Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Isadora7']oooo to rozumiem :):):)[/QUOTE] Buziak dla Cioci Isadorki ;) Quote
Nadziejka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 :Dog_run::iloveyou::iloveyou::B-fly::bye:[FONT=Arial Narrow][COLOR=DarkOrange]ciotenkom Gapcikowym:loveu:Gapucinkowi cudnemu:loveu:[COLOR=Lime]Niechaj Swieta Radosc Tylko Przynosza![/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Nie odmówię sobie zacytowania starej jak świat jajkowej rymowanki :lol: [B]Kto ty jesteś? - Jajeczko. Jaki znak twój? - Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? - W skorupce. W jakim kraju? - W kurzej dupce. [/B] po śniadaniu? :sabber: Pora na obiad :evil_lol: czyli ... (ty)jemy dalej :eating: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Nie odmówię sobie zacytowania starej jak świat jajkowej rymowanki :lol: [B]Kto ty jesteś? - Jajeczko. Jaki znak twój? - Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? - W skorupce. W jakim kraju? - W kurzej dupce. [/B] po śniadaniu? :sabber: Pora na obiad :evil_lol: czyli ... (ty)jemy dalej :eating:[/QUOTE] Hi hi a ja jem oczami, bo jak widzę dużo żarła to mi się jeść odechciewa;):evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Cioteczki, nie folgujcie sobie za bardzo...upraszam...:razz:hedonizmu nie uprawiajcie..;):evil_lol: Wunia, olfaktorycznie odbieram Twój obiadzik...mniaaamm..:sabber: :kaffee_2: delektuję się.. wyśmienita:p Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='RenW']:kaffee_2: delektuję się.. wyśmienita:p[/QUOTE] no ... mniam, mniam ... z bitą śmietanką i z kardamonem ... mniam, mniam ... Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 :eating::eating:Odwiedzam Gapcia i widze ze cioteczki od stolu dzisiaj nie wstaja:evil_lol::sabber::sabber::knajpa: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Ingrid, a za oceanem też Wielkanoc świętujecie? Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy. Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch. Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy garach. Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina. Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 no to już jasna sytuacja ;) Knajpa a potem Presley ;) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A kuku, a co Ty Ingrid tu robisz :):) pora Ci sie pomylila ?? Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No co ty Szarotka, juz nie pora na spanie ! Akurat mam troche czasu to odwiedzam Gapcia :) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Pogoda taka piekna za chwile ide do ogrodka :):) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Hm ja sie staram pozbyc trawnika, bo z trawnika nic nie wynika jedynie tylko czeste strzyzenie wiec zamieniam trawnik na jedzenie i sadze na trwaniku ziola beda pieknie pachniec wszystkim dookola :):) Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Swietujemy ale nie tak Hucznie jak w Polsce. Mamy wolne od Piatku ale w poniedzialek normalnie do pracy. Polonia swietuje tak samo jak w Polsce ale tubylcy nie. Ludzie spotykaja sie z rodzina na wczesniejszy obiad lub lunch. Mojego Tz'a rodzina (tybulcza) co roku robi spotkanie w restauracji na lunch. Tutaj ludzie sa bardzo wygodni i nikomu nie chce sie stac przy garach. Najwazniejsze to spotkac sie z rodzina.[/QUOTE] A to bardzo rozsądne w sumie jest. To stanie przy garach zawsze było dla mnie dziwne... chyba że ktoś lubi. Chciałabym, żeby były takie święta, bardziej "zewnętrzne", jeszcze Wielkanoc jakoś fajna jest bo ciepło, ale Boże Narodzenie z wymarłymi ulicami i pustkami wszędzie brrr.... nie znoszę tego. Quote
Ellig Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Isadora7']oooo to rozumiem :):):)[/QUOTE] Teraz sie napije , dziekuje bo o 9 musialam juz wyjsc z domu:) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja ide dzisiaj na takie spotkanie, gdzie kazdy cos przynosi, wiec jest duzo i urozmaicenie, a nikt sie nie nagotuje. To mi sie podoba. Mamy takie imprezy co 2 tygodnie :):)za kazdym razem u kogo innego w domu. Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Szarotka']Hm ja sie staram pozbyc trawnika, bo z trawnika nic nie wynika jedynie tylko czeste strzyzenie wiec zamieniam trawnik na jedzenie i sadze na trwaniku ziola beda pieknie pachniec wszystkim dookola :):)[/QUOTE] ...a do ziółek przyjdą kotki i doprawią zupę Szarotki:diabloti: Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='mmd']...a do ziółek przyjdą kotki i doprawią zupę Szarotki:diabloti:[/QUOTE] Potem zjawią się króliki i zeżrą Szarotki ploniki :diabloti: Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Hm kotki to juz sa na miejscu:):) wlasnie mysle, jak to zrobic, zeby sobie sprawic jeszcze jednego :):) bo Mingus sie nudzi . Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Wunia']Potem zjawią się króliki i zeżrą Szarotki ploniki :diabloti:[/QUOTE] Kroliki tez sa i od czasu do czasu cos zezra :):) ale niech im bedzie na zdrowie.:):) Na jedzenie przychodza tez czasem jelenie Obladly my tulipany :):) Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No to teraz ide sie zwazyc :):) a potem biore sie za ogrodek :):) Quote
Recommended Posts