Szamanka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Ponoć 26 lutego mają odbyć się pierwsze zawody psich zaprzęgów w Siewierzu. Dowiedziałam się o tym przed chwilą, ale nie znam szczegółów. Może osoby z okolicy coś wiedzą? Jak tylko się czegoś dowiem z pewnością tu wrzucę ;) Quote
ewaka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 powtóreczka.. do wykasowa:eviltong: nia Quote
ewaka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 o Siewierzu pierwsze słyszę, nigdzie nie było zadnych informacji, nie słyszałam zeby sie tam ktoś wybierał..... Szamanka, moze to jakies klubowe spotkanie "w warunkach zawodów"? imoreza towarzyska kilku osób? a wiesz, kto to organizuje? Quote
Szamanka Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 No własnie mój tata był i się dowiedział - nie wiem skąd. Ponoć jutro mają rozwieszać plakaty. Myślę, że jutro dowiem się więcej. Ale prawdę mówiąc nie mam pojęcia kto to może organizować bo nie wieadomo mi nic o zaprzęgach w okolicy. Ciekawa jestem czy Asia40 będzie coś wiedzieć. Ona mieszka niedaleko. W sumie może to jakieś spotkanie mające na celu zapoznanie z rasą. Mają być jakieś przejazdy dla dzieci do lat 10 chyba za darmo. Tyle wiem póki co. Quote
asia40 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :shake: Nic nie wiem o zawodach, ale za chwile bede w Siewierzu to poszukam plakatów. Nawet nic nie wiem o zaprzęgu w Siewierzu lub okolicy :crazyeye: Quote
Recommended Posts