Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']I tu mięknę ze zdziwienia:
[FONT=Arial Black]Henio deklaracji nie ma????[/FONT][/QUOTE]

Brakuje 80 zl. stalych. Nadganialismy jednorazowymi.

Wykupie Heniowi oglosznia na tym bazarku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca[/url]!
A to jest co potrzebuje:

[SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][B]Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń:
1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka)
2. Tytułu ogłoszenia
3. Zdjęć ( max. 5)
4. Kontaktu ( mail i telefon)
5. Informacji gdzie zwierzak przebywa
6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd.
7. Linku do wątku zwierzaka
[/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Henio nie jest wykastrowany, ( napisze, ze wykastrujemy przed adopcja ), szczepienia chyba ma ???

Posted

Wielkie dzieki dla ciotek wspierajacych Henia :):)
Jutro ide spotkac sie z Ingrid i odebrac kure dla Henia, jak tak dalej pojdzie to Henio bedzie mial wlasny kurnik:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Wielkie dzieki dla ciotek wspierajacych Henia :):)
Jutro ide spotkac sie z Ingrid i odebrac kure dla Henia, jak tak dalej pojdzie to Henio bedzie mial wlasny kurnik:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No, skoro kurzy harem mu odpowiada :eviltong:

Posted

[quote name='Szarotka']Wielkie dzieki dla ciotek wspierajacych Henia :):)
Jutro ide spotkac sie z Ingrid i odebrac kure dla Henia, jak tak dalej pojdzie to Henio bedzie mial wlasny kurnik:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Lece z 2 kurami na spotkanie z Szarotka :cool3::lol:. Jedna to nie kura ale kaczka w stroju bikini:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Rozmiar i reszta taka sama , wiec Henio pewnie za bardzo nie zwroci na to uwagi.:lol:

Znowu usuneli mi wszystkie banerki:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Henio a ty co? tylko kury i ...kaczki ci w głowie ? :) ,przymilaj się ciotkom ,do domku ci trzeba a nie nowe zabawki :) ale swoją drogą czymś się musisz zająć w tej bezczynności co nie :) :)

Posted

Heniek, jestem już po jak zwykle weekendowej nieobecności na dogo...
miziam cię za uszkiem, na spacerek też zabieram, a co,pochodzimy sobie troszeczkę i może jakiegoś przyszłego pańcia znajdziemy dla ciebie po drodze?

oj Heniek, Heniek widzę że ci się u funi spodobało i za nic do nowego domku nie chcesz iść...

Posted

Mysle, ze trzeba by Heniowi jakis sprytny nowy tekst napisac, skoro na poprzedni nikt sie nie odezwal.
Bede sie starac, ale jak narazie to nigdy tekstow do ogloszen nie pisalam.

Posted

[quote name='__Lara']Czekam na tekst i robię allegro.[/QUOTE]

Dzisiaj wieczorem bede tworzyc, dostaniecie tekst jutro, bo to bedzie debiut.................

Mam dla Henia: kure, kaczke i frisby :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Staralam sie napisac tekst, ale pewnych rzeczy nie wiem. Np. ile Henio ma lat ?
Napisalam pw. do Funi z pytaniami.[/QUOTE]
Ciotka taka długa znajomość, a Ty nie wiesz ile lat :evil_lol:???

Posted

Jak ktos wie to niech powie, bo chce napisac konktretne ogloszenie;
czyli [B]ile Henio ma lat[/B], [B]czy ma szczepienia[/B], wiem, ze jest nie kastrowany i to trzeba bedzie przed adopcja zrobic.
Ile Henio wazy czy raczej[B] jaki jest duzy ??[/B] do kolana ?

Posted

Szarotko w Pw nie pytałas o wiek Henia ani o jego wielkosc ;)Juz Ci Pisze .Heniek moze miec około 3,4 lat .Jest wielkości do kolan ,średni pies .Ma długie nózki .Waży chyba 12 kg .Nie pamietam dokładnie ,ale chyba tyle .Mam ich sporo i moglo mi sie pomylić .Ale chyba to bedzie tak jak napisałam ...
Ma komplet szczepień .
Wscieklizna moze byc na granicy .Bo to jeszcze ze schronu była .jakby co to sie doszczepi .Jutro sprawdze bo książeczki wysoko leżą i nie wstaje juz za nic .Leżę i zasypiam :oops::oops:
Ta czarna bestia skoczyła mi dzisiaj na przywitanie na plecy i tak mnie podrapał ,ze szramy mi chyba pozostana :mad:
Jest w miłości bardzo wylewny i gwałtowny .Jak kocha to na zabój .

Posted

Wiem Funiu, ze sie nie pytalam, ale jak zaczelam pisac tekst i myslec jak tu Henia dobrze opisac, to doszlam do wniosku, ze malo o nim wiem.
Teraz poskladam Twoja dzisiejsza wypowiedz i pw i moge juz cos tworzyc. Jutro juz tekst bedzie i mam nadzieje, ze pieniadze dojda, bo mialy byc
juz wplacone, wlacznie z wplata na Henia, ktora wg. przyjaciolki poszla juz na konto w poniedzialek, wiec mam nadzieje, ze do jutra dojdzie.

Posted

Heniek, Ty masz 3-4 latka?? a ja myślałam, że ty już starszy kawaler jest... jakieś 8, bo tak na zdjęciach wyglądasz, ta siwa mordusia... a tu proszę, młodzieniaszek z ciebie :)

Posted

Wpłyneła wpłata od ;

MARTINI777 - 10 zł VII
Szarotka - 80 zł VI

Bardzo dziękuje w imieniu Henia.[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2982097cda34ada7.html"] [IMG]http://images49.fotosik.pl/177/2982097cda34ada7m.jpeg[/IMG][/URL]