Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Wunia ja tez poproszę extra ka(Wunię)..;) bo nie wiem czy zauważyłaś, ale ja już na dwie zmiany u Ciebie tyram:eviltong::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
zauważyłam, zauważyłam ...
Ka(Wunia) specjal, specjal dla Ciebie :loveu: z dedykacją :morning::calus:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']zauważyłam, zauważyłam ...
Ka(Wunia) specjal, specjal dla Ciebie :loveu: z dedykacją :morning::calus:[/QUOTE]
O dziękuję..:loveu: delektuję się.. tego mi trzeba było:p

Posted

[quote name='RenW']O dziękuję..:loveu: delektuję się.. tego mi trzeba było:p[/QUOTE]
A głowa dziś nie boli? Bo Ra_dunię boli, mnie też rankiem bolała ...

Posted

[quote name='Wunia']A głowa dziś nie boli? Bo Ra_dunię boli, mnie też rankiem bolała ...[/QUOTE]
O dziwo, nie boli, ale ciiicho, by nie zapeszyć..:roll::lol: U nas to chyba będzie naprzemiennie, jak Was będzie boleć - to mnie nie, i na odwrót.;):evil_lol:
Ale tych stron naharatanych jest, aż 406. To chyba najbardziej dynamiczny wątek na dogo :razz::lol::evil_lol:

Posted

[B]Furciak[/B], nie śpij, tylko do spóły z [B]Boyem[/B] dawaj świeży towar.:megagrin::megagrin: Czas drugi bazar otwierać!:errrr::icon_roc: No to kiedy ta inauguracja?:-? Tylko daj znać, a nie że ja dowiaduję się prawie ostatnia:puppydog::watpliwy:

Posted

[quote name='Wunia']zauważyłam, zauważyłam ...
Ka(Wunia) specjal, specjal dla Ciebie :loveu: z dedykacją :morning::calus:[/QUOTE]
Uuuu, dziękuję nie wiedziałam, że ka(Wunia) z małą wkładką będzie...:icon_roc::grins::megagrin: cosik ululana będę..:smhair2::wink::drinka: tak wyjątkowo watek rozbujany, rozhulany:razz::diabloti:same rozbuchane Ciotki:D:D
Jak ja kocham te emotikony:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']:Cool!::Cool!: Emo są super, też tak uważam :bigcool::bigcool:[/QUOTE]
Tak emo = super.:multi: Ja mam je w znacznym stopniu obcykane, mam też swoje ulubione:cool3:, tylko niestety - stosowanie ich - bardzo opóźnia pracę komputera:mad:

Posted

Aha, i uważam, że stosowanie ich w moim przypadku to duża przesada.:-? Przerost formy nad treścią..:ekmm::icon_roc::megagrin:no ale ja je bardzo lubię, są bardzo wymowne, zdradzają tyle emocji i treści..:talker::wink: że czasem by człowiek lepiej nie ujął.;) Przesył niewerbalny, ot i co.:p Dzięki niemu możemy wyrazić, co czujemy, bez pisania zbędnych słów. Jest to bardzo prosty przekaz, ale ile niesie informacji o osobie "zza drugiej strony monitora"!:multi: Poza tym jest kolorowo i stylowo:megagrin::megagrin::megagrin::D
Coś za coś - jak w życiu, nic nowego.:look3::nonono2:

Posted

A wiecie, że kaWunia pomogła? Już nie czuję, jak mi się mózg obija o czaszkę przy każdym ruchu głową... albo to te różowe tablety co to je dostałam od kumpla w pracy ;) ja nie wiem co w nich jest, ale na poprawę humoru też chyba działają :roll: Mówię Wam... takie zupełnie różowiaste :cool3: jak ta emotikonka: :wink:

[B]RenW[/B] - dobra, mogę gotować :p To też działa odstresowująco :cool1:
To dzisiaj proponuję ryż z sosem serowo grzybowym:
bierzemy grzybki :cool3: (mogą być pieczarki), obieramy i kroimy, kroimy cebulkę, wszystko smażymy na patelni z niewielką ilością masełka. Jak się podsmaży dodajemy serek pleśniowy. Mieszamy aż serek się rozpuści. Do tak powstałego sosu wrzucamy wcześniej ugotowany ryż. I potrawa gotowa. Mniam, mniam.
Serwować z dobrym półwytrawnym białym winkiem :drink1:

