Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']ja chyba wiem, skąd się biorą kotki[/QUOTE]
... z forum "miau" - dla ciekawych:diabloti:

Od tego ważenia się tylko przytyjesz, Szarotka, jak ja się ciągle ważyłam to było gorzej niż bez ważenia;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Humor ma dobry w sumie...:roll:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ciekawam jakie to Ziola Szarotka wysiewa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='mmd']Humor ma dobry w sumie...:roll:[/QUOTE]

Taki jak potrzeba :):) a ziola sa super :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Widze i opisuje :):)[/QUOTE]
to Ty z dala od miasta pewnie ... ja w centrum miasta to tylko kotki, pieski, raz nie raz jakiś ptoszek ...

Posted

[quote name='Wunia']Ingrid, a [B]za oceanem[/B] też Wielkanoc świętujecie?[/QUOTE]
Aaa to już teraz wszystko rozumiem..:lol: stąd te nocne pogaduchy..
:cool3:

[quote name='Ingrid44']Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy.
Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch.
Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. [B]Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy [B][B]garach[/B][/B][/B]. [B]Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina[/B].[/QUOTE]

I to jest zdrowe podejście w tym niezdrowym, otyłym, ogarniętym fast foodami kraju:evil_lol::evil_lol:
A dlatego jedzą fast foody, bo nie stoją przy garach, i kółeczko się zamyka.:D:D

Posted

[quote name='Wunia']i kotki, i króliki i [B]JELENIE[/B] nawet widzi :crazyeye:[/QUOTE]
Oo, "Jelenie" oglądać żadna nowość... napotykam czasem:D:D:evil_lol::diabloti:

Posted

Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='mmd'][B]...Chciałabym, żeby były takie święta, bardziej "zewnętrzne[/B]".[/QUOTE]
A nie powinny być bardziej duchowe, wewnętrzne..:roll:

Posted

[quote name='RenW']Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Ciotka Szarotka ziółka sadziła
i tak sobie przy tym cicho gawędziła:
to dla pieska, zajączka, kotka, a to dla jelonka
niech dla każdego będzie przyjazna zielonka :loveu:

Posted

[quote name='RenW']A nie powinny być bardziej duchowe, wewnętrzne..:roll:[/QUOTE]
Ciocia mmd jest wewnętrznie nieskomplikowana :evil_lol: a ducha ma takiego, że już na nic miejsca nie ma :diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia mmd jest [B]wewnętrznie nieskomplikowana[/B] :evil_lol: a ducha ma takiego, że już na nic miejsca nie ma :diabloti:[/QUOTE]
Nie lubię ludzi wewnętrznie nieskomplikowanych..:obrazic::shock::ices_bla: (socjologia Ciotkę tak wyprostowała:diabloti:) wolę tych zwichrowanych i wewnętrznie poplątanych:razz::diabloti::diabloti:
Zaraz mi [B]mmd[/B] przywali..:ekmm::x:-D:megagrin::grin:

Posted

[quote name='RenW']Zaraz mi [B]mmd[/B] przywali..:ekmm::x:-D:megagrin::grin:[/QUOTE]
Nie przywali (chyba), bo mmd nie szuka problemów tam, gdzie ich nie ma ;)

Posted

[quote name='Wunia']to Ty z dala od miasta pewnie ... ja w centrum miasta to tylko kotki, pieski, raz nie raz jakiś ptoszek ...[/QUOTE]

No niby w miescie, ale na obrzezach i blisko parku i sciezki rowerowej:):)

[quote name='RenW']Lubczyk pewnie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Lubczyk tez mam a jakze :):) i te ziolka dla kotow:)

Czytalam, ze na watku moze dojsc do rekoczynow to ja sluze melisa :):)

Posted

[quote name='Wunia']Nie przywali (chyba), bo [B]mmd nie szuka problemów tam, gdzie ich nie ma[/B] ;)[/QUOTE]
Nawet jak przywali, to nie ma sprawy, bo Ciotkę lubię..:p:diabloti:
To też wpływ socjologii..?:eviltong::-?:watpliwy::biggrina:
Chyba też pójdę..:???::knuje::laugh2_2::PROXY5:
Ale szaleję dzisiaj z emotikonami..:D:D:D

Posted

[quote name='Szarotka']Czytalam, ze na watku moze dojsc do rekoczynow to ja [B]sluze melisa[/B] :):)[/QUOTE]
A owszem.. taką z ogródka nie pogardzę;):lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Hm RenW, a moze Ty lubisz jak Cie bija :):) sa tacy :):)[/QUOTE]

Pikantne klapsy, czemu nie!!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ingrid44']Widze ze schodzimy na ciekawsze tematy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

O, bratnią duszę dostrzegam..:D:D"klimatycznie" zbliżoną do mnie:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ingrid44']Widze ze schodzimy na ciekawsze tematy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Słońce chyli się ku zachodowi i Cioci RenW rogi wyrastają :diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Słońce chyli się ku zachodowi i Cioci RenW rogi wyrastają :diabloti:[/QUOTE]

O kurde.. macam się, nie widzę:roll::D:D:evil_lol: