bela51 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Fajnie, że wybraliscie hotel u Jamora. Bedzie miał chłopak dobrze i trochę się ucywilizuje. Przykro mi,że w tym m-cu sie nie dorzuce, może poźniej. Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']a ja lubię Dzień Kobiet, dużo słodyczy i tulipanek i tralalala ... :D[/QUOTE] Phi !!! :obrazic::obrazic: To Wy sobie Ciotki świetujcie, a ja tymczasem udam się z Gapciem na spacer..:painting: Nie ma jak to pospacerować sobie z przystojnym samcem....:eviltong::cool3: Taki brunet wieczorową porą...o :ices_bla: ...i pora też nie ta. :diabloti: Quote
Ellig Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']:laola: Wszystkim Cioteczkom w Dniu Kobiet wszystkiego NAJ ...:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Haslo na dzis : "Cioteczki wszystkich krajow laczcie sie" !:lilangel::ylsuper::bye::thumbs::Rose: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='bela51']Fajnie, że wybraliscie hotel u Jamora. Bedzie miał chłopak dobrze i trochę się ucywilizuje. Przykro mi,że w tym m-cu sie nie dorzuce, może poźniej.[/QUOTE] Dzięki, że przybiłaś do grona kibiców Gapcia :) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']Nie ma jak to pospacerować sobie z przystojnym samcem....:eviltong::cool3: Taki brunet wieczorową porą...o :ices_bla: ...i pora też nie ta. :diabloti:[/QUOTE] a Cioci RenW tylko figle w głowie ... :D:D:D Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Ellig']Haslo na dzis : "Cioteczki wszystkich krajow laczcie sie" !:lilangel::ylsuper::bye::thumbs::Rose:[/QUOTE] I tu macie racię !! My, Kobiety w tym świecie, po części zdominowanym przez mężczyzn, musimy łączyć się !!!!! :p Chociaż tu na dogo powalająca jest przewaga Cioteczek. !!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Cioteńki i Wujkowie mam do dyspozycji #2 i #3 post, więc zaraz się rozluźni na pierwszej, tylko muszę pomyśleć ... :D:D:D Dziękuję moderatorowi maupa4 :) Quote
papryka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Juz sie nie moge doczekac kiedy Gapcio bedzie w DT:) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='papryka']Juz sie nie moge doczekac kiedy Gapcio bedzie w DT:)[/QUOTE] ja też nie, ale życie jest brutalne, mogę zdziałać nawet cuda (co na wątku Gapcia stało się na dogo), ale czasu nie przyspieszę ... Quote
Jo37 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dostałam PW ale niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc. Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Jo37']Dostałam PW ale niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc.[/QUOTE] Dziękuję za przybycie :) Sama obecność to też pomoc :) Quote
agada Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']Phi !!! :obrazic::obrazic: To Wy sobie Ciotki świetujcie...[/QUOTE] A nie ma sprawy chętnie, chętnie:BIG:, dziś to można tak trochę bezkarnie :drink1: :evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='agada']A nie ma sprawy chętnie, chętnie:BIG:, dziś to można tak trochę bezkarnie :drink1: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Przepraszam Ciotki, że trochę zmącę radość, ale naszła mnie myśl...taka mala dygresja.:thinkerg: Ten wątek jest sztandarowym przykladem na to,jak pieknie może rozwinąć się wątek.. i jak skutecznie, finansowo wymiernie. Tu uklony w stronę Wuni i Wszystkich skutecznie działających, rożnorako wspierającym, deklarującym...Bez [B]Was[/B] by tego nie było..:Rose::modla: Ale jak czasem spojrzy sie na inne wątki to ogarnia człowieka smutek.... bo bezruch, zapaść, impas i stagnacja...:bigcry: Quote
