obudzisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]Może źle widzę, ale to wygląda tak jakby Torusiowi się wypadło, tylko nie wiem z czego :-?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/17/2d67a4f095641c32.jpg[/IMG][/URL] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]I widać języczek różowy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :Cool!: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3587556]Witaj Madziu! Jak tam Twoje brzdące???:cool3:[/QUOTE] Cześć Gosiu :p Toro przed chwilą zabierał się za futrynę drzwiową, powiedziałam 'nie wolno' to przestał, ale stoi za winklem i się patrzy, nuż mu pozwolę gryźć dalej :mad: [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Dzień dobry Madziu :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]jak się mają uszka Torusia?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE] Witaj Aga :) Chodzi zaplasterkowany, jak zdejmę niedługo plasterki to się pochwalimy :p Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3587756]Pies zaczyna warczeć.... Madziu ty się weź za niego, bo ci mordulec wyrośnie i się kiedyś nie obudzisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie, wkońcu to taki sam terrier jak AST :evil_lol: [quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]Może źle widzę, ale to wygląda tak jakby Torusiowi się wypadło, tylko nie wiem z czego :-?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/17/2d67a4f095641c32.jpg[/IMG][/URL] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]I widać języczek różowy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :Cool!:[/QUOTE] To jest jego posłanko, uszyte jak był jeszcze malutki, ale on je bardzo lubi :p Wyżywa się na nim, a później w nim śpi :lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Madziu :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]jak to się robi, żeby w jednym poście odpowiedzieć na kilka zacytowanych wypowiedzi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :oops: :-? :oops: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Toruś na posłanku wygląda przesłodko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :lol: Quote
Gosia>>> Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Obok ramki QUOTE masz takie okienko z +, klikasz, plus zmienia się w minus na pomarańczowym tle, robisz tak w każdym poście, który cjcesz zacytować, a później na samym dole POST REPLY Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Aga76'][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Madziu :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]jak to się robi, żeby w jednym poście odpowiedzieć na kilka zacytowanych wypowiedzi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :oops: :-? :oops: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid]Toruś na posłanku wygląda przesłodko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :lol:[/QUOTE] Na dole każdego posta jest taki 'cytat z +', zwie się multi cytat i przy każdej wypowiedzi, którą chcesz zacytować musisz go nacisnąć ;) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mogę Ci to wyjaśnić. Sama niedawno miałam ten sam problem. Na dole każdego postu, po prawej stronie są 3 ikonki. Ta pośrodku, jak na nią klikniesz, wyświetla się napis "wielokrotne cytowanie" czy coś takiego. Gdy na nią klikniesz, ikonka robi się pomarańczowa. Zaznaczasz w ten sposób te posty, które chcesz zacytować i na koniec klikasz na "Post Replay". Ot, i cała filozofia. Pzdr. Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3588397]Obok ramki QUOTE masz takie okienko z +, klikasz, plus zmienia się w minus na pomarańczowym tle, robisz tak w każdym poście, który cjcesz zacytować, a później na samym dole POST REPLY[/QUOTE] Madzia jesteś? :evil_lol: ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/86/8f9b94033a34ecf0.jpg[/IMG][/URL][/quote] Ludzie, radujmy się, Toro pokazał jęzorek :eviltong: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Yorkie']Ludzie, radujmy się, Toro pokazał jęzorek :eviltong: :loveu:[/QUOTE] Ale chyba nieświadomie ;) Quote
