Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Gdzie jest Henio, w jakiej miejscowości? Mogłybyście pokazać mi jego najlepsze jakościowo zdjęcia?[/QUOTE]

Heniu jest pod Zamosciem. Zdjecia musze poszukac, jest troche ladnych. Postaram sie na jutro wstawic.

Posted

[quote name='Bonsai']W okolicy Zamościa, Lublina ładne zdjęcia robi psifotograf.com i to za darmo - może warto poprosić o pomoc?[/QUOTE]

Z tego co pamietam to Henio mial jakies sesje fotograficzne, ale nie pamietam kto to robil.Funia bedzie wiedziec.

Posted

Nie no, w porządku, po prostu pytam o dobrą jakość zdjęć, bo winter7 poprosiła mnie o plakacik dla Henia, a ja badam teren. Potrzebne są zdjęcia dobrej jakości w dużym rozmiarze, więc i tak trzeba dotrzeć do twórcy z prośbą o zdjęcia w dużym rozmiarze. ;)

Posted

Moge napisac do funi, ale prosciej by bylo, gdybys Ty napisala, bo to co jest na watku to sa oczywscie male zdjecia. Podziekuje winter za pomoc, ona jest wyjatkowo chetna do pomocy, poza tym wziela do siebie Owce mimo, ze ma padaczke, a Owca mi lezal kamieniem na sercu. Winter ma u mnie plusa wielkosci wiezy Eiffela:):)

Posted

To może najpierw Ty poszukaj małych, ale w dobrej jakości zdjęć, a ja coś wtedy wybiorę i napiszę do funi o większy rozmiar, albo ewentualnie do psifotograf o nowe?

Posted

Wpłynęła wpłata od ;

ALDRUMKA - 20 zł VII,VIII

W imieniu Henia bardzo dziękujemy [IMG]http://www.obrazki-i-gify.yoyo.pl/galeria/122289408010.gif[/IMG]

Posted

Wyszukalam strony na ktorych sa zdjecia Henia:

Zdjecia Henia:
s. 78 p. 1932
s. 79 p.1967, 1968,1969

s. 85
s. 87 p. 2163,2167
s.117 p. 2905
s. 132 p. 3297
s. 133 - duzo ladnych zdjec

Posted

Dzięki Szarotka! Już napisałam do Handzi. Poza tym może wstaw ten spis na pierwszą stronę - przy takich długich wątkach to bardzo pomocne, również przy odświeżaniu ogłoszeń.

Posted

[quote name='zuzka']Wpłynęła wpłata od ;

ALDRUMKA - 20 zł VII,VIII

W imieniu Henia bardzo dziękujemy [IMG]http://www.obrazki-i-gify.yoyo.pl/galeria/122289408010.gif[/IMG][/QUOTE]

[quote name='Bonsai']Dzięki Szarotka! Już napisałam do Handzi. Poza tym może wstaw ten spis na pierwszą stronę - przy takich długich wątkach to bardzo pomocne, również przy odświeżaniu ogłoszeń.[/QUOTE]

Tez mialam taki pomysl, ale do tego nie doszlam.........

Posted

Niestety handzia nie ma już tych zdjęć w dużym rozmiarze. Pisze do psifotograf w takim razie. Mógłby mi ktoś podać dokładny adres do hoteliku, gdzie przebywa Henio?

Posted

Niektóre z wątku sie nadają, ale niestety są w zbyt małym rozmiarze. :( zapytam jeszcze Sławka, moze przypadkiem zachował zdjęcia Henia w dużym rozmiarze.

Posted

[quote name='Bonsai']Niektóre z wątku sie nadają, ale niestety są w zbyt małym rozmiarze. :( zapytam jeszcze Sławka, moze przypadkiem zachował zdjęcia Henia w dużym rozmiarze.[/QUOTE]

Bonsai, jesteś kochana!!! Tyle zajęć masz teraz, a jednak działasz z tym plakatem. Cudowna jesteś.
Ja się zgłaszam, że mogę wydrukować te plakaty w drukarnii i rozesłąć do dogomaniaków, żeby porozwieszali gdzie się da.

Bonsai zrobiła już super plakat dla Fagusia, który też nie miał szczęścia do adopcji.

Tylko teraz myślę, żeby drukować A3. Będą się bardziej rzucać w oczy.

Posted

[quote name='Szarotka']A z paru zdjec nie da sie zrobic jakiejs skladanki ??[/QUOTE]

Da się - ale to nie będzie fajne, nie będzie przyciągało uwagi. Obecnie w reklamach panuje przepych, więc najbardziej przykuwa uwagę właśnie minimalizm...

Taki plakat zrobiliśmy z TŻ dla naszego tymczasa Kajtka... [url]http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/007/5/6/kajtek_plakat_by_frecklydog-d36m6c3.jpg[/url]

I dla Fago... [url]http://frecklydog.deviantart.com/art/fago-213031885[/url]

I ku ironii losu, żaden z tych plakatów nie zawisł... :P