marmar Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Bedziemy,bardzo,bardzo szzcesliwi i trzymamy za słowo Amanitko,nam zawsze mało i nie licz ciociu ,ze powiemy DOŚĆ,powiemy jeszcze MAŁO!!!![QUOTE]Skoro już skumałam, jak się je wkleja, to pewnie będziecie mieli Azę o poranku, Azę w południe, po południu, wieczorem, na spacerze, w łóżku, w kąpieli, Azę konsumującą jedzonko i zabawki, Azę czytającą gazety...:evil_lol: Dajcie znać, jak już będziecie mieli dość;-), bo choć fotograf ze mnie marny, to prędko nie dam Wam spokoju:lol: [/QUOTE] Quote
Amanita Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 "No więc tak - to jest właśnie Hugo, o którym pisała już moja pańcia. On kiedyś nawet spał z moją pańcią w łóżku:mad: Teraz ja jestem oczkiem w głowie mojej pańci. Hugo to mój kolega, z którym często chodzę na spacerki i jednocześnie moja prywatna ochrona.;)" [IMG]http://img454.imageshack.us/img454/4836/hugo9cf.jpg[/IMG] "A to my - właśnie na spacerku;) Hugo umie robić dużo fajnych rzeczy - aportuje, skacze przez żywopłot, gryzie badyle, ale ja już niedługo też to wszystko będę robić:cool3:" [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2880/azaihugo7jn.jpg[/IMG] Nikt nie protestował, więc pozwoliłam sobie jeszcze na dwie fotki:evil_lol: Ta druga trochę poruszona, ale ciężko mi było zrobić im zdjęcie;) Na dzisiaj to już na pewno wszystko;) Pozdrawiamy cieplutko ciotki i wujka! Quote
marmar Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Azulka,jaka Ty masz ochrone,pancia to dba o tak piekna kobitke,Hugo jaki on piekny slniacy kawaler.Azulka koniecznie musi chodzic na spacerki z Hugiem,szybciutko nauczy sie od drugiego psa.Amanitko czekam na ranne fotki ,tak co bym ranna kawke pila i na Azulke patrzyła.Jak tam spacery z TZ? Dziekuej za pozdrowionka,rowniez bardzo ciepło pozdrawiamy i całujemy z betina:loveu: :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Rzeczywiście Azulinda ma istny raj na ziemi...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Widać od razu, że to Wasza perła....super Quote
lizka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Amanita super fotki! Te z zajacem szczegolnie :lol: Ja prosze o wiecej ;) Quote
marmar Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no no kawe wypilam i fotek brak:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Amanita Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witamy wszystkich! Ciociu Marmar - Hugo to prywatna ochrona Azuni, ale również jej cichy wielbiciel:lol: Wiem, wiem, kawa wypita, ale przy takiej pogodzie można spokojnie wypić jeszcze jedną:eviltong: Ciociu Małgosiu - tak, Azunia to nasza księżniczka:loveu: Mam świadomość tego, że za bardzo ją rozpieszczam, ale co tam, muszę jej wynagrodzić te wszystkie lata, kiedy nikt tego nie robił. Ciociu Lizko - witamy! My byłyśmy dzisiaj na porannej kawie u mojej mamy, cioci Misi (mojej siostry) i Hugusia. Nie mamy daleko - to tylko klatka obok;) I oczywiście musiałam zrobić zdjęcia;) Powstrzymajcie mnie, proszę:evil_lol:, dopóki nie jest za późno:evil_lol: "Oooo, ktoś mnie chyba chce poczęstować kiełbaską..." [IMG]http://img116.imageshack.us/img116/8763/azunianakanapie0wg.jpg[/IMG] "A tu jest balkon - musiałam zaczerpnąć trochę świeżego powietrza. No bo ileż można pić kawę i plotkować?" [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/3950/azanabalkonie5ke.jpg[/IMG] "A tak Hugo podziwia widoki..." [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/852/hugonabalkonie5ei.jpg[/IMG] "A ja na razie tak... Ale już wkrótce..." [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/221/azuniapodziwiawidoki8ui.jpg[/IMG] Pozdrawiamy wszystkich cieplutko, a słodkie buziaki od Azulka właśnie przedzierają się przez szare niebo i docierają do wszystkich ciotek i wujka;) Quote
