Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Arial]Ishi ..ślicznie :multi:

:Rose: Asi dziękujemy za domek , Bonzo na wspaniałe przyjęcie siostrzyczki do domu a Agnieszko tobie za wizytę i fotaski :Rose:
[/FONT]

Posted

Ja powiem tak - bardziej zwariowanych ludzi na punkcie psów jeszcze nie widziałam - w domku Asi całe życie kręci się wokół psiaków - one są najważniejsze, kochane, rozpieszczone do granic, ale przy tym również karne - wystarczyło słowo, wzrok Asi, aby psy wiedziały o co chodzi.;)

Myślałam, że ja jestem szurnięta:diabloti:, ale ja przy Asi to Pikuś (Pan Pikuś:evil_lol:)

Posted

widze ze szaliczek z jezyczka chcial ci zrobic :diabloti:

http://img35.imageshack.us/img35/6540/20100304wizytaciociuish.jpg

super ze sunia tak dobrze trafila ... przy tym calym nieszczesciu ktore nas otacza (mowie tu glownie u suni z wypadku kolejowego i tym wykolejencu ktory pozostawil ja na pewna smierc w meczarniach :angryy::angryy::angryy: ) milo jest sie oderwac i zobaczyc radosc jaka tryska z tych zdjec - radosc i milosc, ludzi do psow i psow do ludzi :loveu::loveu::loveu:

Posted

matko...idealny domek :D piękne!!!milość wisi w powietrzu :D
tak się zastanawialam o co kaman z tym tortem, al potem się zorientowalam że braciszek urodzinki mial :D przeciez moja suka tez niedawno obchodzila, a to jeden miot :D
Ishi trafila do cudownego domku!!!!!dlaczego każdy domek nie może taki być????

Posted

[quote name='chalimala']matko...idealny domek :D piękne!!!milość wisi w powietrzu :D
tak się zastanawialam o co kaman z tym tortem, al potem się zorientowalam że braciszek urodzinki mial :D przeciez moja suka tez niedawno obchodzila, a to jeden miot :D
Ishi trafila do cudownego domku!!!!!dlaczego każdy domek nie może taki być????

i zobacz ...jak sprawiedliwie Bonzuś miał 2 gie a Ishi 1sze ;)
:multi:

Posted

[FONT=Arial]o żesz w morde.... :mdleje:

musiałabym zacytować każdą fotę.... ale w skrócie- spanko, braciszek, tort, browar, marlborasy :diabloti: MIŁOŚĆ!!!!! nooo lepiej trafić nie mogła;) :multi::multi::multi:

całuśne foty pies+suka:loveu::loveu::loveu:,
psy+ Agnieszka.... :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial]
psy+pancia
[/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:

super ludziska ... noooo super :multi::multi::multi:

gdyby p. Asia chciała mnie zaadoptować .... jestem na TAK :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

Clockwork - z tą adopcją to się zastanów, bo u p. Asi to jedynie psy mają jak w raju, ludzie już niekoniecznie :evil_lol::diabloti: - nie mają gdzie leżeć, gdzie spać i co jeść - bo wszystkie łóżka zaanektowały psy, wylegują się na kanapach i wcinają poza swoją karmą - pizzę i kanapki :evil_lol: i w ogóle wszystko w domu Asi jest dla psów i tylko po to, aby były szczęśliwe i zadowolone :loveu:

P.S. Ja takiego tortu jak Bonzo miał, nie widziałam na żadne swoje urodziny :evil_lol:;)

Posted

[quote name='agnieszka32']Clockwork - z tą adopcją to się zastanów, bo u p. Asi to jedynie psy mają jak w raju, ludzie już niekoniecznie :evil_lol::diabloti: - nie mają gdzie leżeć, gdzie spać i co jeść - bo wszystkie łóżka zaanektowały psy, wylegują się na kanapach i wcinają poza swoją karmą - pizzę i kanapki :evil_lol: i w ogóle wszystko w domu Asi jest dla psów i tylko po to, aby były szczęśliwe i zadowolone :loveu:

P.S. Ja takiego tortu jak Bonzo miał, nie widziałam na żadne swoje urodziny :evil_lol:;)

[FONT=Arial]chętnie zalegnę na NOWYM posłaniu Ishi ;).. co prawda nie pod kolor mojej sierści :evil_lol::evil_lol: ale przysięgam że nie będę się lenić :evil_lol::evil_lol:
i pozjadam resztki po psach ... pizza,kanapki, tort (nie lubie, ale wygląda tak apetycznie że ulala)...
i niech mnie sierściuchy liżą do bólu :multi::multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o żesz w morde.... :mdleje:

musiałabym zacytować każdą fotę.... ale w skrócie- spanko, braciszek, tort, browar, marlborasy :diabloti: MIŁOŚĆ!!!!! nooo lepiej trafić nie mogła;) :multi::multi::multi:

całuśne foty pies+suka:loveu::loveu::loveu:,
psy+ Agnieszka.... :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial]
psy+pancia
[/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:

super ludziska ... noooo super :multi::multi::multi:

gdyby p. Asia chciała mnie zaadoptować .... jestem na TAK :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

no i poleciałaś na MALBORASY ;)

jak Cię pani Asia zaadoptuje to gdzie ona będzie spała :hmmmm: skoro ty na posłaniu Ishi ;)

Agnieszko ......a pani Asia będzie nam fotaski wstawiać :grins: ??? No dobra ....może słać na maila jak nie ma czasu ....ale pisać czasem by mogla ;)

Posted

Alicja - p. Asia się jeszcze nie zarejestrowała na forum, ale coś już mówiła, że się zarejestruje ;).
No właśnie - najlepsze są wieści z pierwszej ręki :lol:.
Ale mówię Wam - takie domu jeszcze nie widziałam, musiałybyście to na własne oczy zobaczyć - tam psy mają wszystko, rozpieszczone, cudowne, piękne, zdrowe, zadbane... :loveu::loveu::loveu:, ale też posłuszne - jedno słowo, gest, spojrzenie i już wiedzą o co chodzi... :cool3:

A co do spania, to p. Asia pokazywała mi duuużą wannę w łazience, takie awaryjne miejsce do spania dla niej, gdyby gdzie indziej już miejsca zabrakło - wanna duża, to zapewne i dwie osoby by się pomieściły :evil_lol:

Już nie mogę się doczekać, kiedy odwiedzę Ishi i Bonzo kolejny raz ...

O foteczki się nie martwcie - te psiaki mają więcej zdjęć niż moja rodzina razem wzięta od dwóch pokoleń :evil_lol: - ale się niuni domek trafił, szczęście miała mała, jak mało który pies ...:multi:

Posted

[FONT=Arial]:roflt: mój TZ stwierdził , że Nasi potomkowie będą myśleć że pochodzą od ........psów :oops::cool3:...bo u nas tylko Ozzy ma foty :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']... no, gdzieniegdzie to Was widac, ale chyba w stosunku 1:100;)

Pzdr.

no i dlatego potomkowie gotowi pomyśleć że to jacyś przypadkowi osobnicy :roflt:

• 5 weeks later...
  • 2 months later...