funia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 andegawenko wizyta nie była zapowiedziana .I w tym sęk ,ze sierść jest bardzo brudna z łupieżem .Zdjęcia nigdy niie oddadzą prawdziwego stanu .Ale to nic dziwnego bo Henio to pies podwórkowy w końcu :roll:więc jedwabisty nie bedzie .Z reszta dziecko jak jest brudne to podobno jest szczęsliwe wiec Henio pewno też jest . Quote
andegawenka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nie widać. Czarniutki i błyszczacy [url]http://img403.imageshack.us/img403/7694/zdjcie0925.jpg[/url] Quote
Szarotka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Szkoda, ze nie ma jakiegos stawu w okolicy to by sie Henio sam wykapal :):) A ciotka Andegawenka to mi mowila, ze ma weekend wolny od internetu:cool3::cool3::lol!::lol!::lol!: Quote
andegawenka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='Szarotka']Szkoda, ze nie ma jakiegos stawu w okolicy to by sie Henio sam wykapal :):) A ciotka Andegawenka to mi mowila, ze ma weekend wolny od internetu:cool3::cool3::lol!::lol!::lol!:[/QUOTE] Do naszego Heniutka nie zajrzeć? :loveu:!! nie da się:iloveyou: Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 W nastepny weekend bede wysylac pieniazki do Polski to wysle 60 zl na Henia (Poporosze Funie o numer konta bo juz chyba nie mam)niech bedzie na jego potrzeby . Tak jak Funia mowila musimy mu troszke pomagac bo na tej wsi starszna bieda a nie po to on tyle siedzial w Hoteliku zeby teraz dostac jakiejs choroby od robakow albo kleszczorow. Quote
Szarotka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 A ja jutro jade spotkac sie z ciotkami z forum podhalana, zeby sie troche odstresowac :):) Quote
Szarotka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 [quote name='andegawenka']Do naszego Heniutka nie zajrzeć? :loveu:!! nie da się:iloveyou:[/QUOTE] Ciotka to jak ja. Tylko, ze ja chodze na dogo, w ramach przerywnika :):) Quote
andegawenka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='Szarotka']A ja jutro jade spotkac sie z ciotkami z forum podhalana, zeby sie troche odstresowac :):)[/QUOTE] Forum bokserów robi owszem spotkania ale jakoś zawsze w porze zimnej:p Quote
handzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='Szarotka']Ja mysle, tez o tym bialym, zeby go kleszcze nie zjadly. Jak tylko sie troche ogarne to postaram sie mu kupic obroze na kleszcze. Teraz moge wplacic Heniow na adresowke. Bardzo sie ciesze, ze Henio nie je suchego tylko ma Barf.[/QUOTE] Szarotko, dokładnie myślisz o tym co ja :) Bardzo żal mi tego białego biedaka, wzięli go jako szczeniaka do towarzystwa dla Henia. Nie mieli takiej świadomości (tak najczęściej na wsi bywa) , że szczeniak to duży wydatek, odrobaczanie, szczepienia itd. Zawiozłyśmu Heniowi tą obrożę, przyczepiałyśmy mu, a biały Puszek został na pastwę losu...Będzie miał szczęście, jak nie dopadnie go zarażony kleszcz...Pani Beata powiedziała, że na "taką drogą obróżkę" nie może pozwolić sobie, bo nie da rady. Okropnie się z tym czułam...my obrończynie zwierząt dbamy o Henia, a o Puszka się nie martwimy...Bardzo chciałabym dołożyć się do obróżki dla chłopaka, i jeszcze wyleczyć mu to oczko...A potem jeszcze może pomóc w wykastrowaniu, bo bardzo ucieka do suczek...Co Wy na to?... Quote
andegawenka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Handziu, czyli jak by co z Heniem (tfu,tfu,tfu przez lewe ramię) to my go leczymy tak? Quote
