Ellig Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 NiJaSe...sorry ,ze tu pytam ale czekamy na wznowienie watku...co ze sterylka , suni M.? Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='jamor']pytam sie dzis gapcia : Ty ,moze do jakies roboty byś się wziął a nie tylko zresz i sie bawisz. co bys chciał robic ? odp: - w dogoterapii chciałbym pracowac ![/QUOTE] no to teraz Wujek Jamor wystawił Gapciowi świadectwo :diabloti: Do miziania Gapcio jest :loveu::loveu::loveu: Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 strylke muszę umówić od nowa , przez to zaspanie i skorzystam z prozpozycji M.,ze faktycznie wezmę ją w przeddzien do siebie , cytat z M "żeby znowu przypału nie było" Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']Łojć, toć ja dzisiaj spóźniona ... wybaczcie śpiochowi :oops::oops::oops:[/QUOTE] Rany.. nawet mnie przebiła!!:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ellig']NiJaSe...sorry ,ze tu pytam ale czekamy na wznowienie watku...co ze sterylka , suni M.?[/QUOTE] [quote name='NiJaSe']strylke muszę umówić od nowa , przez to zaspanie i skorzystam z prozpozycji M.,ze faktycznie wezmę ją w przeddzien do siebie , cytat z M "żeby znowu przypału nie było"[/QUOTE] No właśnie, sprawa utknęła w martwym punkcie, wątki pozamykane... szczątkowe informacje, brak miejsca by to wszytko dalej pchnąć...:shake: Quote
Ellig Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 trzeba napisac do ADM.Wszyscy razem....w mysl regulaminu dogo nie mozna likwidowac watku jak sa nie rozliczone pieniadze..... Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no wlasnie kasa wisi , pieniadze powpłacane i zero ruchu ... ja pisac nie powinnam ... Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Ellig']trzeba napisac do ADM.Wszyscy razem....w mysl regulaminu dogo nie mozna likwidowac watku jak sa nie rozliczone pieniadze.....[/QUOTE] [quote name='NiJaSe']no wlasnie kasa wisi , pieniadze powpłacane i zero ruchu ... ja pisac nie powinnam ...[/QUOTE] polubek napisała do moderatora Maupa4, treść mam na PW i wysłałam cytat z tego PW do moda Maupa4 tytułem poparcia wniosku Polubka. Chcecie to PW? Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']polubek napisała do moderatora Maupa4, treść mam na PW i wysłałam cytat z tego PW do moda Maupa4 tytułem poparcia wniosku Polubka. Chcecie to PW?[/QUOTE] Mamy, posiadamy!:diabloti: Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ellig']trzeba napisac do ADM.Wszyscy razem....w mysl regulaminu dogo nie mozna likwidowac watku jak sa nie rozliczone pieniadze.....[/QUOTE] Też tak myślałam by podeprzeć się paragrafem, ale wpierw muszę go sama przeczytać (raz jeszcze)....:diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 to ja narazie tutaj relacje pisze aaaa ale sie nagadalam przez telefon ufffffffff no to tak : dzisiaj jade do jednego domku na wizytę pan z Czosnowa nie widzi problemu i zaprasza kogos do siebie na wizyte , umowe podpisze bez najmniejszego "ale" pan z augustowa tez problemu nie widzi najmniejszego , zadzwoni do mnie na poczatku tygodniu i da znac kiedy dysponuje czasem (pan z piesiem jest narazie w Wawie) pan z Wawy z czerniakowskiej - umówi sie na poczatku przyszlego tygodnia , da mi znac kiedy do jednej osoby tej z raszyna Marcin chyba zle spisal nr, bo mowi mi ze nie ma takiego numeru pan z krakowa prosil o tel.wieczorem bo nie moze teraz rozmawiac ,ale raczej byl zyczliwie nastawiony jeden pies i suczka sa w chrzanowie i tu nie wiem jak bedzie - zreszta tak naprawde po rozmowie uwazam ,ze ten dom to nie najlepszy wybór ( pani wziela sunie i pieska dla koleżanki) , powiedzialam jej co i jak ,czekam na odzew no i jedna pani z Wawy odrazu mowila do Marcina ,ze umowy nie podpisze ,ale na moje ucho pies nie trafil zle , pani najpierw byla niechetna ,ale potem sie rozkrecila i dalo sie z nia porozmawiać , tu chyba problemu kastracji nie bedzie bo sama zapytala (" skoro juz do niej zadzwonilam ") w jakim wieku powinno sie psa wykastrowac i zachipować. Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='polubek']ej a co cisza taka u gapcia coooooooooooo?[/QUOTE] Cisza lubi poprzedzać burzę:roll:...(którą notabene uwielbiam:diabloti:) Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Dziś był pierwszy konkretny telefon w Gapciowej sprawie ... ale nic nie powiem jeszcze ... ;) Quote
Nikus Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:) Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Nikus']Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:)[/QUOTE] dzięki Nikus, czym większe poparcie tym lepiej ;) Quote
Ellig Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']dzięki Nikus, czym większe poparcie tym lepiej ;)[/QUOTE] Dzieki, dzieki to juz sa 4 osoby, ktore pisaly:) Quote
polubek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ellig']Dzieki, dzieki to juz sa 4 osoby, ktore pisaly:)[/QUOTE] oj dzięki wam za to dobrzy ludzie, miejmy nadzieję że będzie ok i nie będziemy musieli tułać się kątem po innych wątkach i tam zakłócać spokoju Quote
Nikus Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Ellig']Dzieki, dzieki to juz sa 4 osoby, ktore pisaly:)[/QUOTE] w jedności siła jak mówią....albo nie:) Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Nikus']Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:)[/QUOTE] Ja też pisałam.. odwaliłam obszerne pismo.. dostałam krótką odpowiedź!:D:D:D:D:D Quote
RenW Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']Dziś był pierwszy konkretny telefon w Gapciowej sprawie ... ale nic nie powiem jeszcze ... ;)[/QUOTE] Ojej.. czekamy niecierpliwie:D:D:D:D Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 bylam na wizycie u tego psiaka ktory rzekomo mial miec nuzyce ...pies w pelni sil , biega ,skacze ,bawi sie ,zywy i weolutki. Trafil w super rece rodzina z trojka dzieci wieku 12 , 15, 18 lat ,barzo mili fajni ludzie , pani chetnie bedzie podtrymywala kontakt. Domek z psimi tradycjami , fany ten domek , psiak nazywa sie Joker :). Dodzwonilam sie tez do pana z Krakowa , pan tak srednio chetny na wizyte ,najpierw byl troche zdystansowany a potem sie rozgadal , poprosil zeby wysla mu mailem wzor umowy zeby mogl sie zapoznac , czekam na odpowiedz. Mamy tez jeden domek ,ktory nie chce wizyty ani umowy ,ale na moje ucho nic zlego tam sie nie stanie , psiak trafil do siostry tej pani ktora po niego byla , siostrze niedawno psiak zszedl na babeszje ,trafila tam suczka ale pani mowi ze bedzie napewno wysterylizowana , bo raz kiedys mieli sunie ,ktra raz im urodzila male , po tej wpadce zostala wysterylizowana bo nie chca miec takich niespodzianek , sunia nazywa sie Misia , byla juz u weta , jest odrobaczona i niebawem ma miec szczepienia , bedzie mieszkac w domu z ogrodem przy czym jest nawyk ze pies mieszka w domu. Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Wunia']Dziś był pierwszy konkretny telefon w Gapciowej sprawie ... ale nic nie powiem jeszcze ... ;)[/QUOTE] Wunia...nie badz taka zdardz cos nooooooooooooooo Quote
Recommended Posts