Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I ja szukam dalej: mały kudłaty, najlepiej do roku, może ciut starszego też bym przepchnęła, tolerujący inne psy i taki żwawy. Domek przez telefon pozytywny.

Posted

[quote name='mmd']I ja szukam dalej: mały kudłaty, najlepiej do roku, może ciut starszego też bym przepchnęła, tolerujący inne psy i taki żwawy. Domek przez telefon pozytywny.[/QUOTE]
Paradoks jakiś, dom jest - psa nie ma:roll::shake:

Posted

[quote name='mmd']Szkoda mi Tuptusia, tego, że mógłby mieć fajny domek:( Lubię takie psiaki[/QUOTE]

Mnie tez go bardzo szkoda bo to jeszcze mlody piesek, gdyby byl staruszek to wiadomo ze ciezko domek znalezc i by zostal w hoteliku do konca zywota. Ale Tuptus jest ladny i mlody . Sama juz nie mam pomyslow jak mu domek znalezc:shake::roll:

Posted

Ciotki mam cos dla Was na poprawe humoru :):)

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]Musimy nauczyć się na pamięć....i stosować[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]
1.Nie myję okien, ponieważ.....kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył wczystą szybę i zrobił sobie krzywdę.
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]2.Nie pastuję podłóg, ponieważ.....boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tegojeszcze mógłby mnie zaskarżyć.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]
3.Koty z kurzu są całkiem w porządku,ponieważ.....dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałem im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]
4. Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ.....wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]
5 .Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ.....lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta
była zazdrosna.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]
6. Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ.....nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to
projektant doskonały.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]
7. Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ.....nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ.....nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać,kiedy idę do nich z wizytą.
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]9. Nie prasuję, ponieważ.....wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania".
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]10. Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ.....nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić
i zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem!!![/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='RenW']Oooo, jest i Wunia zrekonstruowana:multi::multi:, chyba jak po renowacji:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol:
Chwilowo jeszcze przyćpana jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Wunia']Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol:
Chwilowo jeszcze przyćpana jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

przycpana czy nie...wazne, ze juz z Nami:D:D:D

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przycpana czy nie...wazne, ze juz z Nami:D:D:D[/QUOTE]
Też się cieszę ;)
[B]Dziękuję wszystkim[/B] za ciepłe słowa :loveu::loveu: bardzo były potrzebne i były przekazywane :loveu::loveu:
[B]Ren [/B]dziękuję za wsparcie, robienie ka(Wuni) i super długalaśką rozmowę telefoniczną :cool3:
[B]Mmd, Ellig[/B] dzięki za wszystko :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol:
Chwilowo jeszcze [B]przyćpana[/B] jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Wunia się będzie miksować.:evil_lol::diabloti::diabloti: Wstrząśnięta, nie zmieszana:evil_lol::D:D:D
Na pewno w szpitalu byłaś?:cool3::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Wunia się będzie miksować.:evil_lol::diabloti::diabloti: Wstrząśnięta, nie zmieszana:evil_lol::D:D:D[/QUOTE]
mieszam się właśnie, mieszam :no-no-no::no-no-no: :tard::tard: ...
wstrząśnięta nie jestem, na wątku wzorowy ład i porządek :loveu:

Posted

:multi:Odmłodzona, odrodzona od środeczka nasmarowana czyli odrestaurowna - młodszy, lepszy modelik. :cool3: Też by mi się przydał jakiś cudowny eliksir młodości :evil_lol:. Dusza młoda :lol: lecz ciało przypomina - starość nie radość:mad:, śmierć nie wesele :placz:. Witam, witam Wuniu !!!!!

Posted

Witam wszystkie ciotki :) Co u Gapciowego szcześcia?
Mam do was ogromną prośbę popytajcie wśród znajomych czy ktoś nie chciałby zaadoptować małej suni ma może rok (nie wiem dokładnie) akceptuje koty, dzieci lubi i psy tez :) i chce spać w łóżku :) Jest przekochana. Znalazłam ją w lesie ktoś ją tam porzucił a ona czekała wiernie nie wiem ile....

Posted

Tu jest jej wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184339-Młoda-sunia-z-lasu-szuka-domu[/URL]

Futerko ma takie geste i milusie w dotyku tylko do miziania :) A jak narazie podobnież spi pod fotelem, ale ma chrapkę na łóżko :)

Posted

[quote name='mmd']A kudłata jest?
I byłaby skłonna nie upierać się na wyrko?:)[/QUOTE]
Ciocia mmd kudłatej szuka :D:D:D:D:D

Ja odpadam spać do własnego łóżka ...
ledwo siedzę ...
rano będzie ka(Wunia) ...
Buziaki :loveu::loveu:

Posted

Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

jej ale dobre

a tak na marginesie chcecie bonusa?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji[/URL]

tam się szykuje odjazdowy wątek
kto pierwszy ten lepszy, niestety miejsca w czołówce pozajmowane ale zapraszam :loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic: