misiapysia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Witajcie Kochani!!! .....trochę mnie tu nie było.....ech az sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne ostatni wątek..... ale już jestem :multi:i pytanko mam, mianowicie: czy ktos z Was moze mi polecic sprawdzona hodowle yorków w świetokrzyskim, blisko Kielc, badź w Kielcach. namierzyc hodowle tych mordeczek cudnych ale z rodowodem to istny cud :angryy:. bede baaaardzo wdzieczna! Quote
Litterka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Misiapysia, hodowle z rodowodem to teraz modna sprawa, więc są. Gorzej o naprawdę dobrą hodowlę, a nie źródło zysków... Taką z pasją do rasy, gdzie pieski naprawdę są szczęśliwe, a nie wykorzystane. Gdzie człowiek interesuje się rasą, wie o niej wszystko. Ja niestety nie pomogę, jestem z Pomorza. Quote
Sandra&ABC Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A mogłabym się podlączyć do pytania? Poszukuje sprawdzonej hodowli Yorków ale woj. lubuskie lub Poznań ,albo Wrocław Quote
Princess_York Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Z woj. lubuskiego polecam hod. Jantarowa Fuga woj. wielkopolskie - Blue Sansara , woj. dolnośląskie - Stribny Dar , Indorado (tu miot planowany na lato ,polecam !!! :) ) A co do woj. świętokrzyskiego to hodowla np. Bursztynowy Zakątek . Quote
Recommended Posts