RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']przeklejam streszczenie dla nocnej zmiany :D [B]Streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] [B](mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo)[/B] oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę[/QUOTE] Natknęłam się jeszcze raz na wczorejszego newsa.. I moje Mateczki uwzględnione..:loveu::loveu: no tak.. precedens jakiś. :cool3::crazyeye: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Sylwia M.']A te naleśniki, to z czym będą? Bo ochoty mi narobiłaś :)[/QUOTE] :shake: a miał być dzień filmowy :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Ciociu RenW gdzieś tam w Polsce wyczytałam, że dziś makijaż cudo masz :) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Sylwia M.']Cześć, dzięki za kawę, z rana bardzo smaczna jest - uwielbiam :) A te naleśniki, to z czym będą? Bo ochoty mi narobiłaś :)[/QUOTE] Naleśniki będą z dżemem truskawkowym i wiśniowym, i jak kto woli.. z bitą śmietanką lub cukrem pudrem do wyboru.:p A co ?! Przy filmie nie można o jedzeniu..?! :roll: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']Ciociu RenW gdzieś tam w Polsce wyczytałam, że dziś makijaż cudo masz :)[/QUOTE] Ano, ano... ;)To szybko rozchodzą sie wieści, zważywszy, że Polska to kraj telekomunikacyjnie i newsowo zacofany. :roll: Tylko wyjść nie mogę, matulka moja wyszla, więc ja siedzę i czekam na koleżankę.:evil_lol::cool3: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam na zmianie dziennej:p. Ktoś tu z dzbankiem kawy latał:cool3:? To ja też kubek podstawiam, bo jakoś nie mogę się wybudzić, chyba brak słońca tak działa:razz: [quote name='Szarotka']Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek .[/QUOTE] :crazyeye:, tak mówisz! A moje dziecko razem z całą klasą (4 podstawowej) było i mówiło, że fajnie:cool3:. Ja zresztą zawsze lepiej sie bawiłam w kinie na "bajkach" dla dzieci, niż moje dzieci:eviltong:, ale wtedy jeszcze trochę mniejsze były i ja też:evil_lol: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witam na zmianie dziennej:p. Ktoś tu z dzbankiem kawy latał:cool3:? To ja też kubek podstawiam, bo jakoś nie mogę się wybudzić, chyba brak słońca tak działa:razz: [quote name='Szarotka']Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek .[/QUOTE] :crazyeye:, tak mówisz! A moje dziecko razem z całą klasą (4 podstawowej) było i mówiło, że fajnie:cool3:. Ja zresztą zawsze lepiej sie bawiłam w kinie na "bajkach" dla dzieci, niż moje dzieci:eviltong:, ale wtedy jeszcze trochę mniejsze były i ja też:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']A co ?! Przy filmie nie można o jedzeniu..?! :roll:[/QUOTE] można, można ... ale takie wyśmienite ... to profanacja naleśników ;) Film=popcorn i chipsy :D Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']można, można ... ale takie wyśmienite ... to profanacja naleśników ;) Film=popcorn i chipsy :D[/QUOTE] Ee tam, to w kinie, w domowych pieleszach się można zaszyć i celebrować wybornym filmem... i jedzeniem. :lol::cool3: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Naleśniki będą z dżemem truskawkowym i wiśniowym, i jak kto woli.. z bitą śmietanką lub cukrem pudrem do wyboru.:p A co ?! Przy filmie nie można o jedzeniu..?! :roll:[/QUOTE] Moge poprosic z duszonymi jablkami? Plis............................wiem ,ze sie wpycham ale co tam, najwyzej nie dostane:) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Ellig']Moge poprosic z duszonymi jablkami? Plis............................wiem ,ze sie wpycham ale co tam, najwyzej nie dostane:)[/QUOTE] A jaki film sobie przy tym zaserwujesz? Bo dziś dzień filmowy :D Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia ujmij w sprawozdaniu dnia, ze cała 136 strona jest moja:oops:, bo tak mi dogo chodzi:lmaa:, że do wieczora z tym porządku nie zrobię :motz:, oż zawsze coś się tu musi knocić :comp26: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']A jaki film sobie przy tym zaserwujesz? Bo dziś dzień filmowy :D[/QUOTE] [B] [URL="http://zapach.kobiety.filmweb.pl/"] Zapach kobiety[/URL][/B] [B] Scent of a Woman:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=D2y3UOZ5MM4&feature=related[/url] [/B] Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ellig']Moge poprosic z duszonymi jablkami? Plis............................wiem ,ze sie wpycham ale co tam, najwyzej nie dostane:)[/QUOTE] Mówisz, masz !! Dla Aniola Wuni wszystko ! :evil_lol: Sama takie lubię.:p Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Mówisz, masz !! Dla Aniola Wuni wszystko ! :evil_lol: Sama takie lubię.:p[/QUOTE] Wunia, przeslij ciut....:placz: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Mówisz, masz !! [B]Dla[/B] [B]Anioła Wuni[/B] wszystko ! :evil_lol: Sama takie lubię.:p[/QUOTE] O ile mi wiadomo :-? to Ty [B]Ellig[/B] jesteś tym...:lilangel: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']Wunia ujmij w sprawozdaniu dnia, ze cała 136 strona jest moja:oops:, bo tak mi dogo chodzi:lmaa:, że do wieczora z tym porządku nie zrobię :motz:, oż zawsze coś się tu musi knocić :comp26:[/QUOTE] Matulu no fakt, wypij juz te kawe:kaffee_2::modla: Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']O ile mi wiadomo :-? to Ty [B]Ellig[/B] jesteś tym...:lilangel:[/QUOTE] Nic z tego.......Wunia, Twoje skrzydla przebijaja mi monitor :lol::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ellig']Matulu no fakt, wypij juz te kawe:kaffee_2::modla:[/QUOTE] Już mi i kawa nie potrzebna:eviltong: dogo wystarczająco ciśnienie podnosi:angryy: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cicho !! Bo siedzę i oglądam [I][FONT=Verdana][SIZE=2]Scent of a Woman..Zapach kobiety.....:kaffee_2:..:smokin:[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Verdana][SIZE=2][B]A zaraz rozejdzie sie zapach naleśnikow..:p[/B][/SIZE][/FONT][/I] Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ale dzięki za troskę, nie ma to jak wątkowy anioł:p Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='agada']Wunia ujmij w sprawozdaniu dnia, ze cała 136 strona jest moja:oops:, bo tak mi dogo chodzi:lmaa:, że do wieczora z tym porządku nie zrobię :motz:, oż zawsze coś się tu musi knocić :comp26:[/QUOTE] usuń duble :) chcesz instrukcję? Quote
Recommended Posts