Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, zerknijcie [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201008-PILNE!!!!-Potrzebna-matka-zast%C4%99pcza-inaczej-eutanazja-(-PILNE!?p=16188320#post16188320"]TUTAJ![/URL]
Sprawa jest bardzo bardzo bardzo pilna (do jutra, może czwartku)

Posted

Niestety nadal bez zmian. Fokus nadal w hotelu.
Ale powoli daje efekt reklamowanie go na facebooku, pisze do mnie jakaś dziewczyna, która cały czas zbiera pieniądze aby przekazać je na Fokusa. Nie są to duże kwoty ale przecież liczy się każda złotówka :)

Posted

Pewnie, że się liczy każda złotówka. I miło, że znów ktoś nowy zainteresował się naszym Foksiem :) Dobry pomysł z tym facebookiem.
Trzymaj się Foksiu :) Na hotelik dorzucę w przyszłym tygodniu.

Posted

Witaj kochany

Byłam chora i nie miałam nawet siły zajrzeć do Ciebie ale już jestem.

A to tak dla ciekawości ....
Jeszcze nie pozbierałam się więc się nie wypowiem

[url]http://wrzesnia.info.pl/gminy/wrzesnia/6840-wrzenia-porzucony-w-lesie-na-pastw-losu-[/url]

Posted

Wpłaciłam dla Fokuska na hotel.
A historia powyżej :( ... nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem jak ktoś (a może raczej coś) może coś takiego zrobić??!! Mam tylko nadzieję, że kiedyś za to odpowie i, że będzie bolało!

Posted

Nie sądzę, aby to zdjęcie ukazało się w gazecie, chociaż ...Popytam się czy ja mogę napisać artykuł na ten temat.

Uzupełniłam Fokusowe finanse, proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza.

Posted

No kurczę muszę napisać wreszcie do tych osób, które się deklarowały.
Co się za to zabieram to coś gdzieś zawsze jest do zrobienia i w końcu nie wysyłam ehhh

Od wczoraj Fokus ma towarzysza z naszego schroniska :) Pojechał wczoraj kolejny piesek. Pod koniec lutego bądź jakoś na początku marca wybiorę się do Kariny, porobię fotki obu pieskom i wezmę się ostro za ogłaszanie ich.