Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='belka123']Wuniu rozliczenie masz na mailu, dzisiaj na razie nic nie ma, ale sprawdze na koniec dnia[/QUOTE] Dzięki Belka, właśnie otworzyłam :D Buziak Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Pierwsza strona uzupełniona o wpływy :D [B]Komunikat:[/B] [B]Jutro [/B]kończy się [B]bazarek[/B] dla Gapcia !!!! Jazda na bazarek :mad: Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='RenW']Witam wszystkich,:multi: Wczorajszy dzień był pt. "Co mi w duszy gra" :razz: Ciotki bąki siarczyste puszczały, smrodu na wątku narobiły, że ho ho...:diabloti::diabloti: Temat się zresztą ładnie wkomponował w moje menu, bo ja wczoraj fasolkę miałam, podobnie i dziś...:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Fuj, ciotka, nie pokazuj się tu do jutra albo co jakiś czas przynajmniej chodź na stronę:megagrin: Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 przyszłam sprawdzic bo Wunia mówila, ze Gapcio sam na watku....ale nie dziwne jak tu zapach fasoli sie unosi:D::D Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']przyszłam sprawdzic bo Wunia mówila, ze Gapcio sam na watku....ale nie dziwne jak tu zapach fasoli sie unosi:D::D[/QUOTE] Dzisiaj to już pikuś, tylko Ciocia RenW pozostałości się pozbywa, ale wczoraj to się działo :D:D:D:D:D:D Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hej drogie panienki zapraszam na watek do Ciaputki bo tam pustkami wieje :):) Ekipa ratownicza prosze o pomoc :):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/139990-Ciaputka-z-Boguszyc-pilnie-potzrebuje-dt-hoteliku-bez-waszej-pomocy-nie-da-rady[/url] Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Szarotka']Hej drogie panienki zapraszam na watek do Ciaputki bo tam pustkami wieje :):) Ekipa ratownicza prosze o pomoc :):)[/QUOTE] Ciotka bo zaraz :mad: ... Ciaputka jest w Bogatyni, dostała całe 300,oo jako "spadek" po Rikim, który był moim też podopiecznym i ciotki mmd, i który to w Białymstoku zamieszkał, jak się ciotki sprężą to bazarkiem dziurę zapchają :mad: Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wunia nie badz zyla. Ciaptuka dalej siedzi w Boguszycach, No przeciez ja tez bylam z Rikim. Przyjdz do Ciaputki i pogadaj i reszta to samo bo tam puchy :(:( Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Poza tym sie nie boje:):)bo jestem daleko :):) Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Szarotka']Poza tym sie nie boje:):)bo jestem daleko :):)[/QUOTE] hm, no fakt daleko jesteś :D:D:D Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='mmd']Fuj, ciotka, nie pokazuj się tu do jutra albo co jakiś czas przynajmniej chodź na stronę:megagrin:[/QUOTE] Zgodnie z życzeniem...:obrazic::obrazic::watpliwy::bigcry: będę sobie zyrkać w ukryciu.:stormy-sad:....:sg168:......:siara: Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ciocia RenW :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie uciekaj bo ja tęsknić za Tobą :-( Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='RenW'] .:stormy-sad:....:sg168:......:siara:[/QUOTE] co ta chmura ma symbolizować? nawet nie chcę wiedzieć.... Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='RenW']Zgodnie z życzeniem...:obrazic::obrazic::watpliwy::bigcry: będę sobie zyrkać w ukryciu.:stormy-sad:....:sg168:......:siara:[/QUOTE] O nie odchodz, bo bede myslala, ze tylko ja jestem uzalezniona :):) Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Szarotka']O nie odchodz, bo bede myslala, ze tylko ja jestem uzalezniona :):)[/QUOTE] ja też jestem uzależniona :D:D:D Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie uciekaj bo ja tęsknić za Tobą :-([/QUOTE] Kochana Cioteczka :loveu:, mimo smrodu który wokół siebie roztaczam :diabloti:, chce żebym została... wzruszyłam się.:placz::placz: Quote
mmd Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Była instrukcja, żeby nie palić, bo łatwopalne... Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']ja też jestem uzależniona :D:D:D[/QUOTE] Hi hi, a ja wolna od nałogów!!:p Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='RenW']Hi hi, a ja wolna od nałogów!!:p[/QUOTE] Jeszcze nie jesteś uzależniona od dogo??? Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='mmd']co ta chmura ma symbolizować? nawet nie chcę wiedzieć....[/QUOTE] Cioteczka, nie bąki, to frustracja mnie rozsadza.:roll: Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='mmd']Była instrukcja, żeby nie palić, bo łatwopalne...[/QUOTE] :D:D:D:D:D:D środki ostrożności :D:D:D:D Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']Jeszcze nie jesteś uzależniona od dogo???[/QUOTE] Już nie, mąż mi detoks przeprowadził. :evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='RenW']Już nie, mąż mi detoks przeprowadził. :evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE] No tak, tydzień Ciocię wywiało prawie :D Quote
RenW Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Wunia']No tak, tydzień Ciocię wywiało prawie :D[/QUOTE] No nie, tamten tydzień to był awaryjny, nikt nie przyłożył ręki..:shake::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='RenW']No nie, tamten tydzień to był awaryjny, nikt nie przyłożył ręki..:shake::evil_lol:[/QUOTE] rękę to na pewno przyłożył, może nie do dogo :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts