__Lara Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ss napisał(a):chętna, a gdzies blisko? Mamy sunie, zlota mloda spanielka.. bedzie sterylka... okolice Rybnika Oj, tego nie wiem.Mogę podać maila na Pw ? Quote
tanitka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 już po wizycie, szczegóły podałam Dei telefonicznie. Domek rekomenduję :) Quote
Ss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 to super! Są jakieś nowe wieści a może foteczki? Quote
Asia & Ginger Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To co teraz, poszukiwania transportu? :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No i co tam w sprawie spanielka? Pojechał już do domku? :roll: Quote
Zofija Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Asia & Ginger napisał(a):No i co tam w sprawie spanielka? Pojechał już do domku? :roll: Witam, Snupi jedzie w przyszłym tygodniu do Warszawy:)Pańcia już na niego czeka. Trochę się to przeciągło ze wzgledu na transport Quote
Asia & Ginger Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zofija napisał(a):Witam, Snupi jedzie w przyszłym tygodniu do Warszawy:)Pańcia już na niego czeka. Trochę się to przeciągło ze wzgledu na transport Najważniejsze, że Pańcia czeka! :multi: Quote
Zofija Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 tanitka napisał(a):i co dojechał już? :) Snupi został jednak w Cieszynie u wolontariuszy- cała rodzina się w nim zakochała i on w nich. Pani Magdzie znalazłam innego pieska z Warszawy:) Quote
Asia & Ginger Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zofija napisał(a):Snupi został jednak w Cieszynie u wolontariuszy- cała rodzina się w nim zakochała i on w nich. Pani Magdzie znalazłam innego pieska z Warszawy:) To co Pani Magda już się zdecydowała na Sarę czy wybrała innego pieska? :cool3: Quote
Zofija Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Asia & Ginger napisał(a):To co Pani Magda już się zdecydowała na Sarę czy wybrała innego pieska? :cool3: Innego chyba, bo Pani od Sary zapowiedziała się do niej na wizytę, a Pani Magda jest już poi jednej wizycie i szczerze mówiąc już jej się to nie podobało czemu ma być tyle razy sprawdzana. Ja to mówiłam tej Pani od Sary, ze sprawdził ją wolontariusz... Quote
Zofija Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Pani Magda była zdegustowana no i poszukałam jej pieska ze schronu i jak wszystko dobrze pójdzie to będzie u Pani Magdy w niedzielę Quote
Zofija Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Asia & Ginger napisał(a):To co Pani Magda już się zdecydowała na Sarę czy wybrała innego pieska? :cool3: Bardzo Ci tak w ogóle dziękuję za pomoc! Jesteś nieoceniona! Dzięki! Quote
Asia & Ginger Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zofija napisał(a):Bardzo Ci tak w ogóle dziękuję za pomoc! Jesteś nieoceniona! Dzięki! Nie ma sprawy. Najważniejsze, że jakiś psiaczek znajdzie nowy domek. Dziwne, że chcieli sprawdzać Panią Magdę po raz drugi, czyżby mieli za dużo czasu? Quote
Recommended Posts