Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Wpłynęło 60 zł od Ingrid44 i 60 zł (chyba od Szarotki), potwierdź proszę Szarotko, jeśli to od Ciebie. Kupię obróżkę dla Puszka i niezwłocznie wyślę...
Dzięki dziewczyny :)[/QUOTE]

To nie odemnie. Ja dopiero bede wysylac. Narazie mam kalejdoskop. Wlasnie za moment przychodzi pan od remontow, zeby dac mi wycene.

Posted (edited)

[quote name='Szarotka']To nie odemnie. Ja dopiero bede wysylac. Narazie mam kalejdoskop. Wlasnie za moment przychodzi pan od remontow, zeby dac mi wycene.[/QUOTE]
Oj, to przepraszam, to chyba NusiaiJa wpłaciła.

Edited by handzia
Posted

Dowiedziałam się ,ze biały piesek ma zaatkowane drugie oko .....Dzwoniłąm aby dopytać Ale poczta i poczta ciagle ,....
Uważam ,ze pies niedługo oslepnie .

Posted

[quote name='Ingrid44']O nie:(, a co jest z tymi oczkami ?[/QUOTE]

według mnie to jakieś dzikie mięso zarasta mu oczy i wychodzi jakby do góry zajmując oko ....

Posted

Na razie może chociaż do Zamościa mogłaby z nim przyjechać... Obrożę już zamówiłam i wysłałam, ale pewnie na razie nie ma co zakładać chyba...Po opłaceniu obroży zostaje na koncie [B]87,02 zł.[/B]

Posted

[quote name='funia']według mnie to jakieś dzikie mięso zarasta mu oczy i wychodzi jakby do góry zajmując oko ....[/QUOTE]

To straszne , jak mu pomoc ? I czy Pani Puszka zamierza to tak zostawic ?

Posted

[quote name='Ingrid44']To straszne , jak mu pomoc ? I czy Pani Puszka zamierza to tak zostawic ?[/QUOTE]

Jutro cos dorzuce. Mam teraz wiecej spokoju, bo umiescilam juz Mame w domu opieki. Czuje sie co prawda troche nieswojo, bo Mama zawsze tu byla
w tym domu, a to jest moja pierwsza noc solo..............

Posted

[quote name='Szarotka']Jutro cos dorzuce. Mam teraz wiecej spokoju, bo umiescilam juz Mame w domu opieki. Czuje sie co prawda troche nieswojo, bo Mama zawsze tu byla
w tym domu, a to jest moja pierwsza noc solo..............[/QUOTE]

Czasami tak trzeba,mama mogła zrobić sobie krzywde przez nieuwagę.....przyzwyczaisz się z czasem do tej sytuacji.

Posted

[quote name='andegawenka']Czasami tak trzeba,mama mogła zrobić sobie krzywde przez nieuwagę.....przyzwyczaisz się z czasem do tej sytuacji.[/QUOTE]

Zdecydowanie mam wiecej spokoju i nie musze wszystkiego chowac.........

Posted

Ja na początku czerwca tez cos dorzucę .Okulista potrzebny, może to nic grożnego jeżeli w porę będzie podjęte leczenie.Szkoda psiaka i jeżeli można pomóc to chętnie coś dorzucę bo podejrzewam że właściciele mogą psa spisać na straty i nie zechcą leczyć. Abym sie myliła.

Posted

[quote name='NusiaiJa']Ja na początku czerwca tez cos dorzucę .Okulista potrzebny, może to nic grożnego jeżeli w porę będzie podjęte leczenie.Szkoda psiaka i jeżeli można pomóc to chętnie coś dorzucę bo podejrzewam że właściciele mogą psa spisać na straty i nie zechcą leczyć. Abym sie myliła.[/QUOTE]
NusiaiJa, to Ty wpłaciłaś te 60 zł? Bo przyszły dwie wpłaty, jedna od Ingrid44 a druga nie wiem od kogo...Wpłata jest od Ewy K. z Tomaszowa Maz.

Posted

[quote name='Ingrid44']Trzeba cos zrobic z tymi oczkami zanim piesek calkiem oslepnie :([/QUOTE]
Wiemy, funia próbuje się dodzwonić, ale tam jest ciężko z zasięgiem. Ciągle nieosiągalny...Może jutro się uda, albo może wyślemy smsa, żeby pani Beata pilnie się skontaktowała.

Posted

[quote name='handzia']Wiemy, funia próbuje się dodzwonić, ale tam jest ciężko z zasięgiem. Ciągle nieosiągalny...Może jutro się uda, albo może wyślemy smsa, żeby pani Beata pilnie się skontaktowała.[/QUOTE]

Podobno ma internet?

Posted

Dzwoniłąm do wetki i opisałam to co dzieje się z oczami .Na tel .wyszło ,ze to wypadnięcie trzeciej powieki .Potrzebne duzo leków a zabieg jest pewnie nieunikniony .
Napisąłam do Beaty ,ale nie odpowioada i szczerze mówiąc nie podoba mi się to wcale .
Pies cierpi ,chcemy zapłacić za zabieg /wizytę a ona pisze ,ze nie ma jak przywieżć do Zamoscia psa ....
Nie daj Boze aby Henio zachorował ......
Czułam to i wiedziałam ,.ze z tymi sprawami będzie tragedia :shake:

Posted

Powinnam się kierować zawsze swoja intuicją ,rzadko mnie zawodzi ( prawie nigdy ) .
Dom jest ok dopóki nie wchodza w gre pieniadze na cokolwiek dla psa ....Jeśc dostanie ale biada mu jeśli zachoruje .....Jestem wściekła i zatroskana o losy naszego Henia .....
Od nas do nich jest około 80 km w jedną strone ( koszt !!) I czas .....
Powiem wam ,ze to jest chore po prostu chore zeby komus leczyc psa ( ja wiem ,ze robimy to dla niego nie dla ludzi ).A ten ktoś nawet nie ma jak go przywieżc .!!

Posted

Na wszystko są pieniadze ale nie na leczenie drobnych zwierzat. Batut tani nie jest, więc biedni nie są. Na mnie zrobiła dobre wrażenie, myslałam że babka postępowa, brałam pod uwage że nauczycielka ...:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']Na wszystko są pieniadze ale nie na leczenie drobnych zwierzat. Batut tani nie jest, więc biedni nie są. Na mnie zrobiła dobre wrażenie, myslałam że babka postępowa, brałam pod uwage że nauczycielka ...:shake:[/QUOTE]
ona nie jest zadną nauczycielką .....
Jeśli chodzi Ci o trampoline to podejrzewam ,ze to prezent .....