Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']a ja lubię Dzień Kobiet, dużo słodyczy i tulipanek i tralalala ... :D[/QUOTE]

Phi !!! :obrazic::obrazic:

To Wy sobie Ciotki świetujcie, a ja tymczasem udam się z Gapciem na spacer..:painting:
Nie ma jak to pospacerować sobie z przystojnym samcem....:eviltong::cool3:
Taki brunet wieczorową porą...o :ices_bla: ...i pora też nie ta. :diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']:laola: Wszystkim Cioteczkom w Dniu Kobiet wszystkiego NAJ ...:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Haslo na dzis : "Cioteczki wszystkich krajow laczcie sie" !:lilangel::ylsuper::bye::thumbs::Rose:

Posted

[quote name='bela51']Fajnie, że wybraliscie hotel u Jamora. Bedzie miał chłopak dobrze i trochę się ucywilizuje. Przykro mi,że w tym m-cu sie nie dorzuce, może poźniej.[/QUOTE]
Dzięki, że przybiłaś do grona kibiców Gapcia :)

Posted

[quote name='RenW']Nie ma jak to pospacerować sobie z przystojnym samcem....:eviltong::cool3:
Taki brunet wieczorową porą...o :ices_bla: ...i pora też nie ta. :diabloti:[/QUOTE]
a Cioci RenW tylko figle w głowie ... :D:D:D

Posted

[quote name='Ellig']Haslo na dzis : "Cioteczki wszystkich krajow laczcie sie" !:lilangel::ylsuper::bye::thumbs::Rose:[/QUOTE]

I tu macie racię !! My, Kobiety w tym świecie, po części zdominowanym przez mężczyzn, musimy łączyć się !!!!! :p
Chociaż tu na dogo powalająca jest przewaga Cioteczek. !!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cioteńki i Wujkowie mam do dyspozycji #2 i #3 post, więc zaraz się rozluźni na pierwszej, tylko muszę pomyśleć ... :D:D:D
Dziękuję moderatorowi maupa4 :)

Posted

[quote name='papryka']Juz sie nie moge doczekac kiedy Gapcio bedzie w DT:)[/QUOTE]
ja też nie, ale życie jest brutalne, mogę zdziałać nawet cuda (co na wątku Gapcia stało się na dogo), ale czasu nie przyspieszę ...

Posted

[quote name='Jo37']Dostałam PW ale niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.[/QUOTE]
Dziękuję za przybycie :) Sama obecność to też pomoc :)

Posted

[quote name='RenW']Phi !!! :obrazic::obrazic:

To Wy sobie Ciotki świetujcie...[/QUOTE]
A nie ma sprawy chętnie, chętnie:BIG:, dziś to można tak trochę bezkarnie :drink1:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agada']A nie ma sprawy chętnie, chętnie:BIG:, dziś to można tak trochę bezkarnie :drink1:
:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Przepraszam Ciotki, że trochę zmącę radość, ale naszła mnie myśl...taka mala dygresja.:thinkerg:
Ten wątek jest sztandarowym przykladem na to,jak pieknie może rozwinąć się wątek.. i jak skutecznie, finansowo wymiernie.
Tu uklony w stronę Wuni i Wszystkich skutecznie działających, rożnorako wspierającym, deklarującym...Bez [B]Was[/B] by tego nie było..:Rose::modla:
Ale jak czasem spojrzy sie na inne wątki to ogarnia człowieka smutek.... bo bezruch, zapaść, impas i stagnacja...:bigcry:

Posted

Niestety i wielu nowo rozpoczynających nawet odpowiedzi nie otrzymuje na wołanie o pomoc:shake:, tylko, ze nas tak mało a bezdomność jest jak zaraza:-(, bo jakimże odłamkiem w społeczeństwie jesteśmy my...

Posted

[quote name='RenW']Ale jak czasem spojrzy sie na inne wątki to ogarnia człowieka smutek.... bo bezruch, zapaść, impas i stagnacja...:bigcry:[/QUOTE]
bo trzeba działać, a potem czekać, a nie założyć wątek i czekać ... ja prawie bez snu rozsyłałam Gapcia przez dwie doby ... trzeba się sprężyć i do boju ... nic samo nie przyjdzie ... dogo jest wielkie ... już wiele razy podkreślałam, że wierzę w fenomen dogo, po Gapciu i Luckym już nic mi tej wiary nie zburzy :) Nie wolno się zniechęcać ... nie wolno ... nawet jeżeli są gdzieś nadużycia, bo są niestety :( trzeba wierzyć w słuszność swojej sprawy :)

Posted

[quote name='agada']Niestety i wielu nowo rozpoczynających nawet odpowiedzi nie otrzymuje na wołanie o pomoc:shake:, tylko, ze nas tak mało a bezdomność jest jak zaraza:-(, bo jakimże odłamkiem w społeczeństwie jesteśmy my...[/QUOTE]
agada ... no coś Ty ... zwątpienie?

Posted

[quote name='Wunia'][B]bo trzeba działać, a potem czekać[/B], [B]a nie założyć wątek i czekać[/B] ... ja prawie bez snu rozsyłałam Gapcia przez dwie doby ... [B]trzeba się sprężyć i do boju[/B] ... [B]nic samo nie przyjdzie[/B] ... [B]dogo jest wielkie[/B] ... już wiele razy podkreślałam, że [B]wierzę w[/B] [B]fenomen dogo[/B], po Gapciu i Luckym już nic mi tej wiary nie zburzy :)[B] Nie[/B] [B]wolno się zniechęcać[/B] ... nie wolno ... nawet jeżeli są gdzieś nadużycia, bo są niestety :( [B]trzeba wierzyć[/B] [B]w słuszność swojej sprawy[/B] :)[/QUOTE]

Wunia... BRAWO !!!
[SIZE=4][B]Motto dnia !!![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Wunia']A emotikonka z oklaskami dla mnie nie znalazłaś?[/QUOTE]

Ups.. Szefowo przpraszam !;) :evil_lol: Ale emotikony przez chwilę nawaliły...:diabloti::roll:

Posted

Asia76 mnie zaprosiła:-)
Asiu dzięki:-)
Mogę zadeklarować 20 zł mies. - chciało by się więcej, ale będą jeszcze od dzisiaj kolejne psiaki.

Wunia to co napisałaś o słuszności sprawy i uporze - to jest motto:-)
I nr konta będę prosił Panią Szefową ;-);-)

I z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='wojtuś']Asia76 mnie zaprosiła:-)
Asiu dzięki:-) Mogę zadeklarować 20 zł mies. - chciało by się więcej, ale będą jeszcze od dzisiaj kolejne psiaki.
Wunia to co napisałaś o słuszności sprawy i uporze - to jest motto:-)
I nr konta będę prosił Panią Szefową ;-);-)
I z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
Nowy Wujo :D:D:D:D Chyba mamy rekord wujków na wątku :) Dziękuję ślicznie za przybycie, deklarację i życzenia :D Buziaki Wujkowi przesyłam :D Zaraz pójdzie PW no i na pierwszą stronę :D
Asia - dziękuję :loveu: