Szarotka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 W moj pies to chyba bardzo drogo. Ingrid dawala i Tuptek sie nie zalapal. Wiem, ze niektorzy oglaszaja w metro, dzienniku zachodnim itp. Kto cos jeszcze wie niech powie ???????????????/ Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dosc drogie sa te ogloszenia w "Moj Pies" i "Przyjaciel pies" , chyba ze ktos wie jak to robic za darmo. Ostatnio na kilku watkach cioteczki dawaly ogloszenia do "Moj Pies"(dla roznych pieskow) i nie bylo nawet 1 telefonu. :( Za to z allegro kilka pieskow znalazlo domki. Tak wiec trudno powiedziec co dziala. W "Dzienniku Zachodnim "tez jest drogo (110 zl) i ostatnio tez bylo 0 odzewu. Sama juz nie wiem gdzie dac Heniowi ogloszenia. Taki fajny psinek i nikt sie w nim nie zakochuje oprocz nas .:shake::shake::shake: Quote
andegawenka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Funia ma rację - trzebaby do takiego magazynu wrzucić Henryka. Tylko jak? Może rzeczywiście Tola wie? Weszłam na fb Heniuty, bo wreszcie się zalogowałam tam,. Wysyłam zaproszenia jak pijany zając, bo nawet nie wiem co wyprawiam, klikam na różne rzeczy, a tam mnie powiadamia że ktoś został zaproszony :) He he. Chyba wysłałam też do Marinki, tak mi się zdaje :)[/QUOTE] W tym samym stylu tam pływam:lol: Quote
funia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Heniek ma takie boskie foty .ze aż podskakuje do góry i nie moge sie doczekac kiedy je wstawie .Jedna jest wyjątkowa .Bedą gotowe niedługo . Quote
sonia71 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 na wszystkich wątkach od funi takie wieeeelkie zniecierliwienie ,a Henio na samej górze -jak dla mnie i Patki Heniuta niech będzie ten pierwszy :) Quote
basiek8 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [B]4 stycznia wpłacilam 50 zł dla Henia 26 stycznia wpłaciłam 50 zł dla Henia [/B]czy te wpłaty dotarły bo coś nigdzie nie widzę?. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Andegawenka - to jestesmy dwa pijane zajáce facebookowe :) mam nadziejé, ze nie rozlozymy FB na lopatki hi hi :) nie wiem tez co z Heniutá.. No nic, moze dodamy nowe fotki do allegro, moze jakis bédzie odzew. A moze jakis inny text? Nie wiem.. Quote
andegawenka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Andegawenka - to jestesmy dwa pijane zajáce facebookowe :) mam nadziejé, ze nie rozlozymy FB na lopatki hi hi :) nie wiem tez co z Heniutá.. No nic, moze dodamy nowe fotki do allegro, moze jakis bédzie odzew. A moze jakis inny text? Nie wiem..[/QUOTE] Tam się drugie dogo robi, ja zapraszam zapsionych i zapsioni mnie zapraszają, no ale Heniutek finansowo dobrze na tym wyszedł;) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='basiek8'][B]4 stycznia wpłacilam 50 zł dla Henia 26 stycznia wpłaciłam 50 zł dla Henia [/B]czy te wpłaty dotarły bo coś nigdzie nie widzę?.[/QUOTE] To tylko Zuzka nam moze powiedziec. Ja sie staram skrzetnie wypisywac, ale jak bym chciala zostac ksiegowa, to raczej bym pracy nie znalazla :):) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Jezeli beda piekne zdjecia, to przydalby sie porywajacy tekst............... Quote
zenobiusz flores Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No właśnie . Jaki właściwie jest - ten Harry ? Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='zenobiusz flores']No właśnie . Jaki właściwie jest - ten Harry ?[/QUOTE] Harry - Henio jest swietny. Slucha, nie ucieka, nie brudzi, i do tego kocha ludzi Jest lagodny i spokojny czarny, slodki i dostojny dla kolegow bardzo chojny:) Z kolegami w zgodzie zyje i nie pali i nie pije :):) Kocha wszystkie kolezanki te lagodne jak baranki Te warczace i zebate dostaja od niego zaplate Liznie w nochal albo ucho, Idz ode mnie ty psiajucho :):) Biala dusza, czarne futro zobaczymy co da jutro :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No, to rozumiem :popcorn: Bo wydawało mi się, że jest to pies , który głównie lubi jak babeczki się przy nim rozbierają :loveu: Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='zenobiusz flores']No, to rozumiem :popcorn: Bo wydawało mi się, że jest to pies , który głównie lubi jak babeczki się przy nim rozbierają :loveu:[/QUOTE] To tez :):) Henio jest to piesek maly, ktory bardzo jest niesmialy lubi widziec u siostrzyczki kiedy zdejmuje spodniczki Caly robi sie niebieski i w oczkach ma dziwne leski :):) Lubi patrzec na kolanka i kobitki te bez wdzianka :):) :laugh2_2::laugh2_2::iloveyou::iloveyou::dog::dog: Quote
zenobiusz flores Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Czyli jednak macho w psiej skórze - trzeba było tak od razu pisać . Quote
funia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Heniek to pies bez wad .Tyko jedno trzeba zaakceptowac ,ze przepłoszony bedzie zawsze tzn.boi sie podniesionego głosu ,boi sie stuków .tupania noga itp.Ale to nic dla kochajacego domu ,prawda? Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Funia Ty tu nie odwracaj uwagi, tylko dawaj zdjecia :):) Quote
Ingrid44 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widze ze Szarotke wzielo na pisanie wierszy. Jak zawsze sa Super ! :) :) :) Quote
Marinka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Szarotko...pisz wierszyki...nieźle Ci to wychodzi :) Zaglądam do Heniutka w nadziei na zdjęcia :) Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ten ostatni wierszyk to czesciowa sciagniety od Boya:):) widac, ze juz go nikt nie czyta :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Przerzuciłam się na Nieprzejednanego czyli Hemara . *Polka gdy między narodoami swą urodą błyśnie , to oczy jak chabry .... - tak to mniej więcej leci bo dokładnie nie pamiętam - jeszcze parę atutów a na koniec ten największy -...... usta jak malina a d.... jak dynia * . Tak wydaje mi się, że trochę by Harremu tekst warto trochę zmienić .........żeby wynikało, że posłuszny, zachowuje czystość a przy okazji uwielbia kobietki i striptiz . Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ale dalej jego fraszki sa super :):) Inna znow dziewczyna byla a na imie jej Ludmila mimo dosc duzego cielska byla bardzo marzycielska czesto snilo jej sie w nocy, ze ja rycerz mial w swej mocy a ona z wielka ochota obdarzala go swa cnota :cunao: Quote
Marinka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Funia ma rację - trzebaby do takiego magazynu wrzucić Henryka. Tylko jak? Może rzeczywiście Tola wie? Weszłam na fb Heniuty, bo wreszcie się zalogowałam tam,. Wysyłam zaproszenia jak pijany zając, bo nawet nie wiem co wyprawiam, klikam na różne rzeczy, a tam mnie powiadamia że ktoś został zaproszony :) He he. Chyba wysłałam też do Marinki, tak mi się zdaje :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę...moje pierwsze kroki były podobne ...hihihi Później zaczęła podglądać Bezdomniaków i jakoś poszło :) Quote
Recommended Posts