Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW'][B]Ellig[/B] przyznaj się, czym sobie tak zasłużyłaś..:crazyeye::crazyeye::hmmmm: bo to jakaś zmowa jest...:siara:[/QUOTE] Ja nic nie wiem....:lookarou::???: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Belka, post #2 uzupełniony ;)[/QUOTE] Idę skontrolować..:cool3:aaa tak na marginesie, forsa dla Gapcia pójdzie we wtorek - zaznaczam - co by mnie nikt listem gończym nie ścigał :evil_lol::D:D:D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Ja nic nie wiem....:lookarou::???:[/QUOTE] o zmowie też nic nie wiem ... :shake: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Ja nic nie wiem....:lookarou::???:[/QUOTE] Nie kryguj się, tylko się przyznaj...:watpliwy::-?:mad::mad: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']o zmowie też nic nie wiem ... :shake:[/QUOTE] No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']No nie, nie wytrzymam..:errrr::nerwy::evilbat: jak same zainteresowane nie w temacie, i nic nie wiedzą, a winny... to ja dopiero nic z tego nie kumam..:???::motz:[/QUOTE] To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']To była Wielkanocna, szczególna wymiana uprzejmości :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hmmmm...:roll: niech tak zostanie....;) powiedzmy...:razz: Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:) Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE] I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ja zupelnie nic nie wiem, towarzystwo okazuje sie jakies niedowiedzace Quote
amica Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [IMG]http://i42.tinypic.com/290sh2w.jpg[/IMG] [B][COLOR=DarkGreen] Szczególne pozdrowienia dla Wuni![/COLOR][/B] Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']Nie wiem, o co kaman, chyba muszę sobie czarnego jaśka wędrownego zaaplikować dla rozjaśnienia:)[/QUOTE] [quote name='RenW']I Ty nie wiesz..:crazyeye: A powinnaś boś bliżej..;):D[/QUOTE] [quote name='belka123']ja zupelnie nic nie wiem, towarzystwo okazuje sie jakies niedowiedzace[/QUOTE] No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania dla Anioła mojego :loveu: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='amica']Szczególne pozdrowienia dla Wuni![/QUOTE] Dzięki Amica :loveu: A jak Balbinka? Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']No, dobra ... przyjechały do mnie dziś (po wczorajszym wykorzystaniu Jarka:cool3: ) prezenty od Ellig, dla potrzebujących psiaczków :loveu: i dla mnie też :loveu: (jak się okazało) ... i stąd te podziękowania[B] dla Anioła mojeg[/B]o :loveu:[/QUOTE] Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol: A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Widzę, że Aniołów u Ciebie mnoga...:-o:lol: A powiedz tak po cichu, coś dostała...:???:tajemnicą poliszynela będzie..:biggrina::D[/QUOTE] Nie, nie powiem :diabloti: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']Nie, nie powiem :diabloti:[/QUOTE] A wyciśniem, wyciśniem..:diabloti::D:D:D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']A wyciśniem, wyciśniem..:diabloti::D:D:D[/QUOTE] powodzenia, powodzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']powodzenia, powodzenia :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Czekaj Ty, czekaj..:watpliwy::icon_roc:...:sg168:....:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Szarotka']Hej co sie dzieje ??:):)[/QUOTE] Szarotko tajemnice jakies...Wunia prezenty podostawała i nie chce sie przyznac co:diabloti: Quote
Szarotka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Szarotko tajemnice jakies...Wunia prezenty podostawała i nie chce sie przyznac co:diabloti:[/QUOTE] O no to ladnie i tak poza naszymi plecami sie namawiaja ............... Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz?? Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz??[/QUOTE] Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:chociaż...:look3::???::D Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 :oops2: przepraszam, wycofuje się, sama zjem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']:diabloti:a jak ciasteczko dam, albo szarlotke, wlasnie pieke, kawalek cieplutkiej szarlotki z bita smietanka i lodami to sie skusisz i powiesz??[/QUOTE] nie powiem :facelick: [quote name='RenW']Wątpię, Cioteczka niesprzedajna i nieprzekupna..:evil_lol:[B]chociaż...[/B]:look3::???::D[/QUOTE] zwątpiła we mnie ... wzięła i zwątpiła :placz: Quote
Recommended Posts