agata51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Fokusiu, widzę, że domek ci się kroi. Cudownie!!! Quote
Agnieszka.Renata Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 UWAGA UWAGA...Powiem krótko... Fokus trafi do naszej rodziny! Quote
lika1771 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: tak sie ciesze jestes kochana :calus:dziekuje Quote
Emigrantka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Agnieszka.Renata']UWAGA UWAGA...Powiem krótko... Fokus trafi do naszej rodziny![/QUOTE] Super :) Od kiedy? :) Quote
magenka1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 cudnie , w końcu naszemu Młodzieńcowi się poszczęściło :) trzymam kciuki, żeby wszystko się udało Quote
amica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witam serdecznie! [quote name='Agnieszka.Renata']UWAGA UWAGA...Powiem krótko... Fokus trafi do naszej rodziny![/QUOTE] Powiem krótko, dziś coś mnie tknęło, żeby wejść do Fokuska! Mam codziennie tyle wątku do odwiedzenia oraz własny watek do poprowadzenia, że nie daje rady go regularnie odwiedzać tak, jakbym chciała! :( Zobaczyłam te cudowną wiadomość i z całych sił trzymam kciuki, żeby się wszystko udało! Ps. Chciałąbym prosic o sprostowanie w 1 poście moich wpłat. Wpłata z 02 marca, która wstępnie miała być wpłata jednorazową w chwili gdy zaoferowałam deklaracje stałe przeszła w dekl. stałą za marzec i to był wpłata właśnie za marzec za hotelik a wpłata z 24 marca była już za kwiecień. Zobaczyłam w 1 poście że mam puste pole we wpłacie za kwiecień i się bardzo zdziwiłam. Dziś pójdzie mój przelew za Fokusa za czerwiec. Bardzo proszę o przypomnienia gdyby do 15 danego miesiąca nie przychodził przelew, bo zdarza się że czasem coś może mi umknąć. Pozdrawiam i ściskam Fokusika. Quote
magenka1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A ja za maj wpłacił już dawno pod koniec maja, a teraz wyślę za czerwiec, proszę o sprawdzenie mojej wpłaty za maj, Quote
Agnieszka.Renata Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Chyba nie ja:).Fokus trafi do mojej babci-do dużego domu z niewielkim ogródkiem. Kiedy hmm no to jest do ustalenia... Sądzę,że jakoś w najbliższym czasie:). Quote
MyszkaMiki Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 W niedziele mam zamiar mieć trochę wolnego czasu to się wezmę za te wszystkie wpłaty. No i trzeba będzie ustalić co z nimi jeśli Młodzieniec pojedzie do domku ... część z pewnością chciałabym przeznaczyć na jego dowóz do Łodzi a co z resztą to już będą musieli zdecydować Ci, którzy te pieniążki wpłacają :) Quote
magenka1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dla mnie prorytetem jest aby fokus był szczęsliwym i kochany do końca życia :) Quote
MyszkaMiki Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Innej opcji zupełnie nie biorę pod uwagę ... Zasługuje Młodzieniec na to aby wreszcie być szczęśliwym Quote
zeberka4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja też zagladałam tutaj i ta wiadomośc jest cudowna! Kochany zasługuje na domek,adopcje w koncu ruszaja :D oby tak dalej Quote
ata Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Świetna wiadomość:) Teraz tylko wizyta przedadopcyjna i Foksik jedzie do Swojego domku:) Quote
amica Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To tak na szczęście dla Fokuska Niech wreszcie ma dom! [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/038.gif[/IMG] [IMG]http://emoty.blox.pl/html[/IMG] Quote
Emigrantka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ata']Świetna wiadomość:) Teraz tylko wizyta przedadopcyjna i Foksik jedzie do Swojego domku:)[/QUOTE] Czekamy na wyniki .... :D Quote
Agnieszka.Renata Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wizyta adopcyjna będzie za około tydzień czasu.Wypadnie jak sądzę w 100% pozytywnie. Później trzeba będzie dogadać szczegóły transportu Fokusa:). Quote
ata Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Agnieszka.Renata']Wizyta adopcyjna będzie za około tydzień czasu.Wypadnie jak sądzę w 100% pozytywnie. Później trzeba będzie dogadać szczegóły transportu Fokusa:).[/QUOTE] Proszę, napisz kto będzie ją przeprowadzał;) Quote
amica Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jak tam sprawa adopcji Fokusika? Kiedy będzie można zacząć się oficjalnie cieszyć. Quote
Emigrantka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ... i przeniesc deklaracje na inne psi bidy? Quote
MyszkaMiki Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Czekam na konkretny termin wizyty :) Jak pani Agnieszka będzie już znała datę to wizytę się przeprowadzi :) Też myślę, że nie będzie z nią jakichkolwiek problemów sądząc po kilku rozmowach z panią Agnieszka :)) Jeszcze do końca nie wiadomo kto ją przeprowadzi ... Co do finansów jak już pisałam chciałabym tylko wziąć z nich na przewiezienie Foksia a co do reszty to już muszą zdecydować Ci, którzy się zadeklarowali bo to w końcu ich pieniążki są. Quote
magenka1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To ja trzymam kciuki za pozytywną przeprowadzoną wizytę przed adopcyjną :) mocno mocno Quote
amica Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Czekam na konkretny termin wizyty :) Jak pani Agnieszka będzie już znała datę to wizytę się przeprowadzi :) Też myślę, że nie będzie z nią jakichkolwiek problemów sądząc po kilku rozmowach z panią Agnieszka :)) [/QUOTE] Jeszcze do końca nie wiadomo kto ją przeprowadzi ... Termin i lokalizacja - dwie podstawowe sprawy. Jak już będzie to wiadomo, to na pewno będzie miał kto przeprowadzić wizytę ;) Teraz już tylko kciuki trzymać, żeby dalej wszystko szło sprawnie i żeby Fokusik wreszcie poznał co to prawdziwy i kochający DOM. Quote
MyszkaMiki Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dzisiaj kolejna osoba napisała do mnie, że myśli o adopcji Naszego Foksia Quote
Recommended Posts