Ellig Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='mmd']ja chyba wiem, skąd się biorą kotki[/QUOTE] No skad sie biora...?:kociak: Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='mmd']ja chyba wiem, skąd się biorą kotki[/QUOTE] ... z forum "miau" - dla ciekawych:diabloti: Od tego ważenia się tylko przytyjesz, Szarotka, jak ja się ciągle ważyłam to było gorzej niż bez ważenia;) Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Humor ma dobry w sumie...:roll: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='mmd']Humor ma dobry w sumie...:roll:[/QUOTE] Taki jak potrzeba :):) a ziola sa super :):) Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='mmd']Humor ma dobry w sumie...:roll:[/QUOTE] i kotki, i króliki i JELENIE nawet widzi :crazyeye: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']i kotki, i króliki i JELENIE nawet widzi :crazyeye:[/QUOTE] Widze i opisuje :):) Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Widze i opisuje :):)[/QUOTE] to Ty z dala od miasta pewnie ... ja w centrum miasta to tylko kotki, pieski, raz nie raz jakiś ptoszek ... Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Ingrid, a [B]za oceanem[/B] też Wielkanoc świętujecie?[/QUOTE] Aaa to już teraz wszystko rozumiem..:lol: stąd te nocne pogaduchy.. :cool3: [quote name='Ingrid44']Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy. Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch. Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. [B]Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy [B][B]garach[/B][/B][/B]. [B]Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina[/B].[/QUOTE] I to jest zdrowe podejście w tym niezdrowym, otyłym, ogarniętym fast foodami kraju:evil_lol::evil_lol: A dlatego jedzą fast foody, bo nie stoją przy garach, i kółeczko się zamyka.:D:D Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']i kotki, i króliki i [B]JELENIE[/B] nawet widzi :crazyeye:[/QUOTE] Oo, "Jelenie" oglądać żadna nowość... napotykam czasem:D:D:evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='mmd'][B]...Chciałabym, żeby były takie święta, bardziej "zewnętrzne[/B]".[/QUOTE] A nie powinny być bardziej duchowe, wewnętrzne..:roll: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Ciotka Szarotka ziółka sadziła i tak sobie przy tym cicho gawędziła: to dla pieska, zajączka, kotka, a to dla jelonka niech dla każdego będzie przyjazna zielonka :loveu: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']A nie powinny być bardziej duchowe, wewnętrzne..:roll:[/QUOTE] Ciocia mmd jest wewnętrznie nieskomplikowana :evil_lol: a ducha ma takiego, że już na nic miejsca nie ma :diabloti: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia mmd jest [B]wewnętrznie nieskomplikowana[/B] :evil_lol: a ducha ma takiego, że już na nic miejsca nie ma :diabloti:[/QUOTE] Nie lubię ludzi wewnętrznie nieskomplikowanych..:obrazic::shock::ices_bla: (socjologia Ciotkę tak wyprostowała:diabloti:) wolę tych zwichrowanych i wewnętrznie poplątanych:razz::diabloti::diabloti: Zaraz mi [B]mmd[/B] przywali..:ekmm::x:-D:megagrin::grin: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Zaraz mi [B]mmd[/B] przywali..:ekmm::x:-D:megagrin::grin:[/QUOTE] Nie przywali (chyba), bo mmd nie szuka problemów tam, gdzie ich nie ma ;) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']to Ty z dala od miasta pewnie ... ja w centrum miasta to tylko kotki, pieski, raz nie raz jakiś ptoszek ...[/QUOTE] No niby w miescie, ale na obrzezach i blisko parku i sciezki rowerowej:):) [quote name='RenW']Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Lubczyk tez mam a jakze :):) i te ziolka dla kotow:) Czytalam, ze na watku moze dojsc do rekoczynow to ja sluze melisa :):) Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Nie przywali (chyba), bo [B]mmd nie szuka problemów tam, gdzie ich nie ma[/B] ;)[/QUOTE] Nawet jak przywali, to nie ma sprawy, bo Ciotkę lubię..:p:diabloti: To też wpływ socjologii..?:eviltong::-?:watpliwy::biggrina: Chyba też pójdę..:???::knuje::laugh2_2::PROXY5: Ale szaleję dzisiaj z emotikonami..:D:D:D Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Czytalam, ze na watku moze dojsc do rekoczynow to ja [B]sluze melisa[/B] :):)[/QUOTE] A owszem.. taką z ogródka nie pogardzę;):lol: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Hm RenW, a moze Ty lubisz jak Cie bija :):) sa tacy :):) Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Hm RenW, a moze Ty lubisz jak Cie bija :):) sa tacy :):)[/QUOTE] Pikantne klapsy, czemu nie!!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']Pikantne klapsy, czemu nie!!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Widze ze schodzimy na ciekawsze tematy:diabloti::evil_lol: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Widze ze schodzimy na ciekawsze tematy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] O, bratnią duszę dostrzegam..:D:D"klimatycznie" zbliżoną do mnie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Widze ze schodzimy na ciekawsze tematy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Słońce chyli się ku zachodowi i Cioci RenW rogi wyrastają :diabloti: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Słońce chyli się ku zachodowi i Cioci RenW rogi wyrastają :diabloti:[/QUOTE] O kurde.. macam się, nie widzę:roll::D:D:evil_lol: Quote
Recommended Posts