Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry Heniek :)

Ja wierzę, że gdzieś czeka na ciebie domek, że jeszcze będziemy tak samo świętować u ciebie na wątku, jak u Topika z Klembowa, który po ponad roku pobytu w hoteliku w końcu wczoraj pojechał do wymarzonego domku :)

Heniek, tobie też się uda, zobaczysz :)

Posted

[quote name='Akrum']dzień dobry Heniek :)

Ja wierzę, że gdzieś czeka na ciebie domek, że jeszcze będziemy tak samo świętować u ciebie na wątku, jak u Topika z Klembowa, który po ponad roku pobytu w hoteliku w końcu wczoraj pojechał do wymarzonego domku :)

Heniek, tobie też się uda, zobaczysz :)[/QUOTE]

Nie wiedzialam ze Topik nama juz Domek. To cudownie. :) (Znam historie Topika )

Henius tez znajdzie domek , ja mocno w to wierze .

Posted

Wpłyneła wpłata od;

INGRID44 - 40 zl V,VI

W imieniu Henia bardzo dziękujemy.[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/3438/a5108a37a586cdd7329736e.gif[/IMG]

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneła wpłata od;

INGRID44 - 40 zl V,VI

W imieniu Henia bardzo dziękujemy.[IMG]http://img229.imageshack.us/img229/3438/a5108a37a586cdd7329736e.gif[/IMG][/QUOTE]

O bardzo dziekujemy cioci Ingrid :):)

Posted

No w końcu karma jest .
Heniek bryka jak zwariowany a wiecie dlaczego /Bo Patka ma cieczke .Jest tak upierdliwy ( pomimo braku jajec ) i kochliwy ze juz momentami musze go ofukac .
Nawet mu biedakowi cały instrument wypada na wierzch ....Cały ,calutki .A ,fe:oops::crazyeye:

Posted

[quote name='Szarotka']E funia co psu zalujsze troche uciechy :):)[/QUOTE]

No ,no rozpusty nie będzie to jest pensjonat w stylu ,,Pensji Pani Latter '' i ma byc pobożnie .:evil_lol: