Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bbgm napisał(a):
Nie no była babka,ale taka,że rybki do akwarium bym jej nie dała.

Takich to ja w ogóle nie liczę:roll: Ale niektórzy naprawdę powinni zaczynać od rybek (a najlepiej roślinek doniczkowych- co by się odpowiedzialności ciut nauczyć)

Posted

Nie, no... ja jestem w szoku!! Taka cudna psina, z cudnym charakterem i nic??
Na dodatek jeszcze niewielkich gabarytów... same zalety...
Gdzie domek jest dla Surinki??????? czyzby u mnie?

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Sayrel']Jackus w domu, mysle, ze Suri tez trzeba pomoc:)

Pomóż, pomóż Martyna, bo o Surinke nikt nie pyta, nikt nie dzwoni :(, nawet ci, którzy powinni...
a choć mała robi za nadwornego wybiegiwacza, to jednak dobrze, żeby znalazła swój dom.

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Poniżej podaję przykładowy tekst do ogłoszenia... może ktoś się zlituje i porobi małej, ja niestety nie mam ani możliwości internetowych - za słabe łącza, ani czasu, ani wiedzy w tym temacie.... Ale bardzo chcę, aby mała znalazła dom. Byłoby też łatwiej gdybym nie tylko ja podnosiła ten wątek...[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Bardzo enegiczna suczka, grzeczna, nie niszczy, dość ładnie chodzi na smyczy. Niewielka - do kolana, około roczna. Łatwo nawiązuje kontakty z ludźmi i innymi psami. Toleruje koty, choć ścignąć je lubi[:eviltong:Typ łobuza :lol:Powinna trafić do aktywnego domu, najlepiej takiego, w którym komuś chciałoby się bawić np w agility.[/FONT]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Surówka otrzymała od Sayrel po raz kolejny pakiet iogłoszeń, mam nadzieję, że tym razem bedzie to owocny pakiet :)
Dziękujemy, Martyna!

Posted

Dwie aktualne fotki Suri, moze one ruszą coś w jej sprawie... bo jakos dziwnie, pomimo wielu ogłoszeń, Suri nadal jest u mnie...