Posted

[quote name='Wunia']:calus: EmoCiotka i kwiatuszek masz :Rose:[/QUOTE]
Dziekuję Ciotka, ale Ty jesteś miła:buzi::calus:
Rozmawiam z mamą na temat działki, takiej ogrodniczej, wiem, że temat nie dotyczy niektórych Ciotek, bo pobudowane są i mają działki - ogródki przydomowe. Coraz częściej marzę o takiej działce. Swojego czasu Ciotka mojego chłopa, coś wspominała, że chce swoją sprzedać. A ma działkę - bajkę, tak dopieszczoną.:cool2: Muszę bąknąć coś jak ją spotkam, nie jest już młoda, może skłonna będzie jednak sprzedać..:knuje::tard:Będę mieć ogród - marzeń, taką działkę rekreacyjną bardziej niż uprawną...ach:p
Ciotka Ra_dunia..zaś coś serwuje...:sabber::facelick: Mogę zjeść tylko wirtualnie i oczami, bo generalnie na diecie jestem..;)

Posted

[quote name='Wunia']fajnie ... białe winko po różowej tabletce :knuje: odlotowa mieszanka :cool2:[/QUOTE]
E, tableta już dawno odparowana, moce przerobowe zmogły ją :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Małe różowe na uspokojenie to na mur beton Hydroxyzyna (Hidroxizinum) ;)[/QUOTE]
Widzę, że Ciotka też zorientowana jest w ogłupiających medykamentach:crazyeye::razz::evil_lol::evil_lol:
Czyli jedzie/jechała na prochach!:-o:cool3::lol:

Posted

[quote name='RenW']Widzę, że Ciotka też zorientowana jest w ogłupiających medykamentach:crazyeye::razz::evil_lol::evil_lol:
Czyli jedzie/jechała na prochach!:-o:cool3::lol:[/QUOTE]
Coś tam o nich wiem, ale ja zgoła inne biorę :diabloti:

Posted

widze ze dzisiaj znowu inna tematyka, co slychac?

ja po obiadku, zupka jarzynowa na 1 danie, a na drugie kotelcik, tymbaliki (ryz + marchewka) i mizeria a na deser serniczek / makowiec ;) to tak podenerwowac, a poza tym to trzymajcie kciuki bo dzisiaj jade z Kubusiem na przeswietlenie tylnych i chyba przednich lap bo mu sie narosl na przedniej zrobila,

ruszamy na walke z dysplazja

Posted

[quote name='Ra_dunia']A wiecie, że kaWunia pomogła? Już nie czuję, jak mi się mózg obija o czaszkę przy każdym ruchu głową... albo to te różowe [B]tablety co to je dostałam od kumpla w pracy[/B] ;) ja nie wiem co w nich jest, ale na poprawę humoru też chyba działają :roll: Mówię Wam... takie zupełnie różowiaste :cool3: jak ta emotikonka: :wink:

[B]RenW[/B] - dobra, mogę gotować :p To też działa odstresowująco :cool1:
[B]To dzisiaj proponuję ryż z sosem serowo grzybowym:
bierzemy grzybki :cool3: (mogą być pieczarki), obieramy i kroimy, kroimy cebulkę, wszystko smażymy na patelni z niewielką ilością masełka. Jak się podsmaży dodajemy serek pleśniowy. Mieszamy aż serek się rozpuści. Do tak powstałego sosu wrzucamy wcześniej ugotowany ryż.[/B] I potrawa gotowa. Mniam, mniam.
Serwować z dobrym półwytrawnym białym winkiem :drink1:[/QUOTE]
A to czasem nie pigułka gwałtu była..:ekmm: zastanawiające...:-?:icon_roc::wink:....:ices_bla:
Przepisik ląduje w wirtualnym kajeciku:czytaj:
A ja ma tak : mięsko - indycze kawałki z wody, kartofl - też odparowany, pieczarki, marchewka, fasolka zółto-zielona z wody tyż. Moja mama spojrzawszy na przygotowane składniki pyta - a raczej pewna swego, stwierdza:PROXY5::hmmmm:: to dzisiaj gulaszyk i sosik jest!! hihi:evil_lol: Ni ma!!!! Za chwilę buźkę rozdziawiła i szeroko otworzyła oczy:lying::eek2:....:sg168::-D

[quote name='Wunia']Coś tam o nich wiem, ale ja zgoła inne biorę :diabloti:[/QUOTE]
Uuuu, Ciotka inne dopalacze stosuje:roll: