Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dostępnych bazach ten nr chipa nie figuruje. Tutaj juz nie nie da się ustalić.
Ale Identyfikacja wysłał maila z zapytaniem, czy sunia nie miała wystawianego paszportu. Bo może ta nitka do czegos nas doprowadzi.
Czekamy.

Pzdr.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Numery czipów z początkiem 9670...są rzadko wydawane w PL, ale są. Tak, jak napisałam wcześniej są one dystrybuowane do hurtowni, skąd pobieraja je weci. I czipują i powinni to dalej rejestrowac, ale sami doskonale wiemy, że nie zawsze jest tak doskonale w zyciu.
Na razie nie mam dodatkowych wieści co do przeszukiwania po paszporcie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozmawiałam z Panią z Identyfikacji. Okazało się, że ten nr czipa jest przydzialny do hurtowni, oni je potem sprzedają wetom, a ci nie zawsze rejestrują psy. Ale ma jeszcze posprawdzać i da mi znac.
Musimy czekac.

pzdr.

Asiaczku , stokrotne dzieki :Rose:.
Wróciłam od lekarza a ty juz tyle podziałałaś .
Nawet nie wiedziałam gdzie szukać , dzwonić .

Posted

chalimala napisał(a):
halo halo idealny domeeek!!zaraz szczególy :D

eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj no pisz... bo mnie tu skręca a zara musze spadać z kompa :mad::mad:

to IDEALNY mi tak jakoś......:roll:tylko nie mów mi że TY ją bierzesz :diabloti: Kloc nie może mieć 2 narzeczonych :shake::shake::diabloti:

Posted

nooooo :) kobitka wporządku :D pozytywnie zakręcona na punkcie psiaków :D teraz podejrzewam, że rozmawia z tymczasowym opiekunem suni :) oczywiście będzie sterylka :) jeśli tylko uda się jej zdobyć serce suni :D alicja już chyba wie o kogo chodzi :D

Posted

No proszę, jaki ten świat jest mały :evil_lol: - ja też wybrałam tej Pani właśnie tą sunię i podesłałam jej linka. ;) Myślę, że byłaby dla niej idealna, a Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie - a jej pies jest CUDOWNY :loveu:

Ale może poczekajmy jeszcze z radością ;)

Posted

chalimala napisał(a):
no byloby super :D kurcze gadalysmy chyba 40 minut :D a jej piesek to braciszek naszej suki :D

a ty myślisz że cała Polska wie jaką ty masz suke.... nawet blogasa nie ma :shake::shake: bo chyba to nie brat tej spanielki z awatarka :evil_lol::diabloti:

3mam kciuki :kciuki:

Posted

magda jak ty coś powiesz... :P kto ma wiedzieć to ma :D emanuje przecież ode mnie dobrocią i delikatnością więc to jaka ma być suka ;) i nie chodzi o spanielke :P lalalalaaaaa :) oby wszystko poszlo dobrze :D

Posted

Rozmawiałam z panem Wojtkiem z DT , już jest po rozmowie z zainteresowanym domkiem i jeśli wszystko potoczy się tym torem to mała w czwartek pojedzie do nowego domku .

Ja mam teraz prośbę , pomóżcie mi znaleźć sunieczkę ast max do 2 lat , pół roku temu odeszła na nowotwór dobermanka i poszukiwana sunia do domku .To ten domek z Tych/Tychów , który się pierwszy do mnie odezwał ... zawsze mam wyrzuty sumienia jak jeden psiak a wiecej domków ...obiecałam pomóc szukać

Posted

Alicja napisał(a):
Rozmawiałam z panem Wojtkiem z DT , już jest po rozmowie z zainteresowanym domkiem i jeśli wszystko potoczy się tym torem to mała w czwartek pojedzie do nowego domku .

Ja mam teraz prośbę , pomóżcie mi znaleźć sunieczkę ast max do 2 lat , pół roku temu odeszła na nowotwór dobermanka i poszukiwana sunia do domku .To ten domek z Tych/Tychów , który się pierwszy do mnie odezwał ... zawsze mam wyrzuty sumienia jak jeden psiak a wiecej domków ...obiecałam pomóc szukać

a ta z Rybnika??? sprawa pilna.... dobrze by było ją wyadoptować zanim ją wezmą na ten łańcuch czy do pseudo :shake:

Posted

clockwork napisał(a):
a ta z Rybnika??? sprawa pilna.... dobrze by było ją wyadoptować zanim ją wezmą na ten łańcuch czy do pseudo :shake:

też będzie pokazana , zresztą i Asior pokazać ma dziewczynkę , tylko wiesz jak to jest ...musi zaiskrzyć coś , każdy ma jakiś swój typ psiaka

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja nie mam żadnych info z paszportowni...

Pzdr.

czyli czip nie wiadomo skąd .... teraz wiadomo tylko ze jak czipujemy psa to musimy sie sami starać o to by umieszczono nr w rejestrze a to z tego co czytałam też nie zawsze pewne ....

Asiaczku , bardzo Ci dziękuję za pomoc :Rose:

Mam nadzieję , że pan Wojtek odezwie się po powrocie ze Szczecina

Posted

Sunia juz jest w nowym wspanialym domku, cala szczesliwa. Zdjecia zamieszcze jutro, jak tylko bede mial chwile.

-Bardzo dziekuje wszystkim z wielkim sercem, zaangazowanym w pomoc suni. Bylo to dla mnie bardzo milym zaskoczeniem.
Szczegolne podziekowania dla Alicji, Chalimali oraz nowemu domkowi oczywiscie.