Ingrid44 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='handzia']Szarotko, dokładnie myślisz o tym co ja :) Bardzo żal mi tego białego biedaka, wzięli go jako szczeniaka do towarzystwa dla Henia. Nie mieli takiej świadomości (tak najczęściej na wsi bywa) , że szczeniak to duży wydatek, odrobaczanie, szczepienia itd. Zawiozłyśmu Heniowi tą obrożę, przyczepiałyśmy mu, a biały Puszek został na pastwę losu...Będzie miał szczęście, jak nie dopadnie go zarażony kleszcz...Pani Beata powiedziała, że na "taką drogą obróżkę" nie może pozwolić sobie, bo nie da rady. Okropnie się z tym czułam...my obrończynie zwierząt dbamy o Henia, a o Puszka się nie martwimy...Bardzo chciałabym dołożyć się do obróżki dla chłopaka, i jeszcze wyleczyć mu to oczko...A potem jeszcze może pomóc w wykastrowaniu, bo bardzo ucieka do suczek...Co Wy na to?...[/QUOTE] Ja popieram ,Puszkowitez trzeba jakos pomoc. W koncu my nie tylko ograniczamy sie do Dogo a ten maly potrzebuje pomocy. Pomozemy tak jak nas na to stac . Funiu , prosze o numer konta. Quote
NusiaiJa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Cioteczki, z bazarku dla Heniusia zostało 40 zł, dołoże jeszcze 20 zł i wyślę zaraz po 10.05 dla Heniusia i jestem " za " aby choć troszkę zadbać o Puszka, poproszę tylko o nr.konta na pw. Quote
handzia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dzięki Nusiu, wieczorem prześlę dane do wpłat. Kupimy najpierw obrożę przeciwkleszczową i wyślemy maluchowi. Quote
Szarotka Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Funiu napisz ile na te adresowke dla Henia potrzeba, to narazie tyle wplace, a jak tylko bede miala to sie doloze do Puszkowej puszki :):) Quote
funia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='Szarotka']Funiu napisz ile na te adresowke dla Henia potrzeba, to narazie tyle wplace, a jak tylko bede miala to sie doloze do Puszkowej puszki :):)[/QUOTE] kochane jutro powiem bo trzeba pogrzebać w necie .Konto poda handzia . Quote
handzia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dziewczyny, jesteście kochane ,że chcecie pomóc Puszkowi :) Dziękuję Wam bardzo:) Quote
Szarotka Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 W koncu nie moze byc takim kopciuszkiem przy Heniu :):) Quote
andegawenka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='funia']kochane jutro powiem bo trzeba pogrzebać w necie .Konto poda handzia .[/QUOTE] może tutaj? [url]http://allegro.pl/listing.php/search?string=adres%C3%B3wki+dla+psa&category=0&sg=0[/url] Quote
andegawenka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 jeszcze tutaj adresówki [url]http://www.grawerowanie-warszawa.pl/strony/identyfikatory.htm[/url] Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nie rozliczyłam się jeszcze z Heniowych pieniędzy. Na obróżkę przeciw kleszczową wydałam 65 zł i na benzynę 70 zł. Na koncie zostaje [B]16,02 zł[/B] Quote
Ingrid44 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A ja ciagle prosze o numer konta gdzie wyslac kase dla Henia :) Quote
handzia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Ingrid44']A ja ciagle prosze o numer konta gdzie wyslac kase dla Henia :)[/QUOTE] Oj, przepraszam, już wysyłam :) Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='handzia']Oj, przepraszam, już wysyłam :)[/QUOTE] Numer konta dostalam . Bardzo Dziekuje. Pieniazki powinny dojsc w przyszlym tygodniu . Moze sie uzbiera na obroze przeciw kleszczowa dla Puszka bo szkoda psiaka zeby go kleszczory zjadly. Quote
Szarotka Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Ja tez wplace w przyszlym tygodniu, bo wyjezdzam na weekend. Quote
handzia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Wpłynęło 60 zł od Ingrid44 i 60 zł (chyba od Szarotki), potwierdź proszę Szarotko, jeśli to od Ciebie. Kupię obróżkę dla Puszka i niezwłocznie wyślę... Dzięki dziewczyny :) Quote
Recommended Posts