Bjuta Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Korciaczki napisał(a): Bjuto, aparat d80, a co? Bardzo mi się fotki podobają! 90% to zasługa fotografa, ale byłam ciekawa tych 10 pozostałych... Quote
Korciaczki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Z pozdrowieniami, Mecenas Bjuta :loveu: Quote
Korciaczki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Niezwykle przekochany (mimo, że czasem bywa mniej towarzyski, bo woli pospać, poleniuchować), fajny i zmienny w nastrojach Mecenas pozdrawia leniwie w już nie tak mroźny wtorek i donosi, że czuje się świetnie Quote
Korciaczki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Pozdrowienia od Meca Mesiowego Quote
kinia098 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaa, to ten Mecenas, którego oglądałyśmy z koleżankami na miau podczas świetlicy :D Na wszystkich wywarł wrażenie i każda z nas się w nim zakochała :D Quote
Korciaczki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 kinia098 napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaa, to ten Mecenas, którego oglądałyśmy z koleżankami na miau podczas świetlicy :D Na wszystkich wywarł wrażenie i każda z nas się w nim zakochała :D Oooo, miło nam:loveu: A na wątek na miau zapraszamy, tam dużo więcej zdjęć i nowości :loveu: Quote
Korciaczki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ... dobranoc Mesiu mówi ... ... czy on nie jest kochany? ... Quote
Korciaczki Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 "Nie wierz swym oczom szepnął wiatr - jeżeli kochasz, sercem patrz..." Mecenas pozdrawia kocio-świętecznie Quote
sylwija Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Witaj przepiękny Mecenasie :) Czy jakiś domek Cie już znalazł? Quote
diabelkowa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ja go juz kocham na prawde... znajazl sie juz domek ? Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Diabelkowo, Mecenas wciąż u nas, w dt : ) I witaj, zapraszamy częściej : ) Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Mec pozdrawia szafowo-koszykowo Mesio dla LubiącychPingwinkoweSpojrzenie Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 - Mesiu, czy byliśmy dzisiaj grzeczni? - to pytanie tendencyjne? no pewno, że tak, przecież ja aniołek : ) no może tak troszeczkę rozrabialiśmy, na przykład nakrzyczeliśmy na Dużą, żeby sobie poszła z tym aparatem sioo wsadzaliśmy nosa w nieswoje sprawy schowaliśmy się i zrobiliśmy akuku Dużej zrobiliśmy dziabu dziabu drugiej Dużej i pokazaliśmy swoje ząbki zepsuliśmy lampę, a dokładniej ją wykrzywiliśmy ale poza tym, byliśmy naprawdę bardzo bardzo grzeczni ja jestem aniołek : ) Quote
diabelkowa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 a co z tym domkiem ktory sie deklarowal ? Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Surowica już we Wrocławiu, czekamy na "wyniki" : ) Dalej się okaże : ) Quote
Korciaczki Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 I filmik Mesiowy [video=youtube;ssYOS8ONSFc]http://www.youtube.com/watch?v=ssYOS8ONSFc[/video] Quote
diabelkowa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 pytam bo moze szansa jest na domek w mojej okolicy tez ;) Quote
Korciaczki Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Mesiek miał zrobiony test FIP (felv i fiv również, są ujemne), bo węzły chłonne były powiększone (teraz wiemy, że był to stan zapalny, już minął) i duży brzuch (jak się okazało z przejedzenia, bo Meś to wiecznie głodny kot). Test wyszedł słabodadatni. Ale okazało się potem, że nie potrzebnie miał go robiony, bo te testy są zupełnie nie miarodajne. W związku z tym surowice jego wysłałyśmy na badania. Mecenas ma bardzo dobre wyniki. Jego surowica pojechała do wrocławskiego laboratorium przy Uniwersytecie Wrocławskim. Tam zostało wykonane badanie FcoV (FIP) przeciwciała (IFT). To badanie miało wykazać, czy ew. miano przeciwciał jest wysokie czy niskie. Okazało się, że Mecenas w ogóle nie ma żadnych przeciwciał, czyli, że ten test Elisa jest faktycznie zupełnie „nieobrazowy” czy jak to nazwać. Tak więc, Mec jest zupełnie zdrowy, no prawie... pojawił się grzybek, jednak przyszły domek wie o tym, nie przeszkadza mu to. Jesli wszystko pójdzie po mysli, Domek przyjedzie po Mecenasa prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Dobry Domek, nawet bardzo, ale o tym kiedy indziej. Mecenas będzie miał kilkumiesięczną siostrzyczkę, znalezioną niegdyś w kałuży... Tak więc uprasza się o kciuki.:lol: Diabelowa :loveu:, a czy ew. domek byłby zainteresowany zwariowaną, młodą pingwinką, trochę podobną do Mecka? Cavy, dzięki Quote
diabelkowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 mozesz pokazac, popytam ;) kurcze ja kocham tego kota na prawde.... Quote
Korciaczki Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Diabelkowa, czy ten domek który masz na myśli to Ty? Quote
Recommended Posts