AgiW Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 O Foksiu zawsze pamiętam :) Może coś przegapiłam, ale nie widzę na pierwszej stronie moich wpłat (zgłaszane powyżej w postach z 5 września i 6 października) - MyszkoMiki mogłabyś sprawdzić czy wszystko doszło? W tym tygodniu przeleję pieniądze za kolejny miesiąc. Quote
MyszkaMiki Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Napiszcie mi proszę w jaki dzień robiłyście przelew to sprawdzę jeszcze raz:) Quote
AgiW Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 5 wrzesnia i 6 pazdziernika (pewnie kilka dni to trwa z zagranicy). Daj znać czy się odnalazły (wolę mieć pewność przed następną wpłatą). Pozdrawiam :) Quote
agata51 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Rzadko bywam, płacę skokami, wiem, to komplikuje sprawę, ale 05.09. wysłałam 50zł za VI-X. Nie widzę tego w rozliczeniach. Fokusa miziam czule. Quote
AgiW Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Witam - znalazły się moje przelewy? (chciałabym przelać pieniądze, ale chce się najpierw upewnić). Dla Foksia uściski oczywiście :) Quote
_Aga_ Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Co u Fokuska?? Ja też robiłam wpłacałam na Fokuska... Quote
Kosmatek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witam! Jestem "nowa" na dogomanii tzn. zarejestrowałam się dopiero wczoraj choć bywałam na portalu wcześniej jako że los biednych zwierząt a zwłaszcza piesków bardzo mnie dotyka. Przeglądając informacje na temat psich nieszczęść trafiłam na historię Fokusa. W związku z tym mam pytanie: na jaki numer konta bankowego można przelać pieniążki na hotelik dla niego? Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam serdecznie! Quote
AgiW Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witaj Kosmatek :) Myszka Miki na pewno prześle Ci wszystkie dane. Fajnie,że zwróciłaś uwagę na naszego Foksia :) Oczywiście uściski dla psinki :) Quote
MyszkaMiki Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Muszę sobie wydrukować całe 2 miesiące i dzień po dniu sprawdzę. Szukając na monitorze dostaje oczopląsu. Skoro poprzednie przelewy zawsze dochodziły to i te z całą pewnością są, innej opcji nie ma :) U Foksia wszystko dobrze, teraz już nie ogranicza się do jednej panny, musi mieć aż dwie :evil_lol: Rozkochał je w sobie i tak w trójkę chadzają na spacerki. Jakby ktoś miał go ochotę odwiedzić to z pewnością się ucieszy :) Quote
natalia.aleksandrov Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Chciałabym zobaczyć zdjęcia, jak Foksiu chodzi na spacerki - bo z tego, co wiem w Stajennej Sforze, to psy latają luzem, a nie na smyczy. W smrodzie i brudzie, niestety. Quote
MyszkaMiki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='AgiW']5 wrzesnia i 6 pazdziernika (pewnie kilka dni to trwa z zagranicy). Daj znać czy się odnalazły (wolę mieć pewność przed następną wpłatą). Pozdrawiam :)[/QUOTE] Z tego co widzę to Twoje wpłaty są już uwzględnione ... Kurczę dwa razy dzisiaj wyciąg przejrzałam i nic innego nie widzę. [SIZE=3]+ 308,46[/SIZE] [SIZE=3]Agi[/SIZE] - [SIZE=1]7 wrzesień 2011[/SIZE] [SIZE=3]+ 298,08[/SIZE] [SIZE=3]Agi[/SIZE] - [SIZE=1]8 październik 2011 [/SIZE] Quote
MyszkaMiki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='agata51']Rzadko bywam, płacę skokami, wiem, to komplikuje sprawę, ale 05.09. wysłałam 50zł za VI-X. Nie widzę tego w rozliczeniach. Fokusa miziam czule.[/QUOTE] Tą wpłatę faktycznie przeoczyłam, już dopisałam :) Quote