Gosia>>> Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote=Gosia>>>;3588397]Obok ramki QUOTE masz takie okienko z +, klikasz, plus zmienia się w minus na pomarańczowym tle, robisz tak w każdym poście, który cjcesz zacytować, a później na samym dole POST REPLY[/quote] [quote name='madziasto4']Madzia jesteś? :evil_lol: ;)[/quote] NIe:eviltong: :eviltong: :eviltong: Gosiunia:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Ale chyba nieświadomie ;)[/quote] E tam, nieważne, ważne że w ogóle pokazał :multi: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3588787]NIe:eviltong: :eviltong: :eviltong: Gosiunia:lol:[/QUOTE] Też ładnie :eviltong: Toro przed chwilą przywlókł pończochę mamy, a chwilę później dorodny kawałek papieru toaletowego :diabloti: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote=Gosia>>>;3588397]Obok ramki QUOTE masz takie okienko z +, klikasz, plus zmienia się w minus na pomarańczowym tle, robisz tak w każdym poście, który cjcesz zacytować, a później na samym dole POST REPLY[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dziękuję :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [quote name='madziasto4']Na dole każdego posta jest taki 'cytat z +', zwie się multi cytat i przy każdej wypowiedzi, którą chcesz zacytować musisz go nacisnąć ;)[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]Dziękuję :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [quote name='Asiaczek']Mogę Ci to wyjaśnić. Sama niedawno miałam ten sam problem. Na dole każdego postu, po prawej stronie są 3 ikonki. Ta pośrodku, jak na nią klikniesz, wyświetla się napis "wielokrotne cytowanie" czy coś takiego. Gdy na nią klikniesz, ikonka robi się pomarańczowa. Zaznaczasz w ten sposób te posty, które chcesz zacytować i na koniec klikasz na "Post Replay". Ot, i cała filozofia. Pzdr.[/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dziękuję :Rose: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][COLOR=seagreen]Po takim szkoleniu to ciotka już "naumiana" porządnie[/COLOR] :sweetCyb: [/COLOR][COLOR=seagreen]i na wieki. Bardzo dziękuję za pomoc, jesteście Kochani :calus: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Kasia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Toro przed chwilą przywlókł pończochę mamy, a chwilę później dorodny kawałek papieru toaletowego :diabloti: [/quote] haha, niezły agent z Niego :roflt: Toruś tak trzymaj!!!!! :evil_lol: cześć Madziu!!!! Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [QUOTE][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/85/25769f26eaea3a56.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Jaki szkrab :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='fidelek2']haha, niezły agent z Niego :roflt: Toruś tak trzymaj!!!!! :evil_lol: cześć Madziu!!!![/QUOTE] No wiesz, zamiast ze mną trzymac, to Ty mu jeszcze dopingujesz :shake: :x Ja mu co chwilę coś z paszczy wyjmuję, straszny odkurzacz z niego. Wczoraj po 12 w nocy, Rodzice już w łóżku, ja jeszcze wracałam z łazienki, słyszę Tatę: 'córcia, weź no zobacz co on tam mamle' :evil_lol:, no to idę, zapalam światło, a ta mała cholera rozłożony na ławie i w najlepsze gryzie okulary Taty :diabloti: Szkła całe wylizane, a jeden 'nausznik' cały w dziurkach od zębów :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='madziaaa']Jaki szkrab :loveu:[/QUOTE] Witaj :) Teraz to już nie taki szkrab, równy z Masterem już jest :p Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Wczoraj po 12 w nocy, Rodzice już w łóżku, ja jeszcze wracałam z łazienki, słyszę Tatę: 'córcia, weź no zobacz co on tam mamle' :evil_lol:, no to idę, zapalam światło, a ta mała cholera rozłożony na ławie i w najlepsze gryzie okulary Taty :diabloti: Szkła całe wylizane, a jeden 'nausznik' cały w dziurkach od zębów :diabloti:[/quote] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]A to rozbójnik prawdziwy, chyba ogólny demontaż sprzętu domowego przeprowadza - coś w stylu wiosennych porządków[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Wczoraj po 12 w nocy, Rodzice już w łóżku, ja jeszcze wracałam z łazienki, słyszę Tatę: 'córcia, weź no zobacz co on tam mamle' :evil_lol:, no to idę, zapalam światło, a ta mała cholera rozłożony na ławie i w najlepsze gryzie okulary Taty :diabloti: Szkła całe wylizane, a jeden 'nausznik' cały w dziurkach od zębów :diabloti: [/quote] no nie mogę...hahaha :lol: :lol: On jest boski!!!!!! I jak mam z nim nie trzymać, co??? Nie potrafię.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts