Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [B]komunikat : strona 136 cała jest dla agady. Amen[/B] Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 c.d. :modla:wszystkie:angel:i :evil: i :saint1:, darujcie zawłaszczenie:modla: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jestem ! Obleciałam tu i tam, w miejsca mi tylko wiadome, siedzę w "świątecznym" anturażu, czytam i czytam...:-o Że co..?! Że Misiek wrócił z konferencyi, i co on tam robił..? A fe! :razz: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 makijaż ci spłynie od promieniowania monitora:evil_lol:, trzym bezpieczną odległość:cool3: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']c.d. :modla:wszystkie:angel:i :evil: i :saint1:, darujcie zawłaszczenie:modla:[/QUOTE] [B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B] Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 my se też zróbmy taką konferencję, pt: "Formy relaksacji i odstresowania w codziennym zyciu" Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW'][B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B][/QUOTE] Wunia pedziała Amen:eviltong::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']siedzę w "świątecznym" anturażu, czytam i czytam...:-o Że co..?! Że Misiek wrócił z konferencyi, i co on tam robił..? A fe! :razz:[/QUOTE] a co to antruaż? O Miśka lepiej nie pytaj :) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']makijaż ci spłynie od promieniowania monitora:evil_lol:, trzym bezpieczną odległość:cool3:[/QUOTE] Make-up nie spłynie, bo to lepsza marka jest : Lancome :diabloti: (made in Ketunia, a to już jest marka sama w sobie):p Trzymam bezpieczną odległość i kierunek, czasem tylko kiwom się..:evil_lol: Proszę mi kompas zakupić, co bym nie zboczyła z trasy. :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW'][B]Ciotka, nie darujem Ci tego, bo tu każdy skrawek papieru na wagę złota jest !:diabloti:[/B][/QUOTE] to prezent od Gapcia dla cioci agady. Koniec dyskusji :mad: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']to prezent od Gapcia dla cioci agady. Koniec dyskusji :mad:[/QUOTE] Tak, tak... Jak mówi łac. przysłowie " verba volant, scripta manent" Anturaż..?! Ciotka, Ty nie zadawaj takich pytań, boś błyskotliwa przeca jest, pewniom i o kompletnej erudycji !!:p Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Moze by tak cos o Gapciu jako przerywnik :):) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']" verba volant, scripta manent"[/QUOTE] to ja powiem z innej bajki : Die Ordnung muss sein! Anturaż..?! [quote name='RenW']Ciotka, Ty nie zadawaj takich pytań, boś błyskotliwa przeca jest, pewniom i o kompletnej erudycji !!:p[/QUOTE] Ciebie sprawdzałam :D:D:D:D:D:D:D Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 muss :):) z takim specjalnym s ktorego nie ma w klawiaturze :):) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Moze by tak cos o Gapciu jako przerywnik :):)[/QUOTE] Jasne Szarotka, u Gapcia wszystko ok, jest na miejscu, czeka na niedzielę,papu dostał, swojego miejsca pilnuje, a Belka znowu bez netu, więc droga telefoniczna ze mną została :) [B]apel: Ciocie i Wujkowie proszę o egzorcyzmy, modły i inne sztuki magiczne o pogodę na niedzielę ... bo zapowiadają śnieg i/lub marznący deszcz... :([/B] Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wyslij do mnie, bo u mnie ma byc sam deszcz to moge jeszcze te reszte dolozyc, a co mi tam, psa wozic w weekend nie bede :):) Jak nie chcesz, zeby byl snieg itp. to siadasz i medytujesz wyobrazajac sobie, ze jest piekne slonce i cieplo. Namow inne ciotki to sie uda :):) Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Make-up nie spłynie, bo to lepsza marka jest : Lancome :diabloti: (made in Ketunia, a to już jest marka sama w sobie):p Trzymam bezpieczną odległość i kierunek, czasem tylko kiwom się..:evil_lol: Proszę mi kompas zakupić, co bym nie zboczyła z trasy. :evil_lol:[/QUOTE] No dobra, dobra...:eviltong: Ja tylko nie zapomnę :evil_lol: ,jak moja mama w dniu wesela siostry wróciła od wizażystki, a cały makijaż spływał z niej ciurkiem:shake:, gorąco było to fakt, ale 70 zł. za coś co spłynęło po 45min.:angryy:, wyobraźcie sobie minę mojej mamy jak się w lustrze zobaczyła, bo my wszystkie nabrałyśmy wody w usta, nikt biedaczce nie odważył sie powiedzieć:roll::evil_lol:. Poprawiałam ja i myślę, ze było lepiej niż po profesjonaliście:eviltong::lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']muss :):) z takim specjalnym s ktorego nie ma w klawiaturze :):)[/QUOTE] no jasne :) już naprawione :) przepalcowało mi się ... Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']to ja powiem z innej bajki : Die Ordnung muu sein![/QUOTE] Ja, ja..porządek czyni świat, a ludzi bat...w wolnym tłumaczeniu. :diabloti::cool3: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A u nas właśnie sypie śnieg, oby bidny Gapcio wytrzymał, najgorzej jak zmoknie biedak:shake: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Szarotka']Wyslij do mnie, bo u mnie ma byc sam deszcz to moge jeszcze te reszte dolozyc, a co mi tam, psa wozic w weekend nie bede :):) Jak nie chcesz, zeby byl snieg itp. to siadasz i medytujesz wyobrazajac sobie, ze jest piekne slonce i cieplo. Namow inne ciotki to sie uda :):)[/QUOTE] [B]Ciocie i Wujkowie oto instrukcja jak się pozbyć śniegu na niedzielę z trasy Łódź-Rosanów-Warka[/B] - zaklinamy, zaklinamy ... Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Jasne Szarotka, u Gapcia wszystko ok, jest na miejscu, czeka na niedzielę,papu dostał, swojego miejsca pilnuje, a Belka znowu bez netu, więc droga telefoniczna ze mną została :) [B]apel: Ciocie i Wujkowie proszę o egzorcyzmy, modły i inne sztuki magiczne o pogodę na niedzielę ... bo zapowiadają śnieg i/lub marznący deszcz... :([/B][/QUOTE] Wunia, a nie nastał czas na popołudniowego newsa...? Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ale koniecznie musisz myslec od pieknej slonecznej pogodzie i wyborazac sobie jak czujesz te promienie sloneczne na swoim ciele itp. Ani momentu nie myslisz o deszczu, sniegu itp :):) Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To ja chwilowo sie stleniam, bo jedziemy do klienta :):) a klient nasz pan :):) bawcie sie dziewczny dobrze i zaklinajcie piekna pogode na weekend :):) Quote
Recommended Posts