madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasiko']Pierwsza kąpiel za nami.... w bidecie :lol: Psunia troszkę się stresowała ale jakoś poszło. Potem suszenie i galopowanie po pościeli :-) Madziasto4 genialne filmiki, obejrzałam kilka, Master przy oczku wodnym z żabą przezabawny :lol:[/QUOTE] Nie masz pewnie fotki maluszka w tym bidecie? :evil_lol: Dziękuję :lol: Quote
Kasiko Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Byłam chyba bardziej zaoferowana niż psiutek i zapomaniałam o sesji zdjęciowej :lol: Następnym razem skorzystam Twojej metody kąpieli :smile: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasiko'] Jagódka&Uzi czekam na fotkę twoich grzebyków :kiss_2: [/quote] aaa muusze naładowac cyfrówke i wrzuce fotke ale uprzedzam ze moj grzebien nalezy do tych najzwyklejszych:) Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasiko']Pierwsza kąpiel za nami.... w bidecie :lol: Psunia troszkę się stresowała ale jakoś poszło. Potem suszenie i galopowanie po pościeli :-) Do rozczesania kupiłam zwykłą metalową szczotkę w supermarkecie. Jagódka&Uzi czekam na fotkę twoich grzebyków :kiss_2: Madziasto4 genialne filmiki, obejrzałam kilka, Master przy oczku wodnym z żabą przezabawny :lol:[/quote] Nastepnym razem nalej trochę wody, wrzuc mu pileczkę, daj smakołyka.. nawet nie musisz go kapac, tylko sie z nim poprostu pobaw, pochlap:) Uzi kocha pływac i siedziec w wannie bo od początku pokazałam mu dobre strony wodnych zabaw:) Quote
Jofka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='madziasto4']Nie masz pewnie fotki maluszka w tym bidecie? :evil_lol: Dziękuję :lol:[/quote] to musialo byc ciekawe york w bidecie..hihi:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Jofka']to musialo byc ciekawe york w bidecie..hihi:evil_lol:[/quote] chciałabym to zobaczyc:lol!: Quote
Sieciuszek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Za nami również już ten wielki krok, którym jest pierwsza kąpiel. Niestety nie przebiegła ona tak sprawnie jak tego oczekiwałam.:-( Moja psinka była bardzo zdenerwowana, choć starałam się ze wszystkich sił uprzyjemnić jej te chwile. Na spodzie umywalki ułożyłam matę do kąpieli by jej łapki nie ślizgały się, napełniłam letnią wodą, wzięłam położyłam sunię na ręce tak żeby palcami podtrzymywać brzuszek (podobnie jak trzyma się małe dziecko w kąpieli). Postanowiłam,że w pierwszej fazie styczności z wodą umyję mojego skarba tylko do karku nie mocząc jej głowy i mordki. I na tym moje plany skończyły sie,:placz: ponieważ wprowadzenie ich w życie było zbyt trudne. Sunia zaraz po zamoczeniu skrabała się z całych sił po mojej ręce (muszę przyznać, że nie wyszłam bez szwanku cała rękę miałam podrapaną) w dodatku nie miłosiernie piszczała. Starałam się ja czymś zająć, zabawki a także smakołyki nic nie skutkowało. Na ta chwilę mamy już drugą kąpiel za sobą, której scenariusz był identyczny.:nerwy: Zbliża się sobota i ................ No właśnie, może ktoś z was ma pomysł jak uspokoić Ajrę podczas kąpieli?:question: A bo bym zupełnie zapomniała próbowałam kąpieli na sucho tzn bardziej zabawy w umywalce. I wówczas jest OK piesek wyraża chęć do igraszek z piłeczką i zjadaniu przekąsek. Quote
Patikujek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Może próbuj dziennie po 1-2 minutki, wkładaj ją na sucho i powolutku wlewaj wodę najpierw tak żeby ledwo poduszeczki się zmoczyły, jak będzie panikować zaraz wyjmuj i po chwili próbuj znów, może z czasem przekona się że to nic złego, i najlepiej jakby podczas nalewania wody ktoś dawał jej jakieś smaczki lub w jaki kolwiek inny sposób odwracał jej uwagę od wody:) Quote
Kasiko Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']chciałabym to zobaczyc:lol!:[/quote] Za tydzień spróbuje jeszcze raz użyć bidetu do kąpieli to zabawię się w paparaci :megagrin: Najpierw położyłam starą matę łazienkową do środka i nalałam wody. Urządziłam pieseczkowi prawdziwą kąpiel z pianką, brakowało tylko świeczek ;) Jak piesek oswoił się, wypuściłam trochę wody i nałożyłam szampon. Bieduchna trząsł sie jak osika ale nie próbował wyskakiwać. Zuch maluch! Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Kasiko']Za tydzień spróbuje jeszcze raz użyć bidetu do kąpieli to zabawię się w paparaci :megagrin: Najpierw położyłam starą matę łazienkową do środka i nalałam wody. Urządziłam pieseczkowi prawdziwą kąpiel z pianką, brakowało tylko świeczek ;) Jak piesek oswoił się, wypuściłam trochę wody i nałożyłam szampon. Bieduchna trząsł sie jak osika ale nie próbował wyskakiwać. Zuch maluch![/quote] to w takim razie czekamy na fotki...:lol::lol::megagrin: Quote
Kasiko Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Takie fotki to potem do fotoerotyki do Playboya :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Kasiko']Za tydzień spróbuje jeszcze raz użyć bidetu do kąpieli to zabawię się w paparaci :megagrin: Najpierw położyłam starą matę łazienkową do środka i nalałam wody. Urządziłam pieseczkowi prawdziwą kąpiel z pianką, brakowało tylko świeczek ;) Jak piesek oswoił się, wypuściłam trochę wody i nałożyłam szampon. Bieduchna trząsł sie jak osika ale nie próbował wyskakiwać. Zuch maluch![/quote] Brawo dla malucha i dla Ciebie, powiodła sie kąpiel!:p Quote
Jagódka&Uzi Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Kasiko']supermarkecie. Jagódka&Uzi czekam na fotkę twoich grzebyków :kiss_2: :lol:[/quote] Mówiłam,że to nazwyklejszy grzebień kupiony w hurtowni fryzjerskiej :lol: Jak dla mnie najlepiej sie sprawdza. Mam jeszcze szczotke miękką z naturalnego włosia którą używam po czesaniu do wygładzenia fryzurki:p [IMG]http://www.jakbylo.republika.pl/grzebien.JPG[/IMG] Quote
Magda Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hihi bidet fajne rozwiązanie:evil_lol: Następnym razem chcę to zobaczyć Quote
Kasiko Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']Mówiłam,że to nazwyklejszy grzebień kupiony w hurtowni fryzjerskiej :lol: Jak dla mnie najlepiej sie sprawdza. Mam jeszcze szczotke miękką z naturalnego włosia którą używam po czesaniu do wygładzenia fryzurki:p [URL="http://www.jakbylo.republika.pl/grzebien.JPG"]http://www.jakbylo.republika.pl/grzebien.JPG[/URL][/quote] Ale ze mnie blondynka, taki grzebień mam w domu ;):lol: Quote
Kasiko Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wklejam obiecane fotki Ofiego z kąpieli :lol::lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/119/7f5b4a7ac0a61a7f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/119/55f09758891f9db4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/119/a51537f2a35f918b.jpg[/IMG][/URL] Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 O :crazyeye: pierwsza fotka rewelacja No relaksuje się normalnie Pozazdrościć:loveu: Quote
Kasiko Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pełny relax jest do czasu jak woda jest na full, gdy pieska trzeba namydlić lub spłukać zamienia się w trzęsidełko :lol: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Śliczny piesio:loveu: Eee trzęsidełko to nic takiego, gorzej z wyrywaniem wyciem skomleniem i gryzieniem:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Świetne fotki, a jaki patent fajowo przemyślany z ręczniczkiem :thumbs: [quote name='koregra'] Eee trzęsidełko to nic takiego, gorzej z wyrywaniem wyciem skomleniem i gryzieniem:cool3:[/QUOTE] Nie wierzę, że piszesz o Corince?:cool3: Moi jak zwykle uprawiają sport wodny:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/146/7055225f8fae6176.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/118/32bdfee94e84425f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/119/1d93c48c4c5ea7f7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasiko Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jestem fanką Twoich chłopaków, uwielbiam oglądać filmiki z nimi, Toro jest niesamowity :-) Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Kasiko']Jestem fanką Twoich chłopaków, uwielbiam oglądać filmiki z nimi, Toro jest niesamowity :-)[/QUOTE] Ojej miło mi:oops: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4'] Nie wierzę, że piszesz o Corince?:cool3: [/quote] Nie, nie już tak źle nie mamy ;) Quote
chemicalo Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jak wróce ze szkoły to pokaże mojego sczura :diabloti: Quote
Ramona Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 U mnie sama kapiel przebiegła dosc spokojnie ale za to mam problem z czesaniem i suszeniem suszarka.Figaro jak sie go czesze a juz jak sie tylko troszeczke cos zaplacze to zaraz piszczy ale jak usłyszy suszarke to kuli sie trzesie i drze w niebogłosy jakby swiat sie miał zawalic. Co robic w takiej sytuacji? Quote
Recommended Posts