Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla poprawy humorku

Dzis wróżby szukając sztraśny krzyk usłyszałam. Okazało się, że Kazikowi sunsiadów palca wskazującego krajzega obcieła. Pilnuj się zatem jakich wskazówek innym udzielał będziesz, bo możesz boleśnie odczuć je na własnej skórze…albo nie.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='polubek']dla poprawy humorku

Dzis wróżby szukając sztraśny krzyk usłyszałam. Okazało się, że Kazikowi sunsiadów palca wskazującego krajzega obcieła. Pilnuj się zatem jakich wskazówek innym udzielał będziesz, bo możesz boleśnie odczuć je na własnej skórze…albo nie.[/QUOTE]

[URL="http://apps.facebook.com/nadwoje-babka/?ref=nf"][IMG]http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=113675478656405&v=1&size=z&cksum=de3c6b7b119c634edc227326f31ec003&src=http%3A%2F%2Fwrozby.i-g.pl%2Fimg%2Flogo_app.jpg[/IMG]
[/URL]

[URL="http://apps.facebook.com/nadwoje-babka/?ref=nf"]Nadwoje babka[/URL]
Jeśli chcesz mieć szacunek w otoceniu, gazetami kieszenie spodni wypchaj. Ludziska pomyślą ze pieniądzów masz jak lodu i będą się do Ciebie garnąć. I tak z pół roku będzies kimś w towarzystwie… albo nie.

Posted

[quote name='Wunia']Jestem, odmeldowywuję się, wróciłam ... :multi::multi::multi:[/QUOTE]
noooo w koncu:lol::lol::lol:
już myślałam, ze Cie ta natura wciągłęla na dobre;);)

Posted

[quote name='Piromanka']Więc zapytam prosto z mostu - były jakieś telefony w sprawie adopcji Gapcia? [CENTER][COLOR=#336666][B][U][/U][/B][/COLOR][COLOR=#336666][B][/B][/COLOR]
[COLOR=#336666][B][/B][/COLOR][COLOR=#336666][B][/B][/COLOR][SIZE=4][COLOR=#990000][B][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
Ciociu Piromanko, próbuję odpowiedzieć mimo zgonu dogo :
Było telefonów kilka, ale ... lepiej nie mówić, mam wrażenie, że ludziska treści tych ogłoszeń w ogóle nie czytają, a jeden Pan po prostu chciał pogadać sobie ... i już ... za stary, za duży, albo zbyt mało groźny, albo zbyt groźnie wyglądający ...
szkoda gadać ...

Posted

Witam wszystkich :D:D:D
Zadziałało dogo :D:D:D
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:
Dla Ellig espresso :loveu:
Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:
Dla Polubek szatan czarny :loveu:
Jakies jeszcze indywidualne życzenia?????

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ja poproszę ka(Wunie) która daje kopa do pracy, bo jakoś marnie mi idzie[/QUOTE]
to kawę :morning:?
czy kopa wolisz? :mad::mad::mad:
Czy może wystarczy Cię zmotywować odpowiednio? :motz::motz::motz::motz::snipersm::snipersm::snipersm:

Posted

[quote name='Wunia']to kawę :morning:?
czy kopa wolisz? :mad::mad::mad:
Czy może wystarczy Cię zmotywować odpowiednio? :motz::motz::motz::motz::snipersm::snipersm::snipersm:[/QUOTE]
wszystkiego po trochę:evil_lol::evil_lol: i może w końcu skończę :user:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wszystkiego po trochę:evil_lol::evil_lol: i może w końcu skończę :user:[/QUOTE]
no to poczuj się zmotywowana :D:D:D

Posted

No w końcu dogo działa...:lol::crazyeye:
Dzięki za ka(Wunię):loveu:
Łeb mnie dzisiaj tak boli, że nie wiem co to będzie....:shake::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='RenW']No w końcu dogo działa...:lol::crazyeye:
Dzięki za ka(Wunię):loveu:
Łeb mnie dzisiaj tak boli, że nie wiem co to będzie....:shake::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
Chlopa nie ma i glowa boli, to bez sensu:shake:

Posted

Gapcio dostał swój aport od Wujka Jamora? Ależ jestem śliczny ...
[IMG]http://images44.fotosik.pl/289/75d15e6a3206c4a7.jpg[/IMG]

Posted

[B][B]Muszę wykorzystać ten wątek i podać stan finansów Marcinków.....Przepraszam Gapciu, przepraszam Wuniu..

[B][SIZE="4"][COLOR="blue"]Wpłaty:[/COLOR][/SIZE][/B]

Ellig - 100,00
Obraczus87 - 25,00
Livka i Nikus - 20,00
Wunia - 50,00
RenW - 50,00
papryka - 15,00
a.piurek - 30,00
[SIZE="4"]Razem: [SIZE="5"][COLOR="red"][/SIZE] 290,00[/B][/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR="navy"][B][SIZE="4"][COLOR="blue"]Wydatki:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE="4"][COLOR="red"]54,00[/COLOR][/SIZE][/B] [B]- środki na odrobaczenie - [/B][B]obraczus87(przelew - 03.05.2010r.)[/B]

[B][SIZE="4"]Saldo[/SIZE][/B] [B]:[/B] [B][SIZE="5"][COLOR="red"]236,00[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]Darczyńcom ślicznie dziekujemy[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='RenW']A co ma sens??:roll:[/QUOTE]

[I]Co ma sens? Może nic...
Prosisz mnie: nie mów tak...
Papier. Ołówek. Szkic.
Góry. Nieboskłon. Szlak.

Łza. Policzek. Krzyk.
Obłok. Promień. Świt.
Żołnierzy zwarty szyk.
Wylanej wody litr.

Czy to wszystko ma sens?