Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Hm......masz racje, mialy byc, miala ciotka wykupic, a dalej nie wiem co sie stalo??????
Jezeili nie ma to trzeba bedzie sie tym zajac.[/QUOTE]

Ja wykupiłam :) ale jeszcze nie przesłałam tesktu i zdjęc do zuzi, bo i tak ogłasza sukcesywnie, w miarę wpływania zamowień (a wpłynęło ich spooooro;)

Posted

[B]Zgodnie z życzeniem cioteczki Freya73[/B], pozwoliłam sobie pośredniczyć w przekazaniu pieniążków od niej dla Henia i Groszka...dokładnie kwoty 47zł...i pozwoliłam sobie wysłać je na wspólnym przelewie po połowie dla cudnych chłopaków(1/2 z 47zł dla Henia)

Trzymaj się cudny czarnuszku!!!

Posted

DZisiejsza wizyta u weta zamyka sie kwota 50zł

20zł -Płyn do smarowania ( jutro podam nazwę bo nie chce mi się juz leciec i czytać )
20zł -wymaz na grzyba
10zł - transport Heńka w te i wewte

Prosze o wyslanie pieniedzy ,ale nie na to konto na które wpłynęły pieniążki za hotel .Bo to konto jest do likwidacji .Nowe konto funkcjonuje juz od 3 tyg.podałam je Szarotce na Pw .
Więc podam jeszce raz tutaj .
BRE bank 78 1140 2004 0000 3502 6734 1190

Posted

Heniek ma zaleconą izolację do wyników około 2 tygodni .Jeśli wcześniej coś wyrosnie będa dzwonić do mnie .
więc na spacerach Heniek będzie solo biegal .....

Posted

[quote name='funia']DZisiejsza wizyta u weta zamyka sie kwota 50zł

20zł -Płyn do smarowania ( jutro podam nazwę bo nie chce mi się juz leciec i czytać )
20zł -wymaz na grzyba
10zł - transport Heńka w te i wewte

Prosze o wyslanie pieniedzy ,ale nie na to konto na które wpłynęły pieniążki za hotel .Bo to konto jest do likwidacji .Nowe konto funkcjonuje juz od 3 tyg.podałam je Szarotce na Pw .
BRE bank 78 1140 2004 0000 3502 6734 1190[/QUOTE]

Kochana...a ja dostałam konto zaczynające się na 94 1940 ... i na to już wysłałam! I co teraz?...przepraszam,nie wiedziałam!

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci/page240[/URL]
Obiecany watek z afera z zakazem zabierania naszych zamojskich biedaków

Posted

[quote name='funia']Nic sie nie stanie ,mam jeszcze aktywne to konto .Na następny raz prosże o wpłacanie na nowe;)[/QUOTE]

...uffffffffffff...już się wystraszyłam...oddycham!
Freyu, jednak nie zawiodłam!

Posted

Aha zapomniałam napisac ,ze dostał (jak zwykle ma farta za darmo, karme TROVET hypoalergic(lamb),która mam mu na razie podawać .Myśle ,ze na kilka dni wyatarczy .Jest podobno cholernie droga .Nie wiem ,jutro sprawdzę na allegro .
Jesli to alergia a nie grzyb trzeba będziee pomyśleć o karmie dla alergików .

Posted

[quote name='funia']
BRE bank 78 1140 2004 0000 3502 6734 1190[/QUOTE]

Funiu mnie sie wydaje, ze Zuzka zbiera na Henia ???????
Tak bylo na poczatku . To teraz jak ??

Posted

[quote name='zuzlikowa']...uffffffffffff...już się wystraszyłam...oddycham!
Freyu, jednak nie zawiodłam![/QUOTE]

Zuzliku wplacilas na konto ktore funkcjonuje, tak, ze nie boj zaby. Pieniadze do Henia i Groszka dotra :):)

Posted

[quote name='funia']Dostałam szarotko przelew od Krystyny Ł . z Łodzi na kwote 300zł .Nicku nie było więc nie wiem kto wpłacał .[/QUOTE]

To Zuzia wplacila za hotelik Henia :):)

Posted

[quote name='funia']Ja baardzo lubie marmoladę .[/QUOTE]

MojeścieWy...mam nadzieję,że mnie Freya nie pogoni...kazała wpłacić Heniowi i Groszkowi,tom huknęła o konto i wpłaciłam...
A u Was tu jakoś dużo tych kont...ale marmoladę lubie i mam nadzieję,że Freya też...byle pieniążki do chłopaczków dotarły,to jak jeszcze i marmolada będzie...samo marzenie!
Spokojnej nocki dziewczyny...zgredzik idzie odsapnąć przed jutrzejszą chemią...spokojnej i zdrowej!

Posted

Oj dobrze by było by w pierwszym poście na bieżąco były uzupełniane wpłaty, tak od razu każdy ma wszystko podane jak na tacy i nie musi przeszukiwać postów czy wpłacił, czy dotarło... ja przed chwilką też weszłam na swoje konto, bo myślałam, że źle przelałam na Henia, że za mało, ale jednak dobrze, ufff :)

Szarotko, mam prośbę, mogłabyś umieścić tekst ogłoszenia do pierwszego postu? Bo widzę, że co chwilkę ktoś pyta czy jest tekst, czy bedzie... a przecież już był ułożony :) no i tak sobie pomyślałam, że to by było najlepiej, gdyby w pierwszym bądź drugim poście był umieszczony tekścik.

Posted

[quote name='funia']Dostałam szarotko przelew od Krystyny Ł . z Łodzi na kwote 300zł .Nicku nie było więc nie wiem kto wpłacał .[/QUOTE]

Zgadza się finansami Henia zajmuje się ja robie przelewy za Heniowy hotelik