klaudiaaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kropka- to około 1,5 letnia suczka uratowana od będzińskiej wróżki (http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-Psy-i-kozy-w-karcerze) Psy i kozy ,które trzymała, trzymała na smalec. Jest bardzo grzeczna, spokojna i wystraszona. Jest nieduża, nie sięga do połowy łydki. Jak narazie nie załatwia się w domu. Nie może być adoptowana, w grę na chwile obecną wchodzi tylko DT, ponieważ toczy się postępowanie prokuratorskie. W razie jakich kolwiek pytań prosimy o kontakt. KONTAKT: 793370181 Quote
fizia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ona jest prześliczna!! Bardzo mi przypomina moją Pestkę Trzymam kciuki za wspaniały Dom Quote
Glutofia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 DT który z momentem zakończenia sprawy otrzyma umowę adopcyjną stając się Domem Stałym Quote
kuba123 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kropka to moja chrześnica pierwsza podczas akcji podeszła do mnie po jedzonko i pierwsza mi zaufała już po pół godzinie miałam ją na kolanach kochana suńka nie jest agresywna ,bojaźliwa ani natrętna jak zaczyna zabawę to biega jak perszing poszczekując przy tym radośnie Quote
klaudiaaa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 witaj matko chrzesna córeczki :D:D jest wspaniałą, to muszę przyznać :loveu: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :evil_lol::diabloti:Aga ty wiesz co robisz:evil_lol::diabloti: Quote
klaudiaaa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 A Kropa ma dom ^^ Jedzie w niedziele, a w czwartek ma sterylizacje. Pan zauroczony nią. Quote
klaudiaaa Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Super super :D PAn oczywiście zgodził się na takie zasady jak było ustalone (pies stanowi dowód w sprawie i jest własnością prokuratora ). No i mówił bardzo do rzeczy... Quote
__Lara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 klaudiaaa napisał(a):A Kropa ma dom ^^ Jedzie w niedziele, a w czwartek ma sterylizacje. Pan zauroczony nią. Gratuluję!!! Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 po sterylce lekko "zakrecona" ale do jutra powinno byc ok prawie raz dziennie mam telefon od Pana Heńka(nowy wlasciciel Kropki) jak sie czuje itd., chyba mu zalezy, na PEWNO, bedzie miala SUPER, jutro jedzie do nowego domku, BUUUUUUU...... Quote
klaudiaaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 jakie BUUU? :D super :evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Kropeczka od kilku godzin w domu.. Piszczała na początku, ale pan był z nią na spacerku, sama trafiła pod drzwi! Quote
Recommended Posts