Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']No tynki i gładzie na twarze:D:D:D:D
Serum i liftingi:diabloti:[/QUOTE]
i wykańczanie :mad::mad: :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']A może by o stylach w architekturze?:errrr::eggface: Bardziej przystępny temat:lol:[/QUOTE]

preferuja bardziej praktyczne wykorzystanie, ze stylami w architekturze zawsze bylam na bakier, ja wole funkcjonalnosc,

a budujac dom czlowiek sie baaaardzo duzo uczy

Posted

[quote name='RenW']A może by o stylach w architekturze?:errrr::eggface: Bardziej przystępny temat:lol:[/QUOTE]
To lecimy po kościołach?

Posted

[quote name='Wunia']i wykańczanie :mad::mad: :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

a tak precyzyjniej?? Wunia ja to wykoncze Twoja prace zaliczeniowa jak mi ja w koncu pokazesz, machne razem z pracami moich studentow :cool3::cool3::cool3::cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='belka123']tak sie odkrywac wszem i wobec, naturystka...[/QUOTE]
naturyzm bliski ekshibicjonizmowi :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='belka123']a tak precyzyjniej?? Wunia ja to wykoncze Twoja prace zaliczeniowa jak mi ja w koncu pokazesz, machne razem z pracami moich studentow :cool3::cool3::cool3::cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No ładnie się Ciotki dogadują.:mad::diabloti: Ja nie miałam takich znajomości:roll:

Posted

[quote name='Wunia']naturyzm bliski ekshibicjonizmowi :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Pfi, Wam się wydaje, że mnie znacie.:diabloti: Wcale mnie nie znacie.:eviltong: I nie pomogą Wam żadne socjologie!;)

Posted

[quote name='RenW']Pfi, Wam się wydaje, że mnie znacie.:diabloti: Wcale mnie nie znacie.:eviltong: I nie pomogą Wam żadne socjologie!;)[/QUOTE]

o przepraszam bardzo ja z socjologia jestem na bakierem i z niektorymi socjologami tyz... ale nikt nie wie o kogo mi chodzi :mad:

Posted

[quote name='belka123']o przepraszam bardzo ja z socjologia jestem na bakierem i z niektorymi socjologami tyz... ale nikt nie wie o kogo mi chodzi :mad:[/QUOTE]
To akurat nie było do Ciebie:eviltong:

Posted

[quote name='Ingrid44']Witam Cioteczki popoludniu. Znowu jakies powazne tematy. Czy cioteczki aby dobrze sie czuja ?:evil_lol::cool3::cool3:[/QUOTE]
Jak o pałach gadają to na pewno dobrze

Posted

[quote name='RenW']A tak a propos golasami to się objawiają co poniektórzy.:razz::diabloti: Gdzieś tu nawet nr telefonu widziałam:niedowia:[/QUOTE]
O to o czym, bo chyba tylko mój numer telefonu się pojawiał na wątku ...

Posted

[quote name='Wunia']Teraz jest o pałach, golasach, wykańczaniu i kościołach :D:D:D[/QUOTE]

Ale fajnie :):) te golasy z palami to gdzie ?? moze wykanczaja koscioly?? i wykonczeniowka na zewnatrz czy zabrali sie za srodek bo narazie troche zimno ??:):)

Posted

[quote name='Wunia']O to o czym, bo chyba tylko mój numer telefonu się pojawiał na wątku ...[/QUOTE]
No to mamy golasa:diabloti::diabloti::diabloti: