malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 napisałam do ogonka :modla: prosieemyyy o fotkiiiii czas do domu więc trzeba niunię pokazać światu!!! Quote
Wiwi Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 jak dobrze pójdzie, będą nowe fotki ;) Quote
malawaszka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 no to czekam z nadzieją, że dobrze pójdzie Quote
Wiwi Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 pokazuję światu "moją" podopieczną...może dzisiaj to będzie ten dzień... Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Proszę: http://picasaweb.google.pl/adopcjeada/Aisza# Jeżeli komuś w linku nie pasi to maila proszę :) Quote
Wiwi Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 potem wstawię na wątek, a ogonek pisała mi, że jest domek zainteresowany Aiszą! także trzymać kciuki! Quote
malawaszka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 oooo to zaciskam z całej siły :kciuki: żeby się laluni udało!!!!! nalezy się kanapa!!!!!!! Quote
Wiwi Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że się uda! jeśli będziemy tak dalej mocno trzymać kciuki i Aisza da z siebie wszystko pojedzie jutro do domu!!! ale trzymanie kciuków jak najbardziej wskazane!! Quote
Wiwi Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 jejku jeszcze nic nie wiem, ale jak tylko będę wiedziała to od razu dam znać, jutro na 100% muszę zadzwonić do Uciechowa i pozbierać wszystkie info, bo mnie aż korci z ciekawości ;) Quote
Wiwi Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 I STAŁO SIĘ!!! Aisza pojechała w sobotę do domku!!! Państwo przyjechali aż z Warszawy, Aisza będzie miała towarzystwo sznaucerki mini i jeszcze jednego większego psiaka, domek z ogrodem. W zasadzie na Aiszę chętne były dwa domki, jeden spod W-wy a drugi z w-wy i pojechała do tego drugiego. I oba domki chciały przyjechać w sobotę rano :) Państwo zapatrzeni w Aiszę, musieli chyba wstać o 3 by dojechać z tej W-wy. Także cieszyć się!!! ;) malawaszko bardzo dziękuję za obecność na wątku i wspieranie Aiszy! Quote
malawaszka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 hhuraaaaaaa :laola: bardzo bardzo się cieszę!!!!!! a wiadomo gdzie Panstwo wypatrzyli Aiszę? Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 malawaszko, niestety nie wiemy przy adopcji był tylko kierownik i nie pytał. Ale raczej z któregoś ogłoszenia ;) Dzięki dziewczyny :) Quote
Recommended Posts