Andzike Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Tola napisał(a):A tak wyglądała Bajeczka z budy po swoją szansę na lepsze zycie; taką ją zobaczyłam po raz pierwszy... Ale się cieszę, że trafiła do Mantis a stamtąd do swojego ukochanego domku... Quote
Mantis Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Noo, skoro już tak wspominamy to przyznać się, kto zrobił to zdjęcie :lol: Pamiętam, miałam awarię internetu i tak siedzę i myślę, którego psiaczka zabrać do domku, a tu ding dong... mms od Leni, właśnie z tym zdjęciem. No i jak mogłam odmówić tej proszącej biedulce? Gdyby nie ta fotka, mms od Leni, DTD u Zadry, Madalleny i Martyny, no i życzliwość Pana, który zawiózł Bajeczkę do Warszawy... zrobił się całkiem pokaźny łańcuszek dobrych serc :loveu: Quote
Tola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mantis napisał(a):Noo, skoro już tak wspominamy to przyznać się, kto zrobił to zdjęcie :lol: Pamiętam, miałam awarię internetu i tak siedzę i myślę, którego psiaczka zabrać do domku, a tu ding dong... mms od Leni, właśnie z tym zdjęciem. No i jak mogłam odmówić tej proszącej biedulce? Gdyby nie ta fotka, mms od Leni, DTD u Zadry, Madalleny i Martyny, no i życzliwość Pana, który zawiózł Bajeczkę do Warszawy... zrobił się całkiem pokaźny łańcuszek dobrych serc :loveu: Ja robiłam zdjęcia, to było wtedy, jak zobazcyłam ją w tej budzie. Nie dała sie z niej zabrac, a potem tak pieknie pozowała do zdjec. Zapraszam na zamojski wątek, wrzucilam kolejne pięknosci http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page267 Quote
Mantis Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Tola, no nie wiem jak mogłam Ciebie pominąć w tym łańcuszku... :oops: Przecież gdyby nie Ty to świat by się o Bajeczce nie dowiedział. Przepraszam :Rose: Nie wspomnę już o zdjęciu, które obiegło pół świata i rozczuliło wiele serc :loveu: Do zamojskich piesków zaglądam. Mamusia z córą są przecudne... tylko jak im pomóc? :shake: Quote
Mantis Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Pańcio Bajeczki napisał... "Tak wygląda zestresowany pies :)" Bardzo-bardzo zestresowany :loveu: Quote
Tola Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Mantis napisał(a):Pańcio Bajeczki napisał... "Tak wygląda zestresowany pies :)"] Bardzo-bardzo zestresowany :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dodalabym - bardzo zestresowany:evil_lol: Cudnie:loveu::loveu::loveu: Quote
mshume Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 taki podobny do Bajeczki bidok w Jedrzejewie :( Napisał zeberka4 Rudolf,Rudzik? Quote
Tola Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Byłam dzisiaj w schronie; jest kolejna "bajkowa" sunia, zaraz wrzucam zdjęcia na zamojski wątek Quote
Mantis Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Alicja nie korzysta z internetu, więc zdjęc nowych nie mam, ale wieści i owszem :) U Bajeczki wszystko w porządku. Mały Książę ucząc dziewczynkę aportowania, nosił fanty we własnych zębach ;) I nauczył :) Nadal jest troszkę nieśmiała, ale już bawi się z pieskami z sąsiedztwa. Pozwolę sobie zacytowac słowa Alicji... "To pies mojego życia". I czegóż chciec więcej... :loveu: Quote
Joodith Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Mantis napisał(a): Pozwolę sobie zacytowac słowa Alicji... "To pies mojego życia". I czegóż chciec więcej... :loveu: Pięknie powiedziane :loveu: Quote
Mantis Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Aż trudno uwierzyć, że to już rok jak Bajeczka została księżną na włościach. Dech mi zaparło jak zobaczyłam to zdjęcie... :loveu: Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ta kudłata piękność to Bajeczka ???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Mantis Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Szczęka opada, nie? :lol: Rozpłynęłam się w zachwycie jak ujrzałam taką piękność i uświadomiłam, że to "moja" Bajka :) Aaa, jeszcze taka ciekawostka. Alicja opowiadała, że w jednej klatce z nimi mieszka sunia, która też była adoptowana. Z Zamościa. Iii... mieszkały w tym samym kojcu. Niesamowite, prawda? Z jednego kojca do tej samej klatki. Towarzyszki niedoli znów razem, ale teraz szczęśliwe. Nie wiem, która to panna. Quote
Tola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mantis napisał(a):Szczęka opada, nie? :lol: Rozpłynęłam się w zachwycie jak ujrzałam taką piękność i uświadomiłam, że to "moja" Bajka :) Aaa, jeszcze taka ciekawostka. Alicja opowiadała, że w jednej klatce z nimi mieszka sunia, która też była adoptowana. Z Zamościa. Iii... mieszkały w tym samym kojcu. Niesamowite, prawda? Z jednego kojca do tej samej klatki. Towarzyszki niedoli znów razem, ale teraz szczęśliwe. Nie wiem, która to panna. To Mała Biała z zamojskiego schronu, była na tymczasie u Madalleny, zaraz wrzuce jej zdjęcie. Bajka - rewelacja!!! Quote
Tola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mała Biała A to nowa sunieczka, zdjęcia robiłam w sobotę. Mnie ona przypomina Bajeczkę z tego zdjecia ze schronu... Quote
leni356 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 O kurcze, kolejna kudłatka :placz: Bajka cudna :loveu: Quote
Mantis Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Kolejna kudłatka odziedziczyła po Bajeczce imię i mam nadzieję, że jej bajka skończy się równie pięknie :) Bajka [bis] zaprasza na swój wątek. Quote
Recommended Posts