Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW'][B]Ellig[/B] przyznaj się, czym sobie tak zasłużyłaś..:crazyeye::crazyeye::hmmmm: bo to jakaś zmowa jest...:siara:[/QUOTE]

Ja nic nie wiem....:lookarou::???:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Dzięki Belka, post #2 uzupełniony ;)[/QUOTE]
Idę skontrolować..:cool3:aaa tak na marginesie, forsa dla Gapcia pójdzie we wtorek - zaznaczam - co by mnie nikt listem gończym nie ścigał :evil_lol::D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']o zmowie też nic nie wiem ... :shake:[/QUOTE]
No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz:

Posted

[quote name='RenW']No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz:[/QUOTE]
To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Hmmmm...:roll: niech tak zostanie....;) powiedzmy...:razz:

Posted

[quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE]

I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D

Posted

[quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE]
[quote name='RenW']I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D[/QUOTE]
[quote name='belka123']ja zupelnie nic nie wiem, towarzystwo okazuje sie jakies niedowiedzace[/QUOTE]
No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania dla Anioła mojego :loveu:

Posted

[quote name='Wunia']No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania[B] dla Anioła mojeg[/B]o :loveu:[/QUOTE]
Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol:
A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D

Posted

[quote name='RenW']Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol:
A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D[/QUOTE]
Nie, nie powiem :diabloti:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Szarotko tajemnice jakies...Wunia prezenty podostawała i nie chce sie przyznac co:diabloti:[/QUOTE]

O no to ladnie i tak poza naszymi plecami sie namawiaja ...............

Posted

[quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz??[/QUOTE]
Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:chociaż...:look3::???::D

Posted

[quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz??[/QUOTE]
nie powiem :facelick:
[quote name='RenW']Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:[B]chociaż...[/B]:look3::???::D[/QUOTE]
zwątpiła we mnie ... wzięła i zwątpiła :placz: