Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']:oops::oops::oops: ojej ... :oops::oops::oops:[/QUOTE]
A tak, i już !!:diabloti: Wyłączności rządam, nie będziem się dzielić i już!!!!:mad::evil_lol::evil_lol::diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='RenW']A tak, i już !!:diabloti: Wyłączności rządam, nie będziem się dzielić i już!!!!:mad::evil_lol::evil_lol::diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
Będę znaczy się rozszarpana? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

No widze, ze trzeba sie upominac, zeby buziaki dostac.:):)
Ciotki mam prosbe i prosze mnie nie lekcewazyc, bo bede wysyslac pw do kazdej z watku. Potrzebuje pomocy na watku. Wczoraj wyslalam chyba z 50 pw i odzew marny :(:( wiec przyjdzcie na watek troche pojeczec i podrzucic, wtedy jest szansa, ze inni tez przyjda, tak to dziala. W zamian obiecuje przyjsc i pojeczec na dowolnie wybranym watku :):)

Tu jest watek :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik[/url]

[B]Jeczenie i ubolewnanie potrzebne !!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='Szarotka']No widze, ze trzeba sie upominac, zeby buziaki dostac.:):)
Ciotki mam prosbe i prosze mnie nie lekcewazyc, bo bede wysyslac pw do kazdej z watku. Potrzebuje pomocy na watku. Wczoraj wyslalam chyba z 50 pw i odzew marny :(:( wiec przyjdzcie na watek troche pojeczec i podrzucic, wtedy jest szansa, ze inni tez przyjda, tak to dziala. W zamian obiecuje przyjsc i pojeczec na dowolnie wybranym watku :):)

Tu jest watek :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik[/url]

[B]Jeczenie i ubolewnanie potrzebne !!!!!!!!![/B][/QUOTE]
....mam zapisane , odwiedzam i kupilam roslinki na bazarku...

Posted

[quote name='Wunia']Będę znaczy się [B]rozszarpana[/B]? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]
Coś zacytuję ;
"Z książkami jest jak z kobietami: nadmierny szacunek im szkodzi, muszą być używane, dotykane, rozcinane":evil_lol::D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']:loveu::loveu::loveu: Buziak, buziak :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::calus: :loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Napewno bedzie padac. No jak to swiadczy o naszych tz?????????????[/QUOTE]
No chyba nie najlepiej...:watpliwy::-?:talker:
Mój jest usprawiedliwiony bo na dłuższych saksach..:p
Kurcze, powinien zastępstwo jakieś po sobie zostawić :mdrmed::eek2::hmmmm:

Posted

[quote name='RenW']No chyba nie najlepiej...:watpliwy::-?:talker:

Kurcze, powinien zastępstwo jakieś po sobie zostawić :mdrmed::eek2::hmmmm:[/QUOTE]

zastepstwo konieczne, niech dobrze wybierze, na byle kogo sie nie daj namowic :):)

Posted

[quote name='Wunia']TZ jest od całowania, a nie od słodziaków buziaków :D:D:D[/QUOTE]
No nie będziemy chyba "anatomii - fizjonomii" pocałunków usprawniać:D:D:D
Każdemu wg potrzeb niech będzie;)

Posted

[quote name='Szarotka']zastepstwo konieczne, niech dobrze wybierze, na byle kogo sie nie daj namowic :):)[/QUOTE]
To mi się bardzo podoba:p, z jednym wyjątkiem, zastępstwo wybiorę sama, byle przyzwolenie dał:D:D:D:diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']Malo ,ze pada do z tego Waszego "calowania"....Burza jest![/QUOTE]

Hehe... grzmoci!!!!:crazyeye::crazyeye: Gdzie?:razz::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']To mi się bardzo podoba:p, z jednym wyjątkiem, zastępstwo wybiorę sama, byle przyzwolenie dał:D:D:D:diabloti:[/QUOTE]

No wiesz tyle sie ma marnowac :):)

[quote name='Ellig']Malo ,ze pada do z tego Waszego "calowania"....Burza jest![/QUOTE]

Zachcialo sie calosow :):)
To ja ide na kawke i popracowac. Poza tym jestem w trakcie zamawiania biletow do Polski :):)
Szkoda Reniu, ze jestes w innej czesci Opolskiego niz ja normalnie bywam ............

Posted

[quote name='Szarotka']No wiesz tyle sie ma[B] marnowac[/B] :):)

[B] Zachcialo sie calosow :):)[/B]
To ja ide na kawke i popracowac. Poza tym jestem w trakcie zamawiania biletow do Polski :):)
Szkoda Reniu, ze jestes w innej czesci Opolskiego niz ja normalnie bywam ............[/QUOTE]
Kto ja - czy zastępstwo??:roll::diabloti:
Skłamałabym, gdybym powiedziała, że nie...;):diabloti:człek zwierzęciem stadnym przeca jest, potrzebuje bliskości, czułości...:razz::diabloti:
Oj szkoda [B]Szarotko[/B]..szkoda:shake:. A w której części bywasz?:roll: