RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']A kto jeszcze kawy nie pił ? Stygnie przecież :mad:[/QUOTE] Mogę prosić jeszcze jedną, cosik wyjątkowo dobra dzisiaj.:razz::diabloti: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']Już widzę Cioteczkę :drink1::drinking::diabloti:[/QUOTE] No, nie tańcze wprawdzie, bo mam problemy natury technicznej, ale za to śpiewam :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']Mogę prosić jeszcze jedną, cosik wyjątkowo dobra dzisiaj.:razz::diabloti:[/QUOTE] :kaffee_2: mała ka(Wunia) z mleczkiem i z cukrem dla Cioci RenW :loveu::loveu::loveu: Quote
asiulek-85 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No to jak Gapcio znajdzie dom czeka nas impreza tanczno rozrywkowa + koncert Wuni :) :) :) Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='asiulek-85']No to jak Gapcio znajdzie dom czeka nas impreza tanczno rozrywkowa + koncert Wuni :) :) :)[/QUOTE] oj tak, oj tak :D:D:D Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2: mała ka(Wunia) z mleczkiem i z cukrem dla Cioci RenW :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie ma jak to ka(Wunia) - Wuni ! Mniaaam !:happy1: Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='asiulek-85']No to jak Gapcio znajdzie dom czeka nas impreza tanczno rozrywkowa + koncert Wuni :) :) :)[/QUOTE] No to gdzie się zbieramy..?:roll: U Wuni..?:cool3::evil_lol: Cioteczka libację szykuje!!:p Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']No to gdzie się zbieramy..?:roll: U Wuni..?:cool3::evil_lol: Cioteczka libację szykuje!!:p[/QUOTE] [quote name='mmd']Witajcie z samego rana[/QUOTE] Ciocia mmd przybyła :D Libacja się szykuje i miejsca szukamy, co Ty na to? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia mmd przybyła :D Libacja się szykuje i miejsca szukamy, co Ty na to? :cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] O nie! Tylko nie u mnie..:evil_lol::evil_lol: Nie znajdziecie mnie.:eviltong::diabloti: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']O nie! Tylko nie u mnie..:evil_lol::evil_lol: Nie znajdziecie mnie.:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Znajdziemy Cię :D Quote
mmd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']O nie! Tylko nie u mnie..:evil_lol::evil_lol: Nie znajdziecie mnie.:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Jak zwykle padnie na mnie Chyba se powieszę nad drzwiami: "centrum balangowe":) Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Dla RenW Ciocia RenW to szlachetna kobieta, Bardzo kocha pieski, ceni też człowieka. Więc niech te słowa lecą hen do góry, i opiewają szlachetność tej nieziemskiej córy. Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='mmd']Jak zwykle padnie na mnie Chyba se powieszę nad drzwiami: "centrum balangowe":)[/QUOTE] no, ja myślę :D:D:D Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']Dla RenW Ciocia RenW to szlachetna kobieta, Bardzo kocha pieski, ceni też człowieka. Więc niech te słowa lecą hen do góry, i opiewają szlachetność tej nieziemskiej córy.[/QUOTE] To o mnie, o mnie !!!:B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::bigcool::Cool!: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RenW Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']Znajdziemy Cię :D[/QUOTE] Po :roflt::roflt::roflt:zapachu fasoli..:diabloti: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='RenW']To o mnie, o mnie !!!:B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::bigcool::Cool!: :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] To hołd dla Ciebie, dar za okulary :D Quote
mmd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jakie okulary? Muszę iść do Ketuni zobaczyć, co tam nawywijałyście Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='mmd']Jakie okulary? Muszę iść do Ketuni zobaczyć, co tam nawywijałyście[/QUOTE] oj, zadziało się, zadziało :evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ups ... ale cisza ... Ciotki pewnie obiad gotują :D Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Szarotka']Jaki obiad dopiero wstalam :):)[/QUOTE] a tam, bo u Ciotki Szarotki czas płynie inaczej :D Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Wunia']a tam, bo u Ciotki Szarotki czas płynie inaczej :D[/QUOTE] Plynie wolniej, Poza tym zadnych obiadow nie gotuje, bo jestem na kielkach i salatkach i juz schudlam, niedlugo bede jak latka :):) Quote
belka123 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 witam, widze ze zakusy sa na dzien kulinarny, u mnie dzisiaj kluski slaskie, miesko w sosie i kapusta kiszona :) Wuniu wczoraj nie bylo zadnych wplat, dzisiaj na chwile obecna tez nie ma Quote
Wunia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Dzięki za info Belka :D Szarotka na kiełkach, Belka kluski śląski, mięsko w sosie i kapusta kiszona kto dalej? :eating: Oooooo Belka a ja miałam dostać ciastka jak byłam po Gapcia :eviltong::eviltong: i gdzie te ciastka? ;) Quote
Recommended Posts