agada Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niestety i wielu nowo rozpoczynających nawet odpowiedzi nie otrzymuje na wołanie o pomoc:shake:, tylko, ze nas tak mało a bezdomność jest jak zaraza:-(, bo jakimże odłamkiem w społeczeństwie jesteśmy my... Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']Ale jak czasem spojrzy sie na inne wątki to ogarnia człowieka smutek.... bo bezruch, zapaść, impas i stagnacja...:bigcry:[/QUOTE] bo trzeba działać, a potem czekać, a nie założyć wątek i czekać ... ja prawie bez snu rozsyłałam Gapcia przez dwie doby ... trzeba się sprężyć i do boju ... nic samo nie przyjdzie ... dogo jest wielkie ... już wiele razy podkreślałam, że wierzę w fenomen dogo, po Gapciu i Luckym już nic mi tej wiary nie zburzy :) Nie wolno się zniechęcać ... nie wolno ... nawet jeżeli są gdzieś nadużycia, bo są niestety :( trzeba wierzyć w słuszność swojej sprawy :) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='agada']Niestety i wielu nowo rozpoczynających nawet odpowiedzi nie otrzymuje na wołanie o pomoc:shake:, tylko, ze nas tak mało a bezdomność jest jak zaraza:-(, bo jakimże odłamkiem w społeczeństwie jesteśmy my...[/QUOTE] agada ... no coś Ty ... zwątpienie? Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia'][B]bo trzeba działać, a potem czekać[/B], [B]a nie założyć wątek i czekać[/B] ... ja prawie bez snu rozsyłałam Gapcia przez dwie doby ... [B]trzeba się sprężyć i do boju[/B] ... [B]nic samo nie przyjdzie[/B] ... [B]dogo jest wielkie[/B] ... już wiele razy podkreślałam, że [B]wierzę w[/B] [B]fenomen dogo[/B], po Gapciu i Luckym już nic mi tej wiary nie zburzy :)[B] Nie[/B] [B]wolno się zniechęcać[/B] ... nie wolno ... nawet jeżeli są gdzieś nadużycia, bo są niestety :( [B]trzeba wierzyć[/B] [B]w słuszność swojej sprawy[/B] :)[/QUOTE] Wunia... BRAWO !!! [SIZE=4][B]Motto dnia !!![/B][/SIZE] Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='RenW']Wunia... BRAWO !!! [SIZE=4][B]Motto dnia !!![/B][/SIZE][/QUOTE] A emotikonka z oklaskami dla mnie nie znalazłaś? Quote
RenW Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']A emotikonka z oklaskami dla mnie nie znalazłaś?[/QUOTE] Ups.. Szefowo przpraszam !;) :evil_lol: Ale emotikony przez chwilę nawaliły...:diabloti::roll: Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No tak, na dogo co chwila coś nawala, na szczęście przejściowo :D Quote
belka123 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']poszło PW z instrukcją :)[/QUOTE] ja tez poprosze takie pw Quote
wojtuś Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Asia76 mnie zaprosiła:-) Asiu dzięki:-) Mogę zadeklarować 20 zł mies. - chciało by się więcej, ale będą jeszcze od dzisiaj kolejne psiaki. Wunia to co napisałaś o słuszności sprawy i uporze - to jest motto:-) I nr konta będę prosił Panią Szefową ;-);-) I z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań :Rose::Rose::Rose: Quote
belka123 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 siec mi zaczela dzialam jak maz wroci do domu przesle rozliczenie z konta Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='wojtuś']Asia76 mnie zaprosiła:-) Asiu dzięki:-) Mogę zadeklarować 20 zł mies. - chciało by się więcej, ale będą jeszcze od dzisiaj kolejne psiaki. Wunia to co napisałaś o słuszności sprawy i uporze - to jest motto:-) I nr konta będę prosił Panią Szefową ;-);-) I z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Pań :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Nowy Wujo :D:D:D:D Chyba mamy rekord wujków na wątku :) Dziękuję ślicznie za przybycie, deklarację i życzenia :D Buziaki Wujkowi przesyłam :D Zaraz pójdzie PW no i na pierwszą stronę :D Asia - dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts