Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
A tak wyglądała Bajeczka z budy po swoją szansę na lepsze zycie; taką ją zobaczyłam po raz pierwszy...

Ale się cieszę, że trafiła do Mantis a stamtąd do swojego ukochanego domku...

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo, skoro już tak wspominamy to przyznać się, kto zrobił to zdjęcie :lol:

Pamiętam, miałam awarię internetu i tak siedzę i myślę, którego psiaczka zabrać do domku, a tu ding dong... mms od Leni, właśnie z tym zdjęciem. No i jak mogłam odmówić tej proszącej biedulce?

Gdyby nie ta fotka, mms od Leni, DTD u Zadry, Madalleny i Martyny, no i życzliwość Pana, który zawiózł Bajeczkę do Warszawy... zrobił się całkiem pokaźny łańcuszek dobrych serc :loveu:

Posted

Mantis napisał(a):
Noo, skoro już tak wspominamy to przyznać się, kto zrobił to zdjęcie :lol:

Pamiętam, miałam awarię internetu i tak siedzę i myślę, którego psiaczka zabrać do domku, a tu ding dong... mms od Leni, właśnie z tym zdjęciem. No i jak mogłam odmówić tej proszącej biedulce?

Gdyby nie ta fotka, mms od Leni, DTD u Zadry, Madalleny i Martyny, no i życzliwość Pana, który zawiózł Bajeczkę do Warszawy... zrobił się całkiem pokaźny łańcuszek dobrych serc :loveu:

Ja robiłam zdjęcia, to było wtedy, jak zobazcyłam ją w tej budzie. Nie dała sie z niej zabrac, a potem tak pieknie pozowała do zdjec.
Zapraszam na zamojski wątek, wrzucilam kolejne pięknosci
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page267

Posted

Tola, no nie wiem jak mogłam Ciebie pominąć w tym łańcuszku... :oops:
Przecież gdyby nie Ty to świat by się o Bajeczce nie dowiedział. Przepraszam :Rose:

Nie wspomnę już o zdjęciu, które obiegło pół świata i rozczuliło wiele serc :loveu:

Do zamojskich piesków zaglądam. Mamusia z córą są przecudne... tylko jak im pomóc? :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Mantis napisał(a):
Pańcio Bajeczki napisał...

"Tak wygląda zestresowany pies :)"]

Bardzo-bardzo zestresowany :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dodalabym - bardzo zestresowany:evil_lol:
Cudnie:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Alicja nie korzysta z internetu, więc zdjęc nowych nie mam, ale wieści i owszem :)
U Bajeczki wszystko w porządku. Mały Książę ucząc dziewczynkę aportowania, nosił fanty we własnych zębach ;) I nauczył :) Nadal jest troszkę nieśmiała, ale już bawi się z pieskami z sąsiedztwa.
Pozwolę sobie zacytowac słowa Alicji... "To pies mojego życia". I czegóż chciec więcej... :loveu:

• 1 month later...
Posted

Szczęka opada, nie? :lol:
Rozpłynęłam się w zachwycie jak ujrzałam taką piękność i uświadomiłam, że to "moja" Bajka :)

Aaa, jeszcze taka ciekawostka. Alicja opowiadała, że w jednej klatce z nimi mieszka sunia, która też była adoptowana. Z Zamościa. Iii... mieszkały w tym samym kojcu.
Niesamowite, prawda? Z jednego kojca do tej samej klatki.
Towarzyszki niedoli znów razem, ale teraz szczęśliwe.
Nie wiem, która to panna.

Posted

Mantis napisał(a):
Szczęka opada, nie? :lol:
Rozpłynęłam się w zachwycie jak ujrzałam taką piękność i uświadomiłam, że to "moja" Bajka :)

Aaa, jeszcze taka ciekawostka. Alicja opowiadała, że w jednej klatce z nimi mieszka sunia, która też była adoptowana. Z Zamościa. Iii... mieszkały w tym samym kojcu.
Niesamowite, prawda? Z jednego kojca do tej samej klatki.
Towarzyszki niedoli znów razem, ale teraz szczęśliwe.
Nie wiem, która to panna.

To Mała Biała z zamojskiego schronu, była na tymczasie u Madalleny, zaraz wrzuce jej zdjęcie.
Bajka - rewelacja!!!