Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Isadora7']Jestem odsypiałam cały tydzień, był dla mnie bardzo ciężki głownie psychicznie. Czy chociaż załapię sie na malutką ? [FONT=Impact][SIZE=7][/QUOTE] Ło matko :D Ciocia Isadorka jaki rysunek wymalowała :D Kawunia już leci, ja też musiałam odespać :D :morning: Buziaczki dla Isadorki :loveu::loveu: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja poproszę ka(Wunię), spóźnioną. ale jednak...poproszę extra.. latte macchaito:cool3: W końcu udało mi się zalogować i wejść na wątek... Najpierw dogo szwankowało :angryy::mad:, potem trwały prace serwisowe, potem u mnie nastąpiło spięcie, prąd wywaliło i komputer przestał dzialać. Teraz korzystam z laptopa męża, nie bez problemów oczywiście...bo przy próbie logowania wyskakuje jakiś dziwny komunikat...:roll: No, ale w końcu udało się i jestem.. a tu tyle się działo !:crazyeye: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 :multi::multi: RenW wróciła :multi::multi::multi: :kaffee_2: Ka(Wunia) dla Ciebie zgodnie z zamówieniem :loveu: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW'].. a tu tyle się działo !:crazyeye:[/QUOTE] Oj działo się działo :D Jak zawsze u Gapcia :D Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No ..cholera ! Była wiadomość i zniknęła. :crazyeye: Albo ja wariuję, albo ten mój komputer..:shake: I prywatnych wiadomości nie mogę odczytać..:shake: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzięki za kawunię.:loveu: Jak zawsze Twoja najlepsza..:multi: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ten [B]Jamor[/B] to nieźle tu sobie poczyna...:crazyeye: Swojski chłop :diabloti::diabloti:! Niedługo zbiorowej satysfakcji będziemy rządać.:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']No ..cholera ! Była wiadomość i zniknęła. :crazyeye: Albo ja wariuję, albo ten mój komputer..:shake:I prywatnych wiadomości nie mogę odczytać..:shake:[/QUOTE] Też nie mogę :) Jeżeli mojego PW w ogóle jeszcze nie otworzyłaś to zrób taki manewr: 1. edytuj sygnaturę 2. zapisz sygnaturę 3. pojawi Ci się strona z Twoimi subskrypcjami i nieodczytana wiadomość, ale jak ją już otworzysz to z odbiorczej już nie odczytasz :D Grzebałam już wszędzie dlaczego tak jest :( zamierzam napisać do admina ... [quote name='RenW']Dzięki za kawunię.:loveu: Jak zawsze Twoja najlepsza..:multi:[/QUOTE] A dziękuję, polecam się :D [quote name='RenW']Ten [B]Jamor[/B] to nieźle tu sobie poczyna...:crazyeye: Swojski chłop :diabloti::diabloti:! Niedługo zbiorowej satysfakcji będziemy rządać.:evil_lol:[/QUOTE] Jamor to spoko gość :D Ja osobiście go uwielbiam :D Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Witam Wszystkich, dopiero siadłam, bo ja dzisiaj z okazji pierwszego dnia wiosny postanowiłam ogarnąć swój ogródek:roll:, Jak śnieg zniknął to się okazało psia kupa na psiej:crazyeye:, ilez te moje sucze sra...ą:mad: Łatwiejszy manewr z otczytaniem wiadomości to wchodzisz w ustawienia i masz podlinkowaną nową wiad.na górze do odczytania na jeden raz (to wtedy gdy nie można wejść w PW) Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 ja po tej rewolucji w ogóle nie mogę żadnej odczytać ani odebranej ani wysłanej :shake: No, ale kombinować jakoś człowiek musi ;) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I dalej dogo głupieje..:shake: czy tylko ja tak mam..? Wczoraj, będąc niezalogowaną przeglądałam forum.. i natknęłam się na bardzo smutną informację. Jakaś nostalgia i melancholia mnie ogarnęła... Nasza Koleżanka odeszła...:placz: Kurka, śmierć jest integralną częścią życia, a człek skazany jest na nią w chwili narodzin...:placz::shake: Wuniu, Twoją jedna wiadomość odczytałam, nie wiem czy nadeszła druga... Wysłałam też do Ciebie drugie PW, ale nie wiem czy doszło... Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Teoretycznie tak, to znaczy ma pewien "zapas" na ewentualne leczenie tych zmian skórnych, jeżeli same się nie zahamują, a potem na kosmetykę tego naszego futerka, kastracja, chip, zabezpieczenie, wyprawka, hotel co miesiąc, jak zostanie na kupce cokolwiek, to wtedy powiem, że Gapcio się bogaci :) a na razie zbiera na nowe życie :) Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']I dalej dogo głupieje..:shake: czy tylko ja tak mam..? Wczoraj, będąc niezalogowaną przeglądałam forum.. i natknęłam się na bardzo smutną informację. Jakaś nostalgia i melancholia mnie ogarnęła... Nasza Koleżanka odeszła...:placz: Kurka, śmierć jest integralną częścią życia, a człek skazany jest na nią w chwili narodzin...:placz::shake: Wuniu, Twoją jedna wiadomość odczytałam, nie wiem czy nadeszła druga... Wysłałam też do Ciebie drugie PW, ale nie wiem czy doszło...[/QUOTE] Tak, wczoraj był pogrzeb naszej koleżanki Talcott :(:( pisałam na wątku, że odeszła :(:( Odebrałam od Ciebie dwie PW i wysłałam również dwie PW :) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ciągle mi sie dogo zawiesza na poście Wuni z godz. 12.54 " Ło matko" i pokazuje jako ostatnią wiadomość. No właśnie ło matko..!:-o Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']Ciągle mi sie dogo zawiesza na poście Wuni z godz. 12.54 " Ło matko" i pokazuje jako ostatnią wiadomość. No właśnie ło matko..!:-o[/QUOTE] Ło matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: znowu dogo popsułam :diabloti: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zaraz przyjdzie kolega - informatyk.. może on coś zaradzi.:razz: Nie, nie dostałam Wuniu drugiej wiadomości od Ciebie, chociaż cały czas wyskakuje mi informacja, że takową otrzymałam.:shake: Złośliwość rzeczy martwych !!!:diabloti: Ha, ha Wunia zepsuła dogo ! Ty to masz moc sprawczą !:p:evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']Ło matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: znowu dogo popsułam :diabloti:[/QUOTE] No tak to juz teraz wiadomo kto psuje dogo :):) U mnie dziala swietnie, ale moze Wy za daleko mieszkacie :):) Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']Ha, ha Wunia zepsuła dogo ! Ty to masz moc sprawczą !:p:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Szarotka']No tak to juz teraz wiadomo kto psuje dogo :):)[/QUOTE] No, na kogoś musi być ... biorę to na klatę :D Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I zaawansowanych emotikonek nie mogę używać, bo dogo mi sie całkowicie zawiesza. A ja je tak bardzo lubię!:eviltong: Taaa daleko mieszkamy, prawie na granicy z Czechami..:razz: dobre żarcie tam mają, uczciwe i niewygórowane.:p Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ciocia RenW nie widziała bazarku Gdzie jest Gapcio? ... bo cały tydzień nie było jej na wątku? Widziałaś czy nie? Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']No, na kogoś musi być ... biorę to na klatę :D[/QUOTE] Przepraszam za ciekawość, a klata jaka..?:razz: Wiem, że to niebabskie pytanie, ale tak jakoś mnie naszło...:diabloti: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='renw']przepraszam za ciekawość, a klata jaka..?:razz: Wiem, że to niebabskie pytanie, ale tak jakoś mnie naszło...:diabloti:[/quote] 80b ;););) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW nie widziała bazarku Gdzie jest Gapcio? ... bo cały tydzień nie było jej na wątku? Widziałaś czy nie?[/QUOTE] Powiem tak, zyrknęłam wczoraj...:oops::cool3: Zaraz przyłożę się do tematu...:p Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']Powiem tak, zyrknęłam wczoraj...:oops::cool3: Zaraz przyłożę się do tematu...:p[/QUOTE] No to boju, bo już sama podrzucać tam muszę :D Quote
Recommended Posts