Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']No proszę baz takich :obrazic:bo mi złą reklamę robisz :evil_lol:
A tak w ogóle to jeśli się nie mylę to Duży MMD z całego roju właśnie tego jedynego sobie wybrał :diabloti:[/QUOTE]
Najspokojnieszy był w roju
Boże chroń ludzi, co wzięli pozostałe, mniej spokojne
[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='RenW']To wiadomo.. ale jak w sklepie nie ma ??:razz:[/QUOTE]
To trza kawałek na południe śmignąć:)
Jakieś tysiąć kilosów i masz:)

Posted

[quote name='mmd']To trza kawałek na południe śmignąć:)
[B]Jakieś tysiąć kilosów i mas[/B]z:)[/QUOTE]

Ee, to już odechciało mi się, wolę skromniejsze jedzenie.;):lol:

Posted

[quote name='mmd']Najspokojnieszy był w roju
Boże chroń ludzi, co wzięli pozostałe, mniej spokojne[/QUOTE]
no i pomyśleć, że przydomek "ciapa" sobie zdobył :D:D:D

Posted

Ciekawe, jak ten z przydomkiem "bandyta" ;)

W Tesco i każdym taki jednym pesto jest, pomodorki raczej też, w słoiku, a oliwki z serem też często bywają.

Posted

[quote name='mmd']Ciekawe, jak ten z przydomkiem "bandyta" ;)

[B]W Tesco i każdym taki jednym pesto jest, pomodorki raczej też, w słoiku, a oliwki z serem też często bywają.[/B][/QUOTE]

Dzięki Ciotka za podpowiedź, a jak nie, to powiem, że muszą być, bo Ciotka [B]mmd z dogo[/B] mnie o tym zapewniała.:evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Dzięki Ciotka za podpowiedź, a jak nie, to powiem, że muszą być, bo Ciotka [B]mmd z dogo[/B] mnie o tym zapewniała.:evil_lol:[/QUOTE]
:errrr::errrr::errrr: no to się narobiło :evil_lol:

Posted

Dostałam dziś paczkę od Archi34 z rzeczami na bazarek dla innego pieska (Tolka), kosztów wysyłki w wysokości 13,oo nie chce odzyskać, więc za obopólnym porozumieniem przekazuję 13,oo na konto Gapcia :)
Dziękuję Archi :loveu:

Posted

Cała przyjemnośc po mojej stronie :) Teraz niech Gapciowaty czeka na buty. A po butach też się cos znajdzie. Ma tak długie nogi, że poezja :D Ale ma też dobrego duszka Wunię, więc wróżę same sukcesy przy takiej patronce.

Posted

[quote name='Archi34']Cała przyjemnośc po mojej stronie :) Teraz niech Gapciowaty czeka na buty. A po butach też się cos znajdzie. Ma tak długie nogi, że poezja :D Ale ma też dobrego duszka Wunię, więc wróżę same sukcesy przy takiej patronce.[/QUOTE]
Dzięki Archi :loveu:

Posted

[B]Witajcie. Na opuszczonej działce są dwie sunieczki. Na lańcuchach. Matka i córka. Dokarmiane przez sąsiadkę. Trzeba je z tamtąd zabrać. Potrzebujemy DEKLARACJI i wpłat jednorazowych :([/B]
[B]POMÓŻCIE! PROSZĘ[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182437-WywiozAE-je-lub-zabijAE-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIAE-DZE-NA-DT-dla-dwA-ch-suniek"][B]http://www.dogomania.pl/threads/182437-WywiozAE-je-lub-zabijAE-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIAE-DZE-NA-DT-dla-dwA-ch-suniek[/B][/URL]