Jump to content
Dogomania

Baron znalazl domek u zacnych ludzi na Słowacji:) dziekujemy Agnieszko

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłałam wczoraj 30 zł na transport ale przekombinowałam i wpłaciłam razem z deklaracją na Rokiego. Także pieniążki są na koncie Asi, nie wiem czy jesteście w kontakcie i czy nie będzie problemu żeby je wam przekazała.
Jeżeli będzie problem to te dodatkowe 30 zł przeznaczcie na następny miesiąc deklaracji a ja wpłacę gisselko jeszcze raz na twoje konto. Chęci były ale główka zaszwankowała.

Posted

julka1 napisał(a):
wysłałam wczoraj 30 zł na transport ale przekombinowałam i wpłaciłam razem z deklaracją na Rokiego. Także pieniążki są na koncie Asi, nie wiem czy jesteście w kontakcie i czy nie będzie problemu żeby je wam przekazała.
Jeżeli będzie problem to te dodatkowe 30 zł przeznaczcie na następny miesiąc deklaracji a ja wpłacę gisselko jeszcze raz na twoje konto. Chęci były ale główka zaszwankowała.

ok przeksięguję te pieniądze Gisselce

Posted

goś napisał(a):
dorzucę 50zł na transport i porozsyłam wątek. Niech misiaki jadą jak najszybciej do hotelu! Rozumiem, że będę pod opieką rottka?
Tylko gdzie mam wpłacić pięniądze?? ;) bo jakoś nie mogę dogrzebać się do nru konta :/

a baron na tych zdjeciach wygląda mi trochę jak mix z owczarkiem środkowoazjatyckim...

nie moge wysłac pv
pewnie skrzynka pełna:)

Posted

[quote name='giselle4']nie moge wysłac pv
pewnie skrzynka pełna:)
No właśnie pusta, ale często nie chce działać :mad:
Podeślij mi proszę nr konta na maila: [email protected]
A nie pamiętam czy mi odpowiedziałaś, czy psiury bedą pod opieką fundacji Rottka, kiedy już trafią do hotelu?

Posted

[quote name='Goś']No właśnie pusta, ale często nie chce działać :mad:
Podeślij mi proszę nr konta na maila: [email protected]
A nie pamiętam czy mi odpowiedziałaś, czy psiury bedą pod opieką fundacji Rottka, kiedy już trafią do hotelu?

Będą pod opieką nie tylko fundacji, ale i moją :)

Posted

transport dzierżoniów - warszawa w sobotę

Witaj
Może byś sobota.
Koszt zależy od przejechanych kilometrów. Około 400 - 450 zł. Znając dokładne adresy odbioru i "dostawy" piesków będę mógł bliżej określić koszt.
Proszę dzwonić. 6------
----------------------