RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']Szarotka jak zawsze super :D:D:D:D:D idzie na pierwszą :) Ciekawe co Cię po tych frytko-biedronkach będzie bolało ... :([/QUOTE] Ciotka nie dociekaj, wzięłam espumisan...przechodzi..:p Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nie cierpię siedzieć w garach, jeszcze bardziej nie cierpię obierać ziemniaków :angryy: gotowanie nie sprawia mi satysfakcji :shake: nawet nie pamiętam czy coś soliłam czy nie :shake: Za to mogę siedzieć w papierach, z ołówkiem za uchem i się nie pogubię ;) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']patrz: Manifest ... (K.Marks)[/QUOTE] Wunia, Ty nam tu treści marksistowskich nie serwuj..:crazyeye: Gapcia do tego nie mieszaj, jemu obca ta alienacja i demagogia. :razz: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Biegnę na pierwszą uzupełnić wpływy na konto :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Wunia, Ty nam tu treści marksistowskich nie serwuj..:crazyeye: Gapcia do tego nie mieszaj, jemu obca ta alienacja i demagogia. :razz:[/QUOTE] to było o Szarotkowych fabrykantach :(:(:( Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='belka123']a ja zrobie sobie frytki z ziemniakow ;>[/QUOTE] A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']to było o Szarotkowych fabrykantach :(:(:([/QUOTE] My tu są w przeważającej części najemną siłą roboczą, ni kapitalisty. :evil_lol::cool3: Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D)[/QUOTE] podobno soja nadaje sie do wszystkiego, ale ja jej nie jadam Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']RenW, a może miętkę Ci zrobię ?[/QUOTE] No i gdzie ta miętka..? :roll: Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']My tu są w przeważającej części najemną siłą roboczą, ni kapitalisty. :evil_lol::cool3:[/QUOTE] No to wlasnie nie wypychajcie fabrykantom kasy do kieszeni :):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D)[/QUOTE] nwet nie pytaj ... :( [quote name='RenW']No i gdzie ta miętka..? :roll:[/QUOTE] na pierwszej byłam, wpływy uzupełniałam, pomyłek nie dopuszczam, więc momencik mi to zajęło ... już robię ... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 :kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']No to wlasnie nie wypychajcie fabrykantom kasy do kieszeni :):)[/QUOTE] Nie; na razie wypchaliśmy kieszeń Gapcia.:loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu:[/QUOTE] O dziękuję, piję realny rumianek i wirtualną miętkę.:lol: Dobrze, że taki wspaniały wianuszek Ciotek/Wujaszków mnie otacza, zawsze to lepiej..:loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Szarotka']Dla bezdomnego pluszka Gapcia bedzie pora w niedziele wyruszyc do Jamora Dalej przydaloby sie troche kiesy na hotelik i ekscesy :):)[/QUOTE] Umknął mi... Taki pikny wierszyk.. Uuuułłłłaaa... Szarotka dla Gapcia ekscesy przewiduje..:crazyeye::p Oj, będzie się działo! :evil_lol::diabloti::cool3: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 na pierwszej stronie powyższy wierszyczek już został zamontowany ... Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu:[/QUOTE] Wunia , Ty jestes niesamowita koci....mietke "Jasnie Pani " podalas :) Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu:[/QUOTE] Wunia , Ty jestes niesamowita koci.:kociak:...mietke "Jasnie Pani " podalas :crazyeye: Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']Ellig a co dla Ciebie?[/QUOTE] Kawe :drinka: :cool3:poprosze i ide do lozka zmoglo mnie dzisiaj a jeszcze musze przeczytac 200 stron:czytaj: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 :morning: kawa dla Ellig, prosto do łóżka :bluepaw: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Ellig']Wunia , Ty jestes niesamowita koci.:kociak:...mietke "Jasnie Pani " podalas :crazyeye:[/QUOTE] Tak, tak Pryncypał podał kocimiętkę.. i nawet poskutkowała.:crazyeye: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']:morning: kawa dla Ellig, prosto do łóżka :bluepaw:[/QUOTE] Wunia, ja tu czegoś nie rozumiem, Ty tu za kelnerkę robisz...??:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts