Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='polubek']może kapkę ale to nie przeszkadza zajrzeć na nowy wątek szczyli [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184818-Oddam-szczeniaczka-i-mam%C4%99-razem-lub-oddzielnie-dwa-cude%C5%84ka-PRAGA-PO%C5%81UDNIE[/URL][/QUOTE] Zablokowali nowy i zlikwidowali stary i tak sie pomaga na dogo :shake::shake::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ellig']Zablokowali nowy i zlikwidowali stary i tak sie pomaga na dogo :shake::shake::shake:[/QUOTE] czemu nowy zablokowany??? Quote
Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']czemu nowy zablokowany???[/QUOTE] No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny? Quote
Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 W doooopieeeeeeeeeeee mam takie dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='polubek']o w mordę jeża. nie dość że się człowiek stara to jeszcze jakieś fochy tu stroją :angryy: jak chcesz bez fusów to se przelej przez sitko :diabloti:[/QUOTE] Chimeryczna jestem.. co poradzę, w trudny wiek wkraczam;):diabloti::diabloti::diabloti: Mnie samej ze sobą ciężko wytrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ellig']No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny?[/QUOTE] Nie da rady wejść, pojawia się komunikat.:shake: [quote name='Ellig']W doooopieeeeeeeeeeee mam takie dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Głęboko w d***** takie dogo:2gunfire::chainsaw: Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ellig']Renia czy Ty tez masz zablokowany dostep do nowego watku M.?[/QUOTE] rano przed 6 już był zablokowany :shake: [quote name='Ellig']Zablokowali nowy i zlikwidowali stary i tak sie pomaga na dogo :shake::shake::shake:[/QUOTE] w/g nietórych chyba w ten sposób powinno się pomagać. nic złego na nim nie było. widocznie komuś się nie spodobał. tylko ciekawe co? :hmmmm: [quote name='Lu_Gosiak']czemu nowy zablokowany???[/QUOTE] widocznie komuś przeszkadzał:stormy-sad: [quote name='Ellig']No wlasnie nie wiem i nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic?I na czyja prosbe?Kto jest za to odpowiedzialny?[/QUOTE] bez komentarza :-( Quote
Ellig Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Jezeli pomoca ma byc uniemozliwianie pomocy psom to to jest jakas pomylka, wielka pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ellig']Jezeli pomoca ma byc uniemozliwianie pomocy psom to to jest jakas pomylka, wielka pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [CENTER] [SIZE=5][B][COLOR=Red]wielka pomyłka. jakimi prawami rządzi się w końcu dogo? pomagamy czy "pomagamy"[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='polubek'][CENTER] [SIZE=5][B][COLOR=Red]wielka pomyłka. jakimi prawami rządzi się w końcu dogo? pomagamy czy "pomagamy"[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER][/QUOTE] Polubek transparent zrób!!!:D:D:D:D:D:D A może by tak strajk głodowy..?:D:D:D:diabloti::diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 mi to juz ręce opadają ...może komus przeszkadza ,ze jednak cos sie udalo i katastrofoczna wizja sie nie sprawdza sucz jedzie jutro na sterylke , trzeba na nia 100 zl a dzisiaj podpisze umowe na psiaki z Marcinem Gapciu sory ,ze tutaj ale dogo nie daje mozliwoci pisac nam tam gdzie to powinno byc Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='RenW']Polubek transparent zrób!!!:D:D:D:D:D:D A może by tak strajk głodowy..?:D:D:D:diabloti::diabloti:[/QUOTE] :zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7: Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ellig']Jezeli pomoca ma byc uniemozliwianie pomocy psom to to jest jakas pomylka, wielka pomylka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Przeca wolność słowa mamy:niewiem:; co chcecie Kobity i Meny..?:diabloti::diabloti: Przyszło nam żyć w demokratycznym kraju...:bigok:tylko nie liberalnym.....:siara: :agrue: Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='NiJaSe']mi to juz ręce opadają ...może komus przeszkadza ,ze jednak cos sie udalo i katastrofoczna wizja sie nie sprawdza sucz jedzie jutro na sterylke , trzeba na nia 100 zl a dzisiaj podpisze umowe na psiaki z Marcinem Gapciu sory ,ze tutaj ale dogo nie daje mozliwoci pisac nam tam gdzie to powinno byc[/QUOTE] no niestety tak to jest że trzeba sobie jakoś informacje przekazywać jeżeli wątki są blokowane.:ban: a potem mod zwróci uwagę że każdy wątek to osobny psi problem. :spam2: może ktoś mnie wreszcie uświadomić jak ma iść pomoc po którym wątku? :Help_2: :Help_2: :Help_2: bo albo ja jestem chora albo coś tu jest nie halo? :no-no-no: :stupid: :flop: Quote
Nikus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;) Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Nikus']a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;)[/QUOTE] niby tak ale był przeznaczony na to wątek i co? :hmmmm: :niewiem: czary mary weź pałeczkę do ręki? :ghost_2::ices_bla: Quote
NiJaSe Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 tym bardziej ze na tym watku bylo milo i spokojnie wiec ja nie wiem o co kaman Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Nikus']a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;)[/QUOTE] Nie ma jak to pragmatyczny męski umysł.. bez emocji i na trzeźwo;):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='RenW']Nie ma jak to pragmatyczny męski umysł.. bez emocji i na trzeźwo;):diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] podoba mi sie to "na trzeźwo" :eviltong: Quote
polubek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Nikus']a ja bym radził zachować spokój:) niedługo wszystko rozwiążemy tak jak ma być:) a póki co...są inne formy komunikacji;)[/QUOTE] dooobla doobla wygrałeś. :eviltong: niech ci będzie nikuś Jeśli pies sunsiada rano na Ciebie sceknie, unikaj rozmów z mężatkami przez cały dzień, bo problemów sobie napytas…albo nie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i ecie jedno dla ciebie: Jeśli płyte kompaktową na lusterku samochodu zawiesis, fotoradara psiajuchę przechytrzysz …albo nie. :lol: :lol: :lol: Quote
NiJaSe Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jeszcze na moment do tej suni naszej wróce, jedzie jutro na sterylke wezme rachunek , narazie zabule ze swoich , wysle RenW dane swoje na konto tak ??? Quote
Nikus Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='polubek']dooobla doobla wygrałeś. :eviltong: niech ci będzie nikuś Jeśli pies sunsiada rano na Ciebie sceknie, unikaj rozmów z mężatkami przez cały dzień, bo problemów sobie napytas…albo nie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i ecie jedno dla ciebie: Jeśli płyte kompaktową na lusterku samochodu zawiesis, fotoradara psiajuchę przechytrzysz …albo nie. :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] no to mam kłopot...bo pies sunsiada mnie nie cierpi i jak tylko widzi to się wydziera jak opętany....pracuję z mężatkami...hm chyba się zwolnie...albo nie:evil_lol: Quote
RenW Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='NiJaSe']podoba mi sie to "na trzeźwo" :eviltong:[/QUOTE] Życie zaczyna się po "setce":eek2: :thumbs::cunao::drink1::beerchug: Quote
Recommended Posts