MyszkaMiki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Dodałam też 3 wpłaty, które dostałam teraz w grudniu. Quote
MyszkaMiki Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='natalia.']Chciałabym zobaczyć zdjęcia, jak Foksiu chodzi na spacerki - bo z tego, co wiem w Stajennej Sforze, to psy latają luzem, a nie na smyczy. W smrodzie i brudzie, niestety.[/QUOTE] Owszem latają luzem ale jak nie byłaś to najpierw jedź zobaczyć :) Quote
agata51 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 01.12. wysłałam za XI i XII. Wesołych świąt [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_64v.gif[/IMG] Quote
_Aga_ Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='MyszkaMiki'] U Foksia wszystko dobrze, teraz już nie ogranicza się do jednej panny, musi mieć aż dwie :evil_lol: Rozkochał je w sobie i tak w trójkę chadzają na spacerki. [/QUOTE] Super :lol: A jest jakaś szansa na zdjęcia? :) Quote
natalia.aleksandrov Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Niestety byłam i widziałam, i to nie raz.. Psy w klatkach, smród i kupy. I jedna osoba, która się tym zajmuje. Jeśli Wam odpowiada, że pies biega luzem, ok. Ale to, że nie jest szczotkowany to już jest trochę przegięcie ;] I generalnie, można lubić panią ze Stajennej Sfory, ale popatrz obiektywnie: są o wiele lepsze hotele, gdzie dba się o psy, gdzie są socjalizowane, a w obejściu jest porządek. Za takie same albo mniejsze pieniądze. Ja nie lubię półśrodków, lubię jak wszystko jest ładnie dopięte na ostatni guzik. Pies znajdujący się pod moją opieką nie byłby tam wysłany. Tyle w temacie i pozdrawiam. PS Zdjęcia i tak by się przydały, bo ciekawa jestem, czy w końcu został wyczesany. Quote
MyszkaMiki Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Chwilowo kiepsko u mnie z kasą, żeby tam pojechać ale jak tylko stanę na nogi to się tam wybiorę. Quote
natalia.aleksandrov Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Fajnie :) Fokusik fajny jest, szkoda, że mam mieszkanie - wzięłabym go. taka starowinka słodka :) Quote
MyszkaMiki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Niestety mało kto chce takie starościnę :( Robię co cały czas ogłoszenia i nic, zero odezwy nawet. Quote
natalia.aleksandrov Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 taaak, kazdy chce rasowca albo szczeniaka ;/ Quote
MyszkaMiki Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Jakiekolwiek psiaka bym ogłaszała to prawie zawsze znajduje dom, dzisiaj ogłaszałam psiaka a już jutro prawdopodobnie pojedzie do domku, dlaczego nie jest tak w przypadku Fokusa?? Obawiam się, że to właśnie przez wiek. Quote
AgiW Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Myszko Miki - dzięki za sprawdzenie przelewów. Dzisiaj też przesłałam kaskę za hotel. No szkoda, ze nikt nie chce naszego Foksia przygarnąć :( Pocieszam się tym, że w porównaniu z jego pobytem w schronisku, teraz ma dużo lepiej i wygląda na zadowolonego :) A kto wie, może zdarzy się jeszcze cud i ktoś da mu dom... Quote
MyszkaMiki Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Kilka wpłat dostałam. Od Agi również :) W styczniu pobiorę wyciąg za cały grudzień i wtedy uzupełnią wszystkie :) Tu tylko piszę, że doszły aby nikt się nie martwił. Ogłoszenia cały czas robię a chętnych niestety nie widać. Ale nie można tracić nadziei. Może i jak to się piszę gdzieniegdzie Karina nie ma super porządku czy też ma przepełnienie ... ale najważniejsze jest to, że Fokusowi tam dobrze, jest szczęśliwy i Karina o niego dba. Quote
Recommended Posts