Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:Dog_run::iloveyou::iloveyou::B-fly::bye:[FONT=Arial Narrow][COLOR=DarkOrange]ciotenkom Gapcikowym:loveu:Gapucinkowi cudnemu:loveu:[COLOR=Lime]Niechaj Swieta Radosc Tylko Przynosza![/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

Nie odmówię sobie zacytowania starej jak świat jajkowej rymowanki :lol:

[B]Kto ty jesteś? - Jajeczko.
Jaki znak twój? - Żółteczko.
Gdzie ty mieszkasz? - W skorupce.
W jakim kraju? - W kurzej dupce.
[/B]
po śniadaniu? :sabber: Pora na obiad :evil_lol: czyli ... (ty)jemy dalej :eating:

Posted

[quote name='Wunia']Nie odmówię sobie zacytowania starej jak świat jajkowej rymowanki :lol:

[B]Kto ty jesteś? - Jajeczko.
Jaki znak twój? - Żółteczko.
Gdzie ty mieszkasz? - W skorupce.
W jakim kraju? - W kurzej dupce.
[/B]
po śniadaniu? :sabber: Pora na obiad :evil_lol: czyli ... (ty)jemy dalej :eating:[/QUOTE]

Hi hi a ja jem oczami, bo jak widzę dużo żarła to mi się jeść odechciewa;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Cioteczki, nie folgujcie sobie za bardzo...upraszam...:razz:hedonizmu nie uprawiajcie..;):evil_lol:
Wunia, olfaktorycznie odbieram Twój obiadzik...mniaaamm..:sabber:
:kaffee_2: delektuję się.. wyśmienita:p

Posted

[quote name='RenW']:kaffee_2: delektuję się.. wyśmienita:p[/QUOTE]
no ... mniam, mniam ... z bitą śmietanką i z kardamonem ... mniam, mniam ...

Posted

Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy.
Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch.
Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy garach. Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina.

Posted

Hm ja sie staram pozbyc trawnika,
bo z trawnika nic nie wynika
jedynie tylko czeste strzyzenie
wiec zamieniam trawnik na jedzenie
i sadze na trwaniku ziola
beda pieknie pachniec wszystkim dookola :):)

Posted

[quote name='Ingrid44']Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy.
Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch.
Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy garach. Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina.[/QUOTE]
A to bardzo rozsądne w sumie jest. To stanie przy garach zawsze było dla mnie dziwne... chyba że ktoś lubi.
Chciałabym, żeby były takie święta, bardziej "zewnętrzne", jeszcze Wielkanoc jakoś fajna jest bo ciepło, ale Boże Narodzenie z wymarłymi ulicami i pustkami wszędzie brrr.... nie znoszę tego.

Posted

Ja ide dzisiaj na takie spotkanie, gdzie kazdy cos przynosi, wiec jest duzo i urozmaicenie, a nikt sie nie nagotuje.
To mi sie podoba. Mamy takie imprezy co 2 tygodnie :):)za kazdym razem u kogo innego w domu.

Posted

[quote name='Szarotka']Hm ja sie staram pozbyc trawnika,
bo z trawnika nic nie wynika
jedynie tylko czeste strzyzenie
wiec zamieniam trawnik na jedzenie
i sadze na trwaniku ziola
beda pieknie pachniec wszystkim dookola :):)[/QUOTE]

...a do ziółek przyjdą kotki
i doprawią zupę Szarotki:diabloti:

Posted

[quote name='mmd']...a do ziółek przyjdą kotki
i doprawią zupę Szarotki:diabloti:[/QUOTE]
Potem zjawią się króliki
i zeżrą Szarotki ploniki :diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Potem zjawią się króliki
i zeżrą Szarotki ploniki :diabloti:[/QUOTE]
Kroliki tez sa i od czasu do czasu cos zezra :):) ale niech im bedzie na zdrowie.:):)
Na jedzenie przychodza tez czasem jelenie
Obladly my tulipany :):)