agnieszka32 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kochane, problem jest w tym, że aby zdobyć fotki, to muszę osobiście udać się do Pani Asi. Moja praca nie zawsze mi pozwala zaplanować sobie takie wyjście, a nawet jak zaplanuję, to wszystko w jednej chwili może nie wypalić. A Pani Asia może się ze mną spotkać tylko w czwartki, bo też pracuje. A fotek nie chciała mi przesłać ostatnio na maila, tylko przekazała mi je osobiście :) Może Wy ją o to poprosicie? A z resztą, dawno się nie widziałyśmy, to jutro do p.Asi zadzwonię i się umówimy na przyszły tydzień ;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oj, wiadomo, jak to jest w czasem... Ja tez jestem ostatnio w permanentnym niedoczasie... Ale poczekamy na fotki suczki spokojnie, bo wiemy, że ma tam dobrze. PPzdr. Quote
agnieszka32 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, wiadomo, jak to jest w czasem... Ja tez jestem ostatnio w permanentnym niedoczasie... Ale poczekamy na fotki suczki spokojnie, bo wiemy, że ma tam dobrze. PPzdr. Mam kontakt z panem, któremu wyadoptowałam amstaffa ze szczecińskiego schroniska - to dobry kolega p.Asi, pracują obok siebie, więc mam świeże info - Ishi ma się wspaniale i jest rozpieszczana na maksa - ma nie tylko dobrze, nawet trochę chyba za dobrze :evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Hehehe, dla psa takiego jak ta sunia, nigdy nie bedzie "za dobrze":) pzr. Quote
Alicja Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 czyli pani Asia już śpi w pontonie a psy w łóżku ;) a Ishi pójdzie na aerobik ;) Aguś , ja wiem że tam dobrze i kiedy tobie się zluźni troszkę czas to wystarczy ;) ...ja tak z sentymentu do sunieczki ;) Quote
agnieszka32 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pani Asia zapewne śpi w wannie, bo tylko tam psy nie wchodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie, to z miłą chęcią spotkam się z tymi rozpieszczonymi psiakami :loveu: i z samą Asią ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 agnieszka32 napisał(a):Pani Asia zapewne śpi w wannie, bo tylko tam psy nie wchodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie, to z miłą chęcią spotkam się z tymi rozpieszczonymi psiakami :loveu: i z samą Asią ;) jeśli z przyjemnością to nie będę cie odwodzić od pomysłu spotkanka Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ...a jak juz się spotkacie - to fotki obowiązkowo:) pzdr. Quote
agnieszka32 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nie wiem, czy osoby odpowiedzialne za adopcję suni wiedzą, że Ishi nie żyje :( Zginęła w pożarze, niedawno, Bonzo przeżył, Ishi nie udało się uratować. Pani Asia odniosła ogromne obrażenia, ale już jest dobrze. Tylko tyle wiem, dowiedziałam się wczoraj... :(:( Quote
agaga21 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 jezu, jaka tragedia :( :( :( ishi.... (*) Quote
Alicja Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Zadzwonię do Wojtka ...:( .... [*], bardzo żal mi sunieczki .....widać nie pisane jej było szczęśliwe życie Quote
chalimala Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 jestem w ciężkim szoku...alicja mi napisała...ja piernicze!biedna Asia :( straciła psinke :( rozmwaiałam z hodowczynią Flexa (bonza) Ishi się zaczadziła :( ja sobie tego nawet nie chce wyobrażać... (*) Asia zdrowiej szybko!!!!trzymamy kciuki! Quote
Alicja Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 chalimala napisał(a):jestem w ciężkim szoku...alicja mi napisała...ja piernicze!biedna Asia :( straciła psinke :( rozmwaiałam z hodowczynią Flexa (bonza) Ishi się zaczadziła :( ja sobie tego nawet nie chce wyobrażać... (*) Asia zdrowiej szybko!!!!trzymamy kciuki! dzięki Martyn za kontakt ... Może to źle zabrzmi , ale ulżyło mi jak dowiedziałam sie , ze Ishi sie zaczadziła :( a nie spaliła ...ta śmierć jej nie bolała ( boli to że zginęła :() ...po prostu się zasypia i nie można sie obudzić :( Asi i Bonzusiowi cóż można teraz życzyć ...tylko tego by szybko doszli do zdrowia ...bo smutku nie da się zabrać :( Quote
Alicja Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [FONT=Arial]ISHI ..pamiętamy[/FONT] Quote
Recommended Posts