Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem !
Obleciałam tu i tam, w miejsca mi tylko wiadome, siedzę w "świątecznym" anturażu, czytam i czytam...:-o
Że co..?! Że Misiek wrócił z konferencyi, i co on tam robił..? A fe! :razz:

Posted

[quote name='agada']c.d. :modla:wszystkie:angel:i :evil: i :saint1:, darujcie zawłaszczenie:modla:[/QUOTE]

[B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B]

Posted

[quote name='RenW'][B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B][/QUOTE]
Wunia pedziała Amen:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']siedzę w "świątecznym" anturażu, czytam i czytam...:-o
Że co..?! Że Misiek wrócił z konferencyi, i co on tam robił..? A fe! :razz:[/QUOTE]
a co to antruaż?
O Miśka lepiej nie pytaj :)

Posted

[quote name='agada']makijaż ci spłynie od promieniowania monitora:evil_lol:, trzym bezpieczną odległość:cool3:[/QUOTE]

Make-up nie spłynie, bo to lepsza marka jest : Lancome :diabloti: (made in Ketunia, a to już jest marka sama w sobie):p
Trzymam bezpieczną odległość i kierunek, czasem tylko kiwom się..:evil_lol: Proszę mi kompas zakupić, co bym nie zboczyła z trasy. :evil_lol:

Posted

[quote name='RenW'][B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B][/QUOTE]
to prezent od Gapcia dla cioci agady. Koniec dyskusji :mad:

Posted

[quote name='Wunia']to prezent od Gapcia dla cioci agady. Koniec dyskusji :mad:[/QUOTE]

Tak, tak...
Jak mówi łac. przysłowie " verba volant, scripta manent"
Anturaż..?!
Ciotka, Ty nie zadawaj takich pytań, boś błyskotliwa przeca jest, pewniom i o kompletnej erudycji !!:p

Posted

[quote name='RenW']" verba volant, scripta manent"[/QUOTE]
to ja powiem z innej bajki : Die Ordnung muss sein!
Anturaż..?!
[quote name='RenW']Ciotka, Ty nie zadawaj takich pytań, boś błyskotliwa przeca jest, pewniom i o kompletnej erudycji !!:p[/QUOTE]
Ciebie sprawdzałam :D:D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Moze by tak cos o Gapciu jako przerywnik :):)[/QUOTE]
Jasne Szarotka, u Gapcia wszystko ok, jest na miejscu, czeka na niedzielę,papu dostał, swojego miejsca pilnuje, a Belka znowu bez netu, więc droga telefoniczna ze mną została :)
[B]apel: Ciocie i Wujkowie proszę o egzorcyzmy, modły i inne sztuki magiczne o pogodę na niedzielę ... bo zapowiadają śnieg i/lub marznący deszcz... :([/B]

Posted

Wyslij do mnie, bo u mnie ma byc sam deszcz to moge jeszcze te reszte dolozyc, a co mi tam, psa wozic w weekend nie bede :):)
Jak nie chcesz, zeby byl snieg itp. to siadasz i medytujesz wyobrazajac sobie, ze jest piekne slonce i cieplo.
Namow inne ciotki to sie uda :):)

Posted

[quote name='RenW']Make-up nie spłynie, bo to lepsza marka jest : Lancome :diabloti: (made in Ketunia, a to już jest marka sama w sobie):p
Trzymam bezpieczną odległość i kierunek, czasem tylko kiwom się..:evil_lol: Proszę mi kompas zakupić, co bym nie zboczyła z trasy. :evil_lol:[/QUOTE]
No dobra, dobra...:eviltong:
Ja tylko nie zapomnę :evil_lol: ,jak moja mama w dniu wesela siostry wróciła od wizażystki, a cały makijaż spływał z niej ciurkiem:shake:, gorąco było to fakt, ale 70 zł. za coś co spłynęło po 45min.:angryy:, wyobraźcie sobie minę mojej mamy jak się w lustrze zobaczyła, bo my wszystkie nabrałyśmy wody w usta, nikt biedaczce nie odważył sie powiedzieć:roll::evil_lol:. Poprawiałam ja i myślę, ze było lepiej niż po profesjonaliście:eviltong::lol:

Posted

[quote name='Szarotka']muss :):) z takim specjalnym s ktorego nie ma w klawiaturze :):)[/QUOTE]
no jasne :) już naprawione :) przepalcowało mi się ...

Posted

[quote name='Wunia']to ja powiem z innej bajki : Die Ordnung muu sein![/QUOTE]

Ja, ja..porządek czyni świat, a ludzi bat...w wolnym tłumaczeniu. :diabloti::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']Wyslij do mnie, bo u mnie ma byc sam deszcz to moge jeszcze te reszte dolozyc, a co mi tam, psa wozic w weekend nie bede :):)
Jak nie chcesz, zeby byl snieg itp. to siadasz i medytujesz wyobrazajac sobie, ze jest piekne slonce i cieplo.
Namow inne ciotki to sie uda :):)[/QUOTE]
[B]Ciocie i Wujkowie oto instrukcja jak się pozbyć śniegu na niedzielę z trasy Łódź-Rosanów-Warka[/B] - zaklinamy, zaklinamy ...

Posted

[quote name='Wunia']Jasne Szarotka, u Gapcia wszystko ok, jest na miejscu, czeka na niedzielę,papu dostał, swojego miejsca pilnuje, a Belka znowu bez netu, więc droga telefoniczna ze mną została :)
[B]apel: Ciocie i Wujkowie proszę o egzorcyzmy, modły i inne sztuki magiczne o pogodę na niedzielę ... bo zapowiadają śnieg i/lub marznący deszcz... :([/B][/QUOTE]

Wunia, a nie nastał czas na popołudniowego newsa...?

Posted

Ale koniecznie musisz myslec od pieknej slonecznej pogodzie i wyborazac sobie jak czujesz te promienie sloneczne na swoim ciele itp. Ani momentu nie myslisz o deszczu, sniegu itp :):)