Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jamor']pytam sie dzis gapcia : Ty ,moze do jakies roboty byś się wziął a nie tylko zresz i sie bawisz. co bys chciał robic ?
odp: - w dogoterapii chciałbym pracowac ![/QUOTE]
no to teraz Wujek Jamor wystawił Gapciowi świadectwo :diabloti:
Do miziania Gapcio jest :loveu::loveu::loveu:

Posted

strylke muszę umówić od nowa , przez to zaspanie i skorzystam z prozpozycji M.,ze faktycznie wezmę ją w przeddzien do siebie , cytat z M "żeby znowu przypału nie było"

Posted

[quote name='Wunia']Łojć, toć ja dzisiaj spóźniona ... wybaczcie śpiochowi :oops::oops::oops:[/QUOTE]
Rany.. nawet mnie przebiła!!:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']NiJaSe...sorry ,ze tu pytam ale czekamy na wznowienie watku...co ze sterylka , suni M.?[/QUOTE]

[quote name='NiJaSe']strylke muszę umówić od nowa , przez to zaspanie i skorzystam z prozpozycji M.,ze faktycznie wezmę ją w przeddzien do siebie , cytat z M "żeby znowu przypału nie było"[/QUOTE]
No właśnie, sprawa utknęła w martwym punkcie, wątki pozamykane... szczątkowe informacje, brak miejsca by to wszytko dalej pchnąć...:shake:

Posted

[quote name='Ellig']trzeba napisac do ADM.Wszyscy razem....w mysl regulaminu dogo nie mozna likwidowac watku jak sa nie rozliczone pieniadze.....[/QUOTE]

[quote name='NiJaSe']no wlasnie kasa wisi , pieniadze powpłacane i zero ruchu ... ja pisac nie powinnam ...[/QUOTE]
polubek napisała do moderatora Maupa4, treść mam na PW i wysłałam cytat z tego PW do moda Maupa4 tytułem poparcia wniosku Polubka. Chcecie to PW?

Posted

[quote name='Wunia']polubek napisała do moderatora Maupa4, treść mam na PW i wysłałam cytat z tego PW do moda Maupa4 tytułem poparcia wniosku Polubka. Chcecie to PW?[/QUOTE]
Mamy, posiadamy!:diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']trzeba napisac do ADM.Wszyscy razem....w mysl regulaminu dogo nie mozna likwidowac watku jak sa nie rozliczone pieniadze.....[/QUOTE]
Też tak myślałam by podeprzeć się paragrafem, ale wpierw muszę go sama przeczytać (raz jeszcze)....:diabloti:

Posted

to ja narazie tutaj relacje pisze
aaaa ale sie nagadalam przez telefon ufffffffff
no to tak :
dzisiaj jade do jednego domku na wizytę
pan z Czosnowa nie widzi problemu i zaprasza kogos do siebie na wizyte , umowe podpisze bez najmniejszego "ale"
pan z augustowa tez problemu nie widzi najmniejszego , zadzwoni do mnie na poczatku tygodniu i da znac kiedy dysponuje czasem (pan z piesiem jest narazie w Wawie)
pan z Wawy z czerniakowskiej - umówi sie na poczatku przyszlego tygodnia , da mi znac kiedy
do jednej osoby tej z raszyna Marcin chyba zle spisal nr, bo mowi mi ze nie ma takiego numeru
pan z krakowa prosil o tel.wieczorem bo nie moze teraz rozmawiac ,ale raczej byl zyczliwie nastawiony
jeden pies i suczka sa w chrzanowie i tu nie wiem jak bedzie - zreszta tak naprawde po rozmowie uwazam ,ze ten dom to nie najlepszy wybór ( pani wziela sunie i pieska dla koleżanki) , powiedzialam jej co i jak ,czekam na odzew
no i jedna pani z Wawy odrazu mowila do Marcina ,ze umowy nie podpisze ,ale na moje ucho pies nie trafil zle , pani najpierw byla niechetna ,ale potem sie rozkrecila i dalo sie z nia porozmawiać , tu chyba problemu kastracji nie bedzie bo sama zapytala (" skoro juz do niej zadzwonilam ") w jakim wieku powinno sie psa wykastrowac i zachipować.

Posted

[quote name='polubek']ej a co cisza taka u gapcia coooooooooooo?[/QUOTE]
Cisza lubi poprzedzać burzę:roll:...(którą notabene uwielbiam:diabloti:)

Posted

Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:)

Posted

[quote name='Nikus']Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:)[/QUOTE]
dzięki Nikus, czym większe poparcie tym lepiej ;)

Posted

[quote name='Wunia']dzięki Nikus, czym większe poparcie tym lepiej ;)[/QUOTE]
Dzieki, dzieki to juz sa 4 osoby, ktore pisaly:)

Posted

[quote name='Ellig']Dzieki, dzieki to juz sa 4 osoby, ktore pisaly:)[/QUOTE]

oj dzięki wam za to dobrzy ludzie, miejmy nadzieję że będzie ok i nie będziemy musieli tułać się kątem po innych wątkach i tam zakłócać spokoju

Posted

[quote name='Nikus']Pisałem do moda z poparciem o przekazanie wątku cioteczce Polubek...-sprawa jest w trakcie wyjaśniania :) oczywiście chodzi o szczyle:)[/QUOTE]
Ja też pisałam.. odwaliłam obszerne pismo.. dostałam krótką odpowiedź!:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Dziś był pierwszy konkretny telefon w Gapciowej sprawie ... ale nic nie powiem jeszcze ... ;)[/QUOTE]

Ojej.. czekamy niecierpliwie:D:D:D:D

Posted

bylam na wizycie u tego psiaka ktory rzekomo mial miec nuzyce ...pies w pelni sil , biega ,skacze ,bawi sie ,zywy i weolutki. Trafil w super rece rodzina z trojka dzieci wieku 12 , 15, 18 lat ,barzo mili fajni ludzie , pani chetnie bedzie podtrymywala kontakt. Domek z psimi tradycjami , fany ten domek , psiak nazywa sie Joker :).
Dodzwonilam sie tez do pana z Krakowa , pan tak srednio chetny na wizyte ,najpierw byl troche zdystansowany a potem sie rozgadal , poprosil zeby wysla mu mailem wzor umowy zeby mogl sie zapoznac , czekam na odpowiedz.
Mamy tez jeden domek ,ktory nie chce wizyty ani umowy ,ale na moje ucho nic zlego tam sie nie stanie , psiak trafil do siostry tej pani ktora po niego byla , siostrze niedawno psiak zszedl na babeszje ,trafila tam suczka ale pani mowi ze bedzie napewno wysterylizowana , bo raz kiedys mieli sunie ,ktra raz im urodzila male , po tej wpadce zostala wysterylizowana bo nie chca miec takich niespodzianek , sunia nazywa sie Misia , byla juz u weta , jest odrobaczona i niebawem ma miec szczepienia , bedzie mieszkac w domu z ogrodem przy czym jest nawyk ze pies mieszka w domu.