marmar Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Mniam,mniam mniam jakie pyszne buziaki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ,niech tylko ktos sproboje powstrzymac Amanitke przed wstawianiem fotek to:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ,cio do kawki Amanitko dwiee to malo przy takim trybie zycia dla cioci marmar:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Zbliza sie poludnie wiec foteczki z obiadku prosimy;) Quote
lizka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 własnie, własnie - z obiadku tez chcemy foteczki no i z drzemki poobiedniej tez :cool3: A z tym rozpieszczaniem to faktycznie czasami ciezko sie powstrzymac a jak dochodzi jeszcze ten błagalny wzrok to juz w ogole :lol: Quote
Amanita Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Obawiam się, że mogą mi zabronić wstępu na dogomanię:evil_lol: Poza tym Aza nie znosi pańci z aparatem:shake: Moja siostra dzisiaj na spacerku nawet spytała, czy jestem normalna i czy wiem, że Azunia ma mnie już dość?:eviltong: I coś w tym chyba jest. Także na jakiś czas robię przerwę w swojej karierze fotografa (myślę, że wytrzymam jakieś 2 dni:eviltong:), ale najpierw kilka zdjęć popołudniowych:lol: "Byłam już na poobiednim spacerku... Kocham spacerki z moją pańcią:loveu:" [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/4443/azaspacer18ca.jpg[/IMG] "Można wtedy zobaczyć różne pieski - dzisiaj widzieliśmy z Hugusiem szczeniaczka, a później obszczekaliśmy wielkiego, czarnego kudłacza:diabloti: A co, niech wie, kto tu rządzi:evil_lol:, a jeszcze później biegałam z pańcią. O, proszę, tak szybko biegam" [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/2635/azaspacer22kj.jpg[/IMG] "A później pańcia mnie wymiziała... i moje oczy jakoś tak same zaczęły się zamykać..." [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/4201/aza347pi1kp.jpg[/IMG] Azulek w krainie snów, a pańcia musi się wreszcie wziąć do pracy, bo ostatnio obijała się wybitnie:eviltong: Miłego popołudnia i romantycznego, spokojnego wieczoru cioteczki i wujciu:cool3: Quote
marmar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ;) amanitko foty rewelacyjne ,ciagle mało,pije kawe ,braki foteczek ze sniadanka Azulki Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:No no pięknie się rozpędziło z tymi fotkami:) Jak tak dalej pójdzie to się doczekamy transmisji online:p Pozdrawiam ciepło. Quote
Amanita Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nie, no na transmisję online to ja bym nie liczyła - za cienka jestem w kwestii netu i w ogóle wszelkich spraw technicznych:eviltong: U nas wszystko w porządku. Wróciłam do pracy, mam więcej obowiązków i już nie molestuję Azulki aparatem:lol: Ale już jutro zaczyna się weekend, więc... biedna Azula:evil_lol: A dzisiaj, biedactwo, tak się cieszyła, kiedy wróciłam z pracy, że aż mnie podrapała po szyi z tej radości;) Ale już jej obiecałam, że całe wakacje należą do nas, że wtedy będę z nią praktycznie 24 godziny na dobę - pomerdała szczotusią, więc uznałam, że mi wybaczyła moją nieobecność;) Fotki będą - jutro albo w sobotę:cool3: Pozdrawiamy! Quote
lizka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Amanita, no to czekamy, czekamy :cool3: fotki pierwsza klasa a Azula- słodziak jak zwykle bosko wyszła! Pozowanie ma we krwi ;) Buuu...tez bym Wam juz chciała pokazac Borysa :placz: Quote
marmar Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Amanitko czekamy na nowe foteczki ,w koncu pogoda moze spacerek przez weekend ?Alfa i Zuzia tez pojda ,kto dołaczy? [quote]Buuu...tez bym Wam juz chciała pokazac Borysa :placz:[/quote] Lizka ,czy Ty chcesz mnie do czarnej rozpoczy doprowadzic;) ;) ,cioca marmar umiera z ciekawosci i z tesknoty za Boryskiem,choc na foteczkach plisik:cool3: :cool3:chcialaby zobaczyc Quote
Amanita Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ciociu Marmar, jeśli chodzi o spacerek, to my z Azunią zapisujemy się na listę chętnych;) Daj tylko znać gdzie i o której - Azulek może już w zasadzie przyjść wszędzie;) Szkoda, że Borysek nie może do nas dołączyć - Azula ma słabość do owczarków:eviltong: Lizka, a może jednak? (Borysek już raz pokonał trasę Żory-Kraków, więc dla niego to pestka:lol: ) Pozdrawiamy gorąco! Quote
Amanita Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 I jeszcze tak pomyślałam, że ja może wezmę aparat na ten spacer i zrobimy zdjęcia wszystkim damulkom:lol: (No nie, ja naprawdę jestem uzależniona od aparatu, ale to chyba dlatego, że chcę się wszystkim pochwalić, jakie szczęście ze mną mieszka:cool3: ). Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No no no jak się łądnie czyta takie posty:) Nic pilnie nic w pośpiechu i stresie bo depresja bo kraty:) Oby wszystkie psy tak miały!!! Pozdrawiam :) Quote
marmar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 sobota ,niedziela spacerek?o 15 moze bysmy w pola wyszli ,aparat wskazany ,kto dołaczy?moze Amstelka zaprosimy na jego watku ,byc moze tu nie zagladaja.Lizka wskakuj w autobus do 15 dojedziesz do nas;) Quote
Amanita Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Oj, Lizka, to trza się przytulić do ciepłego Boryskowego futerka i choróbsko przegonić! Ciociu Marmar, umówmy się, że my z Azulą przyjdziemy pod Twoją klatkę o 14.55 (tylko jeszcze daj znać czy w sobotę, czy w niedzielę;)) Im więcej psich ogonków i zadowolonych pyszczusiów, tym lepiej:eviltong: Azulek już po spacerku - najedzony, odpoczywa;) Witamin już nie chce zjadać - próbuję przemycać - a to w ryżusiu gdzieś głęboko schowam, a to kiełbaskę nadziewam:lol:, ale Azulec sprytny jest i takowych ryżusiów ani kiełbasek nie chce spożywać. A dzisiaj rano moim oczom ukazał się piękny obraz... Byłyśmy jak zwykle wczesnym rankiem u mojej mamy na kawie i w pewnym momencie zaglądam do pokoju, a Huguś leży na kanapie, a Azulka obok niego, z główką na jego pupci:lol: No przepiękny widok - jak stare, dobre małżeństwo:evil_lol: Pozdrawiamy wszystkie cioteczki, wujcia i do zobaczenia na spacerku:lol: Quote
amstel Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Tak wiec Amstelek (vel. magda i mariusz ) bardziochno chcieli by ale zeńska czesc brygady sie doksztalca ;) ale reflektujemy na długi weekend..:cool1: Quote
marmar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 może byc niedziela?Alfa i Zuzia pracuje jutro ,no i czekamy jeszcze na odpowiedz od Bazylka ,psiaka tez z Azylu po wypadku. Quote
marmar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 aaaaaaa ciekawe czy Mikunia i Admin pojda z nami Quote
amstel Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Bylyscie na spacerku????? Niedziela u nas tez odpada .patrz wyzej zenska czesc sie sie doksztalca ;) Dziewczyny ja bardzo chetnie umowie sie na spacerek z Amstelkiem , ale musicie wziac pod uwage ze on raczej malo telerancyjny dla psow , chociaz dzisiaj po dlugim i wyczerpujacym spacerze zauwazylam ze to psiak musi na niego pierwszy warknac , no ale wtedy to nie da se w kasze nadmuchac.... i dlatego mam male obawy :oops: z pieskiem mojej tesciowe adaptuje sie od poczatku , i caly czas jest niezly zgrzyt..... poprostu wymaga czasu , zanim nasz wyzelek zrozumie ze jest nasz i zaden inny pies nie bedzie mu wchodzil w droge , no ale to jest troszke pracy i poswiecenia :oops: Quote
Recommended Posts