Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='polubek']może kapkę ale to nie przeszkadza zajrzeć na nowy wątek szczyli
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184818-Oddam-szczeniaczka-i-mam%C4%99-razem-lub-oddzielnie-dwa-cude%C5%84ka-PRAGA-PO%C5%81UDNIE[/URL][/QUOTE]
Zablokowali nowy i zlikwidowali stary i tak sie pomaga na dogo :shake::shake::shake:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']czemu nowy zablokowany???[/QUOTE]
No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny?

Posted

[quote name='polubek']o w mordę jeża. nie dość że się człowiek stara to jeszcze jakieś fochy tu stroją :angryy:

jak chcesz bez fusów to se przelej przez sitko :diabloti:[/QUOTE]
Chimeryczna jestem.. co poradzę, w trudny wiek wkraczam;):diabloti::diabloti::diabloti:
Mnie samej ze sobą ciężko wytrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny?[/QUOTE]
Nie da rady wejść, pojawia się komunikat.:shake:

[quote name='Ellig']W doooopieeeeeeeeeeee mam takie dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Głęboko w d***** takie dogo:2gunfire::chainsaw:

Posted

[quote name='Ellig']Renia czy Ty tez masz zablokowany dostep do nowego watku M.?[/QUOTE]

rano przed 6 już był zablokowany :shake:

[quote name='Ellig']Zablokowali nowy i zlikwidowali stary i tak sie pomaga na dogo :shake::shake::shake:[/QUOTE]

w/g nietórych chyba w ten sposób powinno się pomagać.
nic złego na nim nie było. widocznie komuś się nie spodobał. tylko ciekawe co? :hmmmm:

[quote name='Lu_Gosiak']czemu nowy zablokowany???[/QUOTE]

widocznie komuś przeszkadzał:stormy-sad:

[quote name='Ellig']No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny?[/QUOTE]

bez komentarza :-(

Posted

[quote name='Ellig']Jezeli pomoca ma byc uniemozliwianie pomocy psom to to jest jakas pomylka, wielka pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

[CENTER] [SIZE=5][B][COLOR=Red]wielka pomyłka.

jakimi prawami rządzi się w końcu dogo?

pomagamy czy "pomagamy"[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER]

Posted

[quote name='polubek'][CENTER] [SIZE=5][B][COLOR=Red]wielka pomyłka.

jakimi prawami rządzi się w końcu dogo?

pomagamy czy "pomagamy"[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER][/QUOTE]
Polubek transparent zrób!!!:D:D:D:D:D:D
A może by tak strajk głodowy..?:D:D:D:diabloti::diabloti:

Posted

mi to juz ręce opadają ...może komus przeszkadza ,ze jednak cos sie udalo i katastrofoczna wizja sie nie sprawdza
sucz jedzie jutro na sterylke , trzeba na nia 100 zl a dzisiaj podpisze umowe na psiaki z Marcinem
Gapciu sory ,ze tutaj ale dogo nie daje mozliwoci pisac nam tam gdzie to powinno byc

Posted

[quote name='RenW']Polubek transparent zrób!!!:D:D:D:D:D:D
A może by tak strajk głodowy..?:D:D:D:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

:zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7:

Posted

[quote name='Ellig']Jezeli pomoca ma byc uniemozliwianie pomocy psom to to jest jakas pomylka, wielka pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Przeca wolność słowa mamy:niewiem:; co chcecie Kobity i Meny..?:diabloti::diabloti:
Przyszło nam żyć w demokratycznym kraju...:bigok:tylko nie liberalnym.....:siara:
:agrue:

Posted

[quote name='NiJaSe']mi to juz ręce opadają ...może komus przeszkadza ,ze jednak cos sie udalo i katastrofoczna wizja sie nie sprawdza
sucz jedzie jutro na sterylke , trzeba na nia 100 zl a dzisiaj podpisze umowe na psiaki z Marcinem
Gapciu sory ,ze tutaj ale dogo nie daje mozliwoci pisac nam tam gdzie to powinno byc[/QUOTE]

no niestety tak to jest że trzeba sobie jakoś informacje przekazywać jeżeli wątki są blokowane.:ban:

a potem mod zwróci uwagę że każdy wątek to osobny psi problem. :spam2:

może ktoś mnie wreszcie uświadomić jak ma iść pomoc po którym wątku? :Help_2: :Help_2: :Help_2:
bo albo ja jestem chora albo coś tu jest nie halo? :no-no-no: :stupid: :flop:

Posted

[quote name='Nikus']a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;)[/QUOTE]

niby tak ale był przeznaczony na to wątek i co? :hmmmm: :niewiem:
czary mary weź pałeczkę do ręki? :ghost_2::ices_bla:

Posted

[quote name='Nikus']a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;)[/QUOTE]
Nie ma jak to pragmatyczny męski umysł.. bez emocji i na trzeźwo;):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Nie ma jak to pragmatyczny męski umysł.. bez emocji i na trzeźwo;):diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
podoba mi sie to "na trzeźwo" :eviltong:

Posted

dooobla doobla wygrałeś. :eviltong:

niech ci będzie

nikuś
Jeśli pies sunsiada rano na Ciebie sceknie, unikaj rozmów z mężatkami przez cały dzień, bo problemów sobie napytas…albo nie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i ecie jedno dla ciebie:
Jeśli płyte kompaktową na lusterku samochodu zawiesis, fotoradara psiajuchę przechytrzysz …albo nie. :lol: :lol: :lol:

Posted

jeszcze na moment do tej suni naszej wróce, jedzie jutro na sterylke wezme rachunek , narazie zabule ze swoich , wysle RenW dane swoje na konto tak ???

Posted

[quote name='polubek']dooobla doobla wygrałeś. :eviltong:

niech ci będzie

nikuś
Jeśli pies sunsiada rano na Ciebie sceknie, unikaj rozmów z mężatkami przez cały dzień, bo problemów sobie napytas…albo nie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i ecie jedno dla ciebie:
Jeśli płyte kompaktową na lusterku samochodu zawiesis, fotoradara psiajuchę przechytrzysz …albo nie. :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]

no to mam kłopot...bo pies sunsiada mnie nie cierpi i jak tylko widzi to się wydziera jak opętany....pracuję z mężatkami...hm chyba się zwolnie...albo nie:evil_lol:

Posted

[quote name='NiJaSe']podoba mi sie to "na trzeźwo" :eviltong:[/QUOTE]
Życie zaczyna się po "setce":eek2:
:thumbs::cunao::drink1::beerchug: