Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Ale fajnie :):) te golasy z palami to gdzie ?? moze wykanczaja koscioly?? i wykonczeniowka na zewnatrz czy zabrali sie za srodek bo narazie troche zimno ??:):)[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ingrid44']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='RenW']No to mamy golasa:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Jestem pewna, ze Gapinder sie cieszy, ze nam tak wesolo na jego watku:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:ylsuper: ciotka Ren to widać doświadczona:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Zgadza się - życiowo:p:eviltong:

[quote name='Ingrid44']Witam Cioteczki popoludniu. Znowu jakies powazne tematy. Czy cioteczki aby dobrze sie czuja ?:evil_lol::cool3::cool3:[/QUOTE]
No nie bardzo. Mnie np. głowa boli:shake:

[quote name='Wunia']Teraz jest o pałach, golasach, wykańczaniu i kościołach :D:D:D[/QUOTE]
A co żeście się tych kościołów tak czepiły.:razz: Bezbożnice, święte sanktuaria będą naruszać. :diabloti::evil_lol:O architekturze miało być!!:roll:

Posted

Ciotka z Twoja glowa to cos nie bardzo :(
No i przeciez mowimy o architekturze kosciolow :):) a skad sie golasy wziely i paly to ja nie wiem, bo mnie wtedy tu nie bylo :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Ciotka z Twoja glowa to cos nie bardzo :(
No i przeciez mowimy o architekturze kosciolow :):) a skad sie golasy wziely i paly to ja nie wiem, bo mnie wtedy tu nie bylo :):)[/QUOTE]
Ty sie o moją głowę Ciotka nie baj, bo z nią jest bardzo:evil_lol::evil_lol:
O architekturze rozumianej szerzej, a nie tylko kościołów. Zresztą, nie bywam w tych magicznych miejscach, nie znam się:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

No ale Cie boli ...........to nie dobrze, jak boli tzn. ze glowie cos nie bardzo, albo innej czesci z glowa zwiazanej.
Pomsyl czemu Cie boli ??
Ja chodze do kosciolow podziwiac architekture o ktorej tu chcemy mowic:):)
Teraz ide sie wreszcie ubrac i moze bym sie tak za cos uczciwego wziela :):)

Posted

Wunia była inicjatorką i prowodyrem tematu golasów i całego zajścia. Ja tylko maila upubliczniłam. To od niej wszystko wyszło!! Ją przyodziej w szaty pokutne.
A swoją drogą to bezwstydna jest ta Wunia, najpierw mi do majtek zaglądała(tak, tak) a teraz z szat odziera:cool3::evil_lol::evil_lol:
Zniesmacznona się poczułam:shake:

Posted

[quote name='RenW']Wunia była inicjatorką i prowodyrem tematu golasów i całego zajścia. Ja tylko maila upubliczniłam. To od niej wszystko wyszło!! Ją przyodziej w szaty pokutne.
A swoją drogą to bezwstydna jest ta Wunia, najpierw mi do majtek zaglądała(tak, tak) a teraz z szat odziera:cool3::evil_lol::evil_lol:
Zniesmacznona się poczułam:shake:[/QUOTE]

Hm a jednak cos w tym jest:):) moze Cie wyczula :):) co lubisz :):) a sama nie masz odwagi sie przyznac :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No ale Cie boli ...........to nie dobrze, jak boli tzn. ze glowie cos nie bardzo, albo innej czesci z glowa zwiazanej.
Pomsyl czemu Cie boli ??
Ja chodze do kosciolow podziwiac architekture o ktorej tu chcemy mowic:):)
Teraz ide sie wreszcie ubrac i moze bym sie tak za cos uczciwego wziela :):)[/QUOTE]
No jak ma mnie nie boleć, jak tu tyle psich nieszczęść:shake::-(
A nie masz w pobliżu jakiś pałaców:cool3::lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Hm a jednak cos w tym jest:):) moze Cie wyczula :):) co lubisz :):) a sama nie masz odwagi sie przyznac :):)[/QUOTE]
Ustalmy to raz na zawsze!:mad: Nie jestem homo-, nie jestem bi-, jestem hetero- nie mylić z heterą, wyjątkiej jest tutaj grecka hetera:lol::lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Eh to to wogole malo zabytkow, ale za to ladne parki.
Ide szukac kogos z Kruszwic do wizyty przedadopcyjnej :):)[/QUOTE]
Oj, Cioteczka się chyba pał wystraszyła:cool3:;)

Posted

[quote name='RenW']Oj, Cioteczka się chyba pał wystraszyła:cool3:;)[/QUOTE]

Nie, ale siedze przed komputerem jak ten addict, zamiast cos robic.
To do wieczora :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Nie, ale siedze przed komputerem jak ten addict, zamiast cos robic.
To do wieczora :):)[/QUOTE]
A siedzenie to nie robota:eggface::-?:confused:
Jedni siedzą inni odsiadują..eh:roll:

Posted

Ode mnie..:roll: tak powiedzmy, o rzut beretem (taki na miarę olimpijskiego) stoi piękna hawira.:p Nazwa wioski stanowi element męskiego przyrodzenia.:diabloti: Taka nazwa.;) Swojego czasu hawira była na sprzedaż.:crazyeye: Posiada tylko 8tys. m2, niezliczoną ilość pomieszczeń (to znaczy zliczoną;)). Do pałacu przylega szklana oranżeria z egzotycznymi roślinami.. Wokół pałacu rozciąga się przepiękny park w stylu krajobrazowym. Prowadzi do niego aleja lipowa, wzdłuż której ciągną się kanały zbudowane w stylu holenderskim i francuskim. W parku rosną zabytkowe drzewa (m.in. trzystuletnie okazy dębów), kwitną wielobarwne krzewy azalii i rododendronów. Sama budowla urzeka niezliczoną liczbą pięknych wieżyczek. Styl budowy jest eklektyczny. Z niezwykłym kunsztem połączono style architektoniczne (barok, gotyk, renesans), starannie spajając całość w zachwycający harmonijny układ. Architektura pałacu jest niezwykle dynamiczna, miejscami dosłownie ożywiona elementami baśniowymi w postaciach zwierząt. Wystrój wnętrz też jest bajeczny - kominki, kasetony, boazerie, etc.. Przecudo!!:crazyeye:
Aaaa jest tam słynna stadnina koni i klub jeździecki.:p

Posted

Aha, zapomniałam Wam dodać, że często tam bywam, oczywiście nie w roli pacjenta. Bo tam jest szpital czy sanatorium - w sumie dwa w jednym, bo to Centrum - dla :stupid:, znaczy się dla nerwowych.:roll: Cieszę się, bo w razie czego, będę mieć niedaleko:eviltong::D:D
Centrum znajduje się w rzeczonym zamku:lol:

Posted

[quote name='belka123']jaki wywod, normalnie jak z przewodnika, a ja ostatnio poszlam na spacer do mojego lasu i doszlam do... autostrady :?[/QUOTE]
A ja jak kiedyś poszłam z mamą do lasu, to zabrnęłyśmy do sąsiedniego lasu, już inna miejscowość była:roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka']No tak :):) moze dlatego Cie glowa boli :):)[/QUOTE]
A wiesz Ciotka, nie wpadłam na to...:lying::question::errrr:Ale schizofrenia mi nie grozi, to podobno choroba ludzi młodych:p

Posted

[quote name='RenW']A wiesz Ciotka, nie wpadłam na to...:lying::question::errrr:Ale schizofrenia mi nie grozi, to podobno choroba ludzi młodych:p[/QUOTE]
Bliskosc szpitala przyprawia Cie o bol glowy :):)