Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kleję sobie powolutku ogłoszenia z tekstem mamanabank :)
[url]http://tablica.pl/oferta/maja-lagodna-suczka-amstaffa-szuka-domu-krakow-ID60kv.html/2/[/url]

Figuś, nie umiem powiedzieć dlaczego taka jest, na pewno jest zdezorientowana i musi przyzwyczaić się do nowej sytuacji. Ona nie jest agresywna, z Boniem nie było problemu z jej strony, za to Bono na nią nawarczał, zazdrośnik jeden.

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figafiga']OMG już zmieniłam tytuł wątki i poprosiłam Czarodziejkę o przeniesienie do odpowiedniego działu, zaraz przeczytam co i jak....jestem w szoku...i mi się smutno zrobiło...

EDIT,
Bahlsa aż dziw mnie bierze, ze nie reaguje na zabawki, jak szalała po łąkach z moja suka to ładnie gryzakiem się bawiła!!!!normalnie mi szczęka opada...na zdjęciach Maja jest inna...na moich szczęśliwa.....nie wiedziała co ją czeka biedulkę...po raz kolejny człowiek ją skrzywdził.Była u mnie cały dzień i nie nasikała, była karna i posłuszna, siadała jak dawałam jej w kuchni smakołyk i zero agresji do mojej suki!!![/QUOTE]

Figa, czy to Ty zakładałaś Mai wątek na niebieskim? Dobrze byłoby i tam odnowić.

[quote name='Romka']Mamanabank allegro by się przydało...hop,hop...[/QUOTE]

Romka, nie poganiaj mnie :-) czasu mi od tego nie przybywa, a staję się bardziej nerwowa :-)

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1568144481[/url]

Posted

Tak wyglądała Maja w schronisku w Łowiczu,luty 2010r.,zobaczcie jej oczy a potem porównajcie ze zdjęciami w hoteliku:
[URL="http://img690.imageshack.us/i/dsc0579sd.jpg/"][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/2299/dsc0579sd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Bahlso,czy sprawdzałaś już ile kosztowałaby operacja Majki u dobrego lekarza,myślę,ze powinniśmy o tym pomyśleć teraz ,proszę sparwdż ile będzie to kosztowało,ona cierpi i trzeba to koniecznie wyleczyć.Jak sprawdzisz pomyślimy o zebraniu pieniędzy na leczenie niuni...

Posted

właśnie wysłałam maila w tej sprawie, jeżeli w tym miejscu się nie uda (może byłoby za datki na krakowski KTOZ), w poniedziałek lecę do swojego weta ze zdjęciem i pytaniem ile kosztowałaby operacja. Chciałabym załatwić to za jednym razem bo prawdopodobnie nie wystarczy ściągnięcie ropy z ucha, Maja musi mieć zabieg udrażniania kanału słuchowego. Ale to na razie moja opinia, wnioski jakie wyciągnęłam z rozmów z poprzednią opiekunką.

Posted

[quote name='bahlsa']właśnie wysłałam maila w tej sprawie, jeżeli w tym miejscu się nie uda (może byłoby za datki na krakowski KTOZ), w poniedziałek lecę do swojego weta ze zdjęciem i pytaniem ile kosztowałaby operacja. Chciałabym załatwić to za jednym razem bo prawdopodobnie nie wystarczy ściągnięcie ropy z ucha, Maja musi mieć zabieg udrażniania kanału słuchowego. Ale to na razie moja opinia, wnioski jakie wyciągnęłam z rozmów z poprzednią opiekunką.[/QUOTE]
Jak tylko będziesz coś wiedziała to zaraz daj znać...postaramy się wszystkie...

Posted

27 kwietnia Majka zapisana jest u weta, poleconego przez kannę, na zabieg. To ten sam wet, który zaszczepił Maję. Koszt ok. 200 zł. Pytałam ile czasu trzeba odczekać po szczepieniu, powiedział, że ok. 2- 3 tygodnie lecz z uwagi na to, że Maję może boleć to ucho skrócił do 10 dni. Powiedział, że "może boleć" gdyż surolan, którym zakrapiają ucho działa również przeciwbólowo i z każdym dniem powinno być lepiej. W środę pojadę wieczorem w odwiedziny do naszej pannicy, zrobię znów zdjęcia i podrzucę jej jakieś smaczki.

Dziękuję za allegro dla Majki :Rose:.

Posted

Osoba która mogłaby mi pomóc w kontakcie z KTOZ jest na chorobowym i wraca do pracy dopiero po świętach, nie mogłam czekać. Pomyślałam zresztą, że na to samo wyjdzie: DT zawozi sam Maję na zabieg (w ramach opieki nad Mają), ja musiałabym jechać po Maję, zawieźć ją do lek-weta, odwieźć spowrotem. Zresztą, zabieg do 200 zł zapłacę, jeżeli będzie coś "ponad to" będziemy myśleć :)

Posted

właśnie o to chodzi, że niewiele robię... raz już zrobiłam, poręczyłam za dom Majki a teraz sama jestem zła na siebie.
Mówią, że kto ma miękkie serce to powinien mieć twardą poopę. I to jest 100 % prawdy :)

Posted

Bahlsa to nie Twoja wina, że dom okazał się do dupy...ja też moge mieć ale do siebie, że zawiozłam Maję i dałam ją w Łodzi i pojechała....ku nieszczęściu...
Pamiętaj Jesteś wielka!!!Bahlsa!!!

Posted

zapraszam, zapraszam, luksusów nie ma ale miejsce do spania i coś do jedzenia jest :)
dzisiaj jadę na 17 w odwiedzinki do Majki, biorę smaczki, Bonia i będziemy trenować bieg po łąkach :)
zobaczę jak tam uchol ale chyba bez zmian, bo DT dzwoniłby gdyby coś się działo.