AgataM Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']nie dawno dostałam telefon [B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B] mam nadzieję, ze i jego jakieś fotki się znajdą, prosze na priv :)[/quote] :klacz: :klacz: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :cool2: :cool2:
sylv Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka'] [B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B] [/quote] Gratulacje dla Felka.
Pearl Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']nie dawno dostałam telefon [B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B] [/quote] Gratulacje!! Równiez czekam na zdjęcia :)
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 dziękuję, również w imieniu Agi jak tylko dostane fotki, coś wkleje :) tylko na razie nie jestem w domu i nie zaglądam na poczte
EwikB Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Agata - fotki śliczne, Kiara prezentuje się super:lol: , gratulacje również dla Felka i jego właścicielki Agnieszki. Dziewczyny robicie świetna robotę i widać ze wkładacie mnóstwo pracy w tak ładne przygotowanie swoich "futerek" Efekty są widoczne:lol:
EwikB Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Apso']Powiedziałabym raczej, że KIARA zaprezentowała się DOSKONALE :loveu:......dzięki Tobie, oczywiście, Agata :lol:.....Dziękuję :Rose:[/quote] Popieram:lol: A gratulacje należą sie dla Was obu ;)
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [IMG]http://img335.imageshack.us/img335/5657/gorzow8li.jpg[/IMG] Kiara & Felek :)
BOŻENA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!Psiaki prezentują się doskonale !!!!!!!! FELEK wilekie Gratulacje ZA BIS JUNIORA !!!!!!!!!
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 na prawdę mam szczęscie, cieszę się że takie psy jak Felek i Asia trafiły do Kasi i Agi (w odwrotnej kolejności ) jeszcze raz dziękuje i dobrze że TEAM trzyma sie nie źle :)
AgataM Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='EwikB']Agata - fotki śliczne, Kiara prezentuje się super:lol: , gratulacje również dla Felka i jego właścicielki Agnieszki. Dziewczyny robicie świetna robotę i widać ze wkładacie mnóstwo pracy w tak ładne przygotowanie swoich "futerek" Efekty są widoczne:lol:[/quote] Miło mi ;) , Dzięki. Teraz zastanawiam się gdzie pojechać po raz trzeci? Agata
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Agata, z tak ładną suczką nie musisz się zastanawiac tylko jechać :)
zachcianka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [IMG]http://upload4.postimage.org/332870/grzw_bisjun2.jpg[/IMG]
zachcianka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hm ale duże to będzie tylko tu : [URL="http://upload4.postimage.org/332870/photo_hosting.html"]http://upload4.postimage.org/332870/photo_hosting.html[/URL] Gratuluje zwycięstwa prezentował się świetnie.
Dzidtka_Gl Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 czy mogę to zdjęcie wkleić u siebie na forum ? (lub jak nie dostane innego tez na www?) wprawdzie mam obiecane jeszcze inne i za kilka dni powinny być na stronie oddziału ale zawsze to miła pamiątka czy z airedale to Angelika z nową suczką ?
EwikB Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='EmiTofik'] Miałam dzisiaj wstawić zdjęcia mojego psiaka i niestety nie zrobię tego bo być może komuś się on nie spodoba i "dobitnie" (czyt. złośliwie) to skomentuje na forum lub zarzuci mi, ze to nie lhasa.[/quote] Hej.A moze dzisiaj wkleisz fotki swojego maluszka.Czy jest on moze czarny nierozjasniony ze złotymi dodatkami ? Od jakiegos czasu wklejono sporo fotek i nic sie nie dzieje, spróbuj;)
Apso Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='EwikB']Hej.A moze dzisiaj wkleisz fotki swojego maluszka.Czy jest on moze czarny nierozjasniony ze złotymi dodatkami ? Od jakiegos czasu wklejono sporo fotek i nic sie nie dzieje, spróbuj;)[/quote] Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol: EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:
magnum sal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Apso']Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol: EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:[/quote] namawiałem wczesniej i ponawiam, musimy byc dumni z naszych piesków a nie wstydzic sie ich wygladów jak niektórzy to robią:evil_lol: , ty sie do nich nie zaliczasz i spewnoscia pokazesz nam swojego pieska:):):) czekamy:mad: :):):)
magnum sal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Apso']Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol: EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:[/quote] Bozenka tylko szybko nam wychodz z tego szpitala:mad: a nie jakieś tam wylegowanie sie :):):) Byli Państwo co poleciłaś moją Hodowle o szczeniaczka wielkie dzieki jestes :loveu: :loveu: :loveu: ale waldek nie widzi nie::evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 KAsjana: GRAtulacje dla Felka i Asii . Felek kolejny raz pokazał klaseee mam nadzieje, że niedługo zobacze go na żywo.
zachcianka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tak Airdale to suczka Angeliki GINGER Poezja Ruchu, Zdjęcie można wykorzystać na stronach www i ogólnodostępnych forach.
Apso Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='magnum sal']Bozenka tylko szybko nam wychodz z tego szpitala:mad: a nie jakieś tam wylegowanie sie :):):) Byli Państwo co poleciłaś moją Hodowle o szczeniaczka wielkie dzieki jestes :loveu: :loveu: :loveu: ale waldek nie widzi nie::evil_lol:[/quote] A co mi tam ;) trochę sobie odpocznę w szpitailku i :sleep2: za wszystkie czasy..... A co do polecania to nie ma sprawy......przeciez jak nie mam szczeniaków to dla czego :shake: miałabym polecic innych hodowli????...ja tez sprzedałam kilka maluchów dzięki temu, że inni hodowcy mnie polecili :lol:...między innym TY Robert......:thumbs:
Dzidtka_Gl Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Kasjana, wczoraj logowałam się u Twojej mamy z komputera i nie zmieniłas danych :) nie pisałaś z konta mamy tylko mojego, a za miłe słowa o felku dziękuję, możesz mi to smiało mówić nie musisz tu pisać :)
magnum sal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 wiadomość dotyczy poprzedniego wpisu dotyczacych moich szczeniaków i oczywiscie pogody:cool3: a swistak siedzi i zawija w te sreberka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts