Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie!
[quote name='Agnieszka.Renata']UWAGA UWAGA...Powiem krótko... Fokus trafi do naszej rodziny![/QUOTE]
Powiem krótko, dziś coś mnie tknęło, żeby wejść do Fokuska! Mam codziennie tyle wątku do odwiedzenia oraz własny watek do poprowadzenia, że nie daje rady go regularnie odwiedzać tak, jakbym chciała! :(
Zobaczyłam te cudowną wiadomość i z całych sił trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!

Ps. Chciałąbym prosic o sprostowanie w 1 poście moich wpłat.
Wpłata z 02 marca, która wstępnie miała być wpłata jednorazową w chwili gdy zaoferowałam deklaracje stałe przeszła w dekl. stałą za marzec i to był wpłata właśnie za marzec za hotelik a wpłata z 24 marca była już za kwiecień.
Zobaczyłam w 1 poście że mam puste pole we wpłacie za kwiecień i się bardzo zdziwiłam. Dziś pójdzie mój przelew za Fokusa za czerwiec.
Bardzo proszę o przypomnienia gdyby do 15 danego miesiąca nie przychodził przelew, bo zdarza się że czasem coś może mi umknąć.

Pozdrawiam i ściskam Fokusika.

Posted

W niedziele mam zamiar mieć trochę wolnego czasu to się wezmę za te wszystkie wpłaty.

No i trzeba będzie ustalić co z nimi jeśli Młodzieniec pojedzie do domku ... część z pewnością chciałabym przeznaczyć na jego dowóz do Łodzi a co z resztą to już będą musieli zdecydować Ci, którzy te pieniążki wpłacają :)

Posted

[quote name='Agnieszka.Renata']Wizyta adopcyjna będzie za około tydzień czasu.Wypadnie jak sądzę w 100% pozytywnie. Później trzeba będzie dogadać szczegóły transportu Fokusa:).[/QUOTE]

Proszę, napisz kto będzie ją przeprowadzał;)

Posted

Czekam na konkretny termin wizyty :)
Jak pani Agnieszka będzie już znała datę to wizytę się przeprowadzi :) Też myślę, że nie będzie z nią jakichkolwiek problemów sądząc po kilku rozmowach z panią Agnieszka :))

Jeszcze do końca nie wiadomo kto ją przeprowadzi ...

Co do finansów jak już pisałam chciałabym tylko wziąć z nich na przewiezienie Foksia a co do reszty to już muszą zdecydować Ci, którzy się zadeklarowali bo to w końcu ich pieniążki są.

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Czekam na konkretny termin wizyty :)
Jak pani Agnieszka będzie już znała datę to wizytę się przeprowadzi :) Też myślę, że nie będzie z nią jakichkolwiek problemów sądząc po kilku rozmowach z panią Agnieszka :))
[/QUOTE]
Jeszcze do końca nie wiadomo kto ją przeprowadzi ...
Termin i lokalizacja - dwie podstawowe sprawy. Jak już będzie to wiadomo, to na pewno będzie miał kto przeprowadzić wizytę ;)
Teraz już tylko kciuki trzymać, żeby dalej wszystko szło sprawnie i żeby Fokusik wreszcie poznał co to prawdziwy i kochający DOM.