Ingrid44 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Od wczoraj nie mialam neta, cos sie odlaczylo:angryy: Witam Wunie i ciesze sie ze juz jest z nami i Gapciem :multi: Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 I ja szukam dalej: mały kudłaty, najlepiej do roku, może ciut starszego też bym przepchnęła, tolerujący inne psy i taki żwawy. Domek przez telefon pozytywny. Quote
RenW Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Oooo, jest i Wunia zrekonstruowana:multi::multi:, chyba jak po renowacji:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='mmd']I ja szukam dalej: mały kudłaty, najlepiej do roku, może ciut starszego też bym przepchnęła, tolerujący inne psy i taki żwawy. Domek przez telefon pozytywny.[/QUOTE] Paradoks jakiś, dom jest - psa nie ma:roll::shake: Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Szkoda mi Tuptusia, tego, że mógłby mieć fajny domek:( Lubię takie psiaki Quote
Ingrid44 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='mmd']Szkoda mi Tuptusia, tego, że mógłby mieć fajny domek:( Lubię takie psiaki[/QUOTE] Mnie tez go bardzo szkoda bo to jeszcze mlody piesek, gdyby byl staruszek to wiadomo ze ciezko domek znalezc i by zostal w hoteliku do konca zywota. Ale Tuptus jest ladny i mlody . Sama juz nie mam pomyslow jak mu domek znalezc:shake::roll: Quote
Szarotka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ciotki mam cos dla Was na poprawe humoru :):) [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]Musimy nauczyć się na pamięć....i stosować[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 1.Nie myję okien, ponieważ.....kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył wczystą szybę i zrobił sobie krzywdę. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]2.Nie pastuję podłóg, ponieważ.....boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tegojeszcze mógłby mnie zaskarżyć.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 3.Koty z kurzu są całkiem w porządku,ponieważ.....dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałem im imiona, a one zgadzają się ze wszystkim, co mówię.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 4. Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ.....wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 5 .Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ.....lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była zazdrosna.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 6. Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ.....nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant doskonały.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] 7. Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ.....nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ.....nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać,kiedy idę do nich z wizytą. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]9. Nie prasuję, ponieważ.....wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga prasowania". [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]10. Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ.....nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić i zostać pomarszczonym, zrzędliwym starym prykiem!!![/SIZE][/FONT] Quote
Wunia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='RenW']Oooo, jest i Wunia zrekonstruowana:multi::multi:, chyba jak po renowacji:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol: Chwilowo jeszcze przyćpana jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Wunia']Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol: Chwilowo jeszcze przyćpana jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] przycpana czy nie...wazne, ze juz z Nami:D:D:D Quote
Wunia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']przycpana czy nie...wazne, ze juz z Nami:D:D:D[/QUOTE] Też się cieszę ;) [B]Dziękuję wszystkim[/B] za ciepłe słowa :loveu::loveu: bardzo były potrzebne i były przekazywane :loveu::loveu: [B]Ren [/B]dziękuję za wsparcie, robienie ka(Wuni) i super długalaśką rozmowę telefoniczną :cool3: [B]Mmd, Ellig[/B] dzięki za wszystko :loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Wunia']Można tak powiedzieć :D Teraz tylko przez moment będzie kicha, bo musi się wszystko w środku dobrze wymieszać i za chwilkę będzie rewelacyjnie :evil_lol::evil_lol: Chwilowo jeszcze [B]przyćpana[/B] jestem jeszcze troszkę :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Wunia się będzie miksować.:evil_lol::diabloti::diabloti: Wstrząśnięta, nie zmieszana:evil_lol::D:D:D Na pewno w szpitalu byłaś?:cool3::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='RenW']Wunia się będzie miksować.:evil_lol::diabloti::diabloti: Wstrząśnięta, nie zmieszana:evil_lol::D:D:D[/QUOTE] mieszam się właśnie, mieszam :no-no-no::no-no-no: :tard::tard: ... wstrząśnięta nie jestem, na wątku wzorowy ład i porządek :loveu: Quote
wenia41 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 :multi:Odmłodzona, odrodzona od środeczka nasmarowana czyli odrestaurowna - młodszy, lepszy modelik. :cool3: Też by mi się przydał jakiś cudowny eliksir młodości :evil_lol:. Dusza młoda :lol: lecz ciało przypomina - starość nie radość:mad:, śmierć nie wesele :placz:. Witam, witam Wuniu !!!!! Quote
asiulek-85 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Witam wszystkie ciotki :) Co u Gapciowego szcześcia? Mam do was ogromną prośbę popytajcie wśród znajomych czy ktoś nie chciałby zaadoptować małej suni ma może rok (nie wiem dokładnie) akceptuje koty, dzieci lubi i psy tez :) i chce spać w łóżku :) Jest przekochana. Znalazłam ją w lesie ktoś ją tam porzucił a ona czekała wiernie nie wiem ile.... Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A kudłata jest? I byłaby skłonna nie upierać się na wyrko?:) Quote
asiulek-85 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tu jest jej wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184339-Młoda-sunia-z-lasu-szuka-domu[/URL] Futerko ma takie geste i milusie w dotyku tylko do miziania :) A jak narazie podobnież spi pod fotelem, ale ma chrapkę na łóżko :) Quote
Wunia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [quote name='mmd']A kudłata jest? I byłaby skłonna nie upierać się na wyrko?:)[/QUOTE] Ciocia mmd kudłatej szuka :D:D:D:D:D Ja odpadam spać do własnego łóżka ... ledwo siedzę ... rano będzie ka(Wunia) ... Buziaki :loveu::loveu: Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Wunia'] Ja odpadam spać do własnego łóżka ... [/QUOTE] O, jak ja to lubie, skądkolwiek wracam:) Quote
Szarotka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ta sunia potrzebuje miejsca bo trafi do schronu :(:( Quote
Ingrid44 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Stawiam sie na warte. Troche pozno bo robilam ogloszenia dla Tuptusia, ktory zasiedzial sie u Jamora. Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 o i jeszcze ciepła poproszę takiego szatana Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='polubek']o i jeszcze ciepła poproszę takiego szatana[/QUOTE] :morning: - szatan dla Polubeczka :diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jej ale dobre a tak na marginesie chcecie bonusa? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-tylko-do-wsp%C3%B3lnej-adopcji[/URL] tam się szykuje odjazdowy wątek kto pierwszy ten lepszy, niestety miejsca w czołówce pozajmowane ale zapraszam :loveu: Quote
RenW Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='Wunia']Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A gdzie [B]Espresso[/B] dla [B]Ellig[/B]?!:icon_roc::watpliwy: W ramach protestu dzisiaj kawy nie będę piła:puppydog::obrazic: Quote
Recommended Posts