Szarotka Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='handzia']Wpłynęło 60 zł od Ingrid44 i 60 zł (chyba od Szarotki), potwierdź proszę Szarotko, jeśli to od Ciebie. Kupię obróżkę dla Puszka i niezwłocznie wyślę... Dzięki dziewczyny :)[/QUOTE] To nie odemnie. Ja dopiero bede wysylac. Narazie mam kalejdoskop. Wlasnie za moment przychodzi pan od remontow, zeby dac mi wycene. Quote
handzia Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) [quote name='Szarotka']To nie odemnie. Ja dopiero bede wysylac. Narazie mam kalejdoskop. Wlasnie za moment przychodzi pan od remontow, zeby dac mi wycene.[/QUOTE] Oj, to przepraszam, to chyba NusiaiJa wpłaciła. Edited May 12, 2012 by handzia Quote
funia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Dowiedziałam się ,ze biały piesek ma zaatkowane drugie oko .....Dzwoniłąm aby dopytać Ale poczta i poczta ciagle ,.... Uważam ,ze pies niedługo oslepnie . Quote
funia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Ingrid44']O nie:(, a co jest z tymi oczkami ?[/QUOTE] według mnie to jakieś dzikie mięso zarasta mu oczy i wychodzi jakby do góry zajmując oko .... Quote
andegawenka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 O ja cie nie mogę, tu nie obrózka potrzebna tylko okulista i to w Lublinie do doktora Balickiego.... Quote
handzia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Na razie może chociaż do Zamościa mogłaby z nim przyjechać... Obrożę już zamówiłam i wysłałam, ale pewnie na razie nie ma co zakładać chyba...Po opłaceniu obroży zostaje na koncie [B]87,02 zł.[/B] Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='funia']według mnie to jakieś dzikie mięso zarasta mu oczy i wychodzi jakby do góry zajmując oko ....[/QUOTE] To straszne , jak mu pomoc ? I czy Pani Puszka zamierza to tak zostawic ? Quote
Szarotka Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Ingrid44']To straszne , jak mu pomoc ? I czy Pani Puszka zamierza to tak zostawic ?[/QUOTE] Jutro cos dorzuce. Mam teraz wiecej spokoju, bo umiescilam juz Mame w domu opieki. Czuje sie co prawda troche nieswojo, bo Mama zawsze tu byla w tym domu, a to jest moja pierwsza noc solo.............. Quote
andegawenka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Szarotka']Jutro cos dorzuce. Mam teraz wiecej spokoju, bo umiescilam juz Mame w domu opieki. Czuje sie co prawda troche nieswojo, bo Mama zawsze tu byla w tym domu, a to jest moja pierwsza noc solo..............[/QUOTE] Czasami tak trzeba,mama mogła zrobić sobie krzywde przez nieuwagę.....przyzwyczaisz się z czasem do tej sytuacji. Quote
Szarotka Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='andegawenka']Czasami tak trzeba,mama mogła zrobić sobie krzywde przez nieuwagę.....przyzwyczaisz się z czasem do tej sytuacji.[/QUOTE] Zdecydowanie mam wiecej spokoju i nie musze wszystkiego chowac......... Quote
NusiaiJa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ja na początku czerwca tez cos dorzucę .Okulista potrzebny, może to nic grożnego jeżeli w porę będzie podjęte leczenie.Szkoda psiaka i jeżeli można pomóc to chętnie coś dorzucę bo podejrzewam że właściciele mogą psa spisać na straty i nie zechcą leczyć. Abym sie myliła. Quote
handzia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='NusiaiJa']Ja na początku czerwca tez cos dorzucę .Okulista potrzebny, może to nic grożnego jeżeli w porę będzie podjęte leczenie.Szkoda psiaka i jeżeli można pomóc to chętnie coś dorzucę bo podejrzewam że właściciele mogą psa spisać na straty i nie zechcą leczyć. Abym sie myliła.[/QUOTE] NusiaiJa, to Ty wpłaciłaś te 60 zł? Bo przyszły dwie wpłaty, jedna od Ingrid44 a druga nie wiem od kogo...Wpłata jest od Ewy K. z Tomaszowa Maz. Quote
NusiaiJa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Tak, w końcu muszę sie przyznać, pisałam wczesniej ze wysyłam Quote
handzia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='NusiaiJa']Tak, w końcu muszę sie przyznać, pisałam wczesniej ze wysyłam[/QUOTE] Dziękujemy pięknie :) Quote
Ingrid44 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Trzeba cos zrobic z tymi oczkami zanim piesek calkiem oslepnie :( Quote
handzia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Ingrid44']Trzeba cos zrobic z tymi oczkami zanim piesek calkiem oslepnie :([/QUOTE] Wiemy, funia próbuje się dodzwonić, ale tam jest ciężko z zasięgiem. Ciągle nieosiągalny...Może jutro się uda, albo może wyślemy smsa, żeby pani Beata pilnie się skontaktowała. Quote
andegawenka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='handzia']Wiemy, funia próbuje się dodzwonić, ale tam jest ciężko z zasięgiem. Ciągle nieosiągalny...Może jutro się uda, albo może wyślemy smsa, żeby pani Beata pilnie się skontaktowała.[/QUOTE] Podobno ma internet? Quote
Szarotka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Bardzo duzo sie u mnie dzieje. Wplace na Henia jak najszybciej. Quote
funia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dzwoniłąm do wetki i opisałam to co dzieje się z oczami .Na tel .wyszło ,ze to wypadnięcie trzeciej powieki .Potrzebne duzo leków a zabieg jest pewnie nieunikniony . Napisąłam do Beaty ,ale nie odpowioada i szczerze mówiąc nie podoba mi się to wcale . Pies cierpi ,chcemy zapłacić za zabieg /wizytę a ona pisze ,ze nie ma jak przywieżć do Zamoscia psa .... Nie daj Boze aby Henio zachorował ...... Czułam to i wiedziałam ,.ze z tymi sprawami będzie tragedia :shake: Quote
funia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Powinnam się kierować zawsze swoja intuicją ,rzadko mnie zawodzi ( prawie nigdy ) . Dom jest ok dopóki nie wchodza w gre pieniadze na cokolwiek dla psa ....Jeśc dostanie ale biada mu jeśli zachoruje .....Jestem wściekła i zatroskana o losy naszego Henia ..... Od nas do nich jest około 80 km w jedną strone ( koszt !!) I czas ..... Powiem wam ,ze to jest chore po prostu chore zeby komus leczyc psa ( ja wiem ,ze robimy to dla niego nie dla ludzi ).A ten ktoś nawet nie ma jak go przywieżc .!! Quote
andegawenka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Na wszystko są pieniadze ale nie na leczenie drobnych zwierzat. Batut tani nie jest, więc biedni nie są. Na mnie zrobiła dobre wrażenie, myslałam że babka postępowa, brałam pod uwage że nauczycielka ...:shake: Quote
funia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='andegawenka']Na wszystko są pieniadze ale nie na leczenie drobnych zwierzat. Batut tani nie jest, więc biedni nie są. Na mnie zrobiła dobre wrażenie, myslałam że babka postępowa, brałam pod uwage że nauczycielka ...:shake:[/QUOTE] ona nie jest zadną nauczycielką ..... Jeśli chodzi Ci o trampoline to podejrzewam ,ze to prezent ..... Quote
Recommended Posts