_Aga_ Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='ela40']Witam Fokusia. Co u psinki slychać?[/QUOTE] Chyba bez zmian ;) Nadal w hoteliku.. Przynajmniej ma tam dobrze... Quote
_Mona Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Postaram się podesłać w tym tygodniu na hotelik dla Fokusa pieniążki. Ciesze się ,że ela40 jesteś u Fokusa na wątku.... Quote
engelina_88 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Proszę, zerknijcie [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201008-PILNE!!!!-Potrzebna-matka-zast%C4%99pcza-inaczej-eutanazja-(-PILNE!?p=16188320#post16188320"]TUTAJ![/URL] Sprawa jest bardzo bardzo bardzo pilna (do jutra, może czwartku) Quote
MyszkaMiki Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Niestety nadal bez zmian. Fokus nadal w hotelu. Ale powoli daje efekt reklamowanie go na facebooku, pisze do mnie jakaś dziewczyna, która cały czas zbiera pieniądze aby przekazać je na Fokusa. Nie są to duże kwoty ale przecież liczy się każda złotówka :) Quote
AgiW Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Pewnie, że się liczy każda złotówka. I miło, że znów ktoś nowy zainteresował się naszym Foksiem :) Dobry pomysł z tym facebookiem. Trzymaj się Foksiu :) Na hotelik dorzucę w przyszłym tygodniu. Quote
magenka1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Przelałam z opóźnieniem za grudzień i za styczeń zaglądam do Fokuska Quote
_Aga_ Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wczoraj przelałam deklarację za styczeń :) Pozdrawiam :) Quote
MyszkaMiki Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Witaj kochany Byłam chora i nie miałam nawet siły zajrzeć do Ciebie ale już jestem. A to tak dla ciekawości .... Jeszcze nie pozbierałam się więc się nie wypowiem [url]http://wrzesnia.info.pl/gminy/wrzesnia/6840-wrzenia-porzucony-w-lesie-na-pastw-losu-[/url] Quote
_Aga_ Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Matko, słów brak.... :( :( :( :( Tylko ryczeć się chce i złe myśli po głowie chodzą... żeby temu "człowiekowi"................... Quote
AgiW Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Wpłaciłam dla Fokuska na hotel. A historia powyżej :( ... nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem jak ktoś (a może raczej coś) może coś takiego zrobić??!! Mam tylko nadzieję, że kiedyś za to odpowie i, że będzie bolało! Quote
MyszkaMiki Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Najgorsze jest to, że takiemu skur...... nic się nie zrobi .... Quote
_Aga_ Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A może złapią i właśnie zrobią? Tak mi się marzy.... Quote
MyszkaMiki Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='_Aga_']A może złapią i właśnie zrobią? Tak mi się marzy....[/QUOTE] Dobrze, że za marzenia nie karzą :( Quote
_Aga_ Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Może ktoś rozpozna tego psa na zdjęciu? Te umęczone oczy... :( :( :( :( :( :( Prześladują mnie..... :( :( Quote
MyszkaMiki Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Nie sądzę, aby to zdjęcie ukazało się w gazecie, chociaż ...Popytam się czy ja mogę napisać artykuł na ten temat. Uzupełniłam Fokusowe finanse, proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza. Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
_Aga_ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MyszkoMiki - czy pisałaś pw do osób, które deklarowały wpłaty stałe, a przestały wpłacać? Quote
MyszkaMiki Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 No kurczę muszę napisać wreszcie do tych osób, które się deklarowały. Co się za to zabieram to coś gdzieś zawsze jest do zrobienia i w końcu nie wysyłam ehhh Od wczoraj Fokus ma towarzysza z naszego schroniska :) Pojechał wczoraj kolejny piesek. Pod koniec lutego bądź jakoś na początku marca wybiorę się do Kariny, porobię fotki obu pieskom i wezmę się ostro za ogłaszanie ich. Quote
_Aga_ Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Warto napisać.. Skoro się deklarowały, to może będą dalej wpłacać? Quote
ela40 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Witam Fokusia Jak ma się psinka? W tym tygodniu też postaram sie pare zł przesłać. Quote
MyszkaMiki Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Psinka ma się bardzo dobrze :) Jeszcze troszeczkę i będą nowe foteczki :) Quote
Recommended Posts