Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Ze sklepu. Kurczę i po tajemnicy :)[/QUOTE] Ale chyba nie z Biedronki :shake: Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Ze sklepu. Kurczę i po tajemnicy :)[/QUOTE] To wiadomo.. ale jak w sklepie nie ma ??:razz: Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']No proszę baz takich :obrazic:bo mi złą reklamę robisz :evil_lol: A tak w ogóle to jeśli się nie mylę to Duży MMD z całego roju właśnie tego jedynego sobie wybrał :diabloti:[/QUOTE] Najspokojnieszy był w roju Boże chroń ludzi, co wzięli pozostałe, mniej spokojne [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Ze sklepu. Kurczę i po tajemnicy :)[/QUOTE] Muszę tutejsze markety przetrzepać..:mad::diabloti: Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']To wiadomo.. ale jak w sklepie nie ma ??:razz:[/QUOTE] To trza kawałek na południe śmignąć:) Jakieś tysiąć kilosów i masz:) Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']To trza kawałek na południe śmignąć:) [B]Jakieś tysiąć kilosów i mas[/B]z:)[/QUOTE] Ee, to już odechciało mi się, wolę skromniejsze jedzenie.;):lol: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']To wiadomo.. ale jak w sklepie nie ma ??:razz:[/QUOTE] To sklep trza zmienić ;) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Najspokojnieszy był w roju Boże chroń ludzi, co wzięli pozostałe, mniej spokojne[/QUOTE] no i pomyśleć, że przydomek "ciapa" sobie zdobył :D:D:D Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ciekawe, jak ten z przydomkiem "bandyta" ;) W Tesco i każdym taki jednym pesto jest, pomodorki raczej też, w słoiku, a oliwki z serem też często bywają. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Ciekawe, jak ten z przydomkiem "bandyta" ;)[/QUOTE] lepiej nie wiedzieć :D:D:D Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']To sklep trza zmienić ;)[/QUOTE] O ! I to jest myśl! :knuje::PROXY5: Własny otworzę...:smokin::icon_roc: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']O ! I to jest myśl! :knuje::PROXY5: Własny otworzę...:smokin::icon_roc:[/QUOTE] Powodzenia ;) Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Ciekawe, jak ten z przydomkiem "bandyta" ;) [B]W Tesco i każdym taki jednym pesto jest, pomodorki raczej też, w słoiku, a oliwki z serem też często bywają.[/B][/QUOTE] Dzięki Ciotka za podpowiedź, a jak nie, to powiem, że muszą być, bo Ciotka [B]mmd z dogo[/B] mnie o tym zapewniała.:evil_lol: Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']Powodzenia ;)[/QUOTE] Ciotka, sprzedaż wysyłkową też będę prowadzić, pamiętaj o tym.;):razz: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']Dzięki Ciotka za podpowiedź, a jak nie, to powiem, że muszą być, bo Ciotka [B]mmd z dogo[/B] mnie o tym zapewniała.:evil_lol:[/QUOTE] :errrr::errrr::errrr: no to się narobiło :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']Ciotka, sprzedaż wysyłkową też będę prowadzić, pamiętaj o tym.;):razz:[/QUOTE] ok, czekam na info ;) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Dostałam dziś paczkę od Archi34 z rzeczami na bazarek dla innego pieska (Tolka), kosztów wysyłki w wysokości 13,oo nie chce odzyskać, więc za obopólnym porozumieniem przekazuję 13,oo na konto Gapcia :) Dziękuję Archi :loveu: Quote
Archi34 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cała przyjemnośc po mojej stronie :) Teraz niech Gapciowaty czeka na buty. A po butach też się cos znajdzie. Ma tak długie nogi, że poezja :D Ale ma też dobrego duszka Wunię, więc wróżę same sukcesy przy takiej patronce. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Archi34']Cała przyjemnośc po mojej stronie :) Teraz niech Gapciowaty czeka na buty. A po butach też się cos znajdzie. Ma tak długie nogi, że poezja :D Ale ma też dobrego duszka Wunię, więc wróżę same sukcesy przy takiej patronce.[/QUOTE] Dzięki Archi :loveu: Quote
pumcia02 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [B]Witajcie. Na opuszczonej działce są dwie sunieczki. Na lańcuchach. Matka i córka. Dokarmiane przez sąsiadkę. Trzeba je z tamtąd zabrać. Potrzebujemy DEKLARACJI i wpłat jednorazowych :([/B] [B]POMÓŻCIE! PROSZĘ[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182437-WywiozAE-je-lub-zabijAE-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIAE-DZE-NA-DT-dla-dwA-ch-suniek"][B]http://www.dogomania.pl/threads/182437-WywiozAE-je-lub-zabijAE-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIAE-DZE-NA-DT-dla-dwA-ch-suniek[/B][/URL] Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='belka123']witam, Wuniu rozliczenie maszna mailu[/QUOTE] Cześć Belka :) Już otworzyłam, zaraz naniosę ;) Dzięki :) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 zaraz streszczenie, bo ja dziś wcześniej uciekam do łóżeczka :) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 padnięta jestem okropnie ... pora na relax ... Quote
Recommended Posts