Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='belka123']Wuniu rozliczenie masz na mailu,
dzisiaj na razie nic nie ma, ale sprawdze na koniec dnia[/QUOTE]
Dzięki Belka, właśnie otworzyłam :D Buziak

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Witam wszystkich,:multi:
Wczorajszy dzień był pt. "Co mi w duszy gra" :razz:
Ciotki bąki siarczyste puszczały, smrodu na wątku narobiły, że ho ho...:diabloti::diabloti:
Temat się zresztą ładnie wkomponował w moje menu, bo ja wczoraj fasolkę miałam, podobnie i dziś...:razz::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Fuj, ciotka, nie pokazuj się tu do jutra albo co jakiś czas przynajmniej chodź na stronę:megagrin:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przyszłam sprawdzic bo Wunia mówila, ze Gapcio sam na watku....ale nie dziwne jak tu zapach fasoli sie unosi:D::D[/QUOTE]
Dzisiaj to już pikuś, tylko Ciocia RenW pozostałości się pozbywa, ale wczoraj to się działo :D:D:D:D:D:D

Posted

Hej drogie panienki zapraszam na watek do Ciaputki bo tam pustkami wieje :):)
Ekipa ratownicza prosze o pomoc :):)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/139990-Ciaputka-z-Boguszyc-pilnie-potzrebuje-dt-hoteliku-bez-waszej-pomocy-nie-da-rady[/url]

Posted

[quote name='Szarotka']Hej drogie panienki zapraszam na watek do Ciaputki bo tam pustkami wieje :):) Ekipa ratownicza prosze o pomoc :):)[/QUOTE]
Ciotka bo zaraz :mad: ... Ciaputka jest w Bogatyni, dostała całe 300,oo jako "spadek" po Rikim, który był moim też podopiecznym i ciotki mmd, i który to w Białymstoku zamieszkał, jak się ciotki sprężą to bazarkiem dziurę zapchają :mad:

Posted

[quote name='mmd']Fuj, ciotka, nie pokazuj się tu do jutra albo co jakiś czas przynajmniej chodź na stronę:megagrin:[/QUOTE]

Zgodnie z życzeniem...:obrazic::obrazic::watpliwy::bigcry: będę sobie zyrkać w ukryciu.:stormy-sad:....:sg168:......:siara:

Posted

[quote name='RenW']Zgodnie z życzeniem...:obrazic::obrazic::watpliwy::bigcry: będę sobie zyrkać w ukryciu.:stormy-sad:....:sg168:......:siara:[/QUOTE]

O nie odchodz, bo bede myslala, ze tylko ja jestem uzalezniona :):)

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia RenW :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nie uciekaj bo ja tęsknić za Tobą :-([/QUOTE]

Kochana Cioteczka :loveu:, mimo smrodu który wokół siebie roztaczam :diabloti:, chce żebym została... wzruszyłam się.:placz::placz:

Posted

[quote name='mmd']co ta chmura ma symbolizować?
nawet nie chcę wiedzieć....[/QUOTE]

Cioteczka, nie bąki, to frustracja mnie rozsadza.:roll:

Posted

[quote name='Wunia']Jeszcze nie jesteś uzależniona od dogo???[/QUOTE]

Już nie, mąż mi detoks przeprowadził. :evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Już nie, mąż mi detoks przeprowadził. :evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
No tak, tydzień Ciocię wywiało prawie :D

Posted

[quote name='Wunia']No tak, tydzień Ciocię wywiało prawie :D[/QUOTE]

No nie, tamten tydzień to był awaryjny, nikt nie przyłożył ręki..:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']No nie, tamten tydzień to był awaryjny, nikt nie przyłożył ręki..:shake::evil_lol:[/QUOTE]
rękę to na pewno przyłożył, może nie do dogo :diabloti::diabloti: