Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka']nie dawno dostałam telefon

[B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B]

mam nadzieję, ze i jego jakieś fotki się znajdą, prosze na priv :)[/quote]

:klacz: :klacz: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :cool2: :cool2:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzidtka']nie dawno dostałam telefon

[B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B]

[/quote] Gratulacje!! Równiez czekam na zdjęcia :)

Posted

Agata - fotki śliczne, Kiara prezentuje się super:lol: , gratulacje również dla Felka i jego właścicielki Agnieszki.
Dziewczyny robicie świetna robotę i widać ze wkładacie mnóstwo pracy w tak ładne przygotowanie swoich "futerek" Efekty są widoczne:lol:

Posted

[quote name='Apso']Powiedziałabym raczej, że KIARA zaprezentowała się DOSKONALE :loveu:......dzięki Tobie, oczywiście, Agata :lol:.....Dziękuję :Rose:[/quote]
Popieram:lol: A gratulacje należą sie dla Was obu ;)

Posted

na prawdę mam szczęscie, cieszę się że takie psy jak Felek i Asia trafiły do Kasi i Agi (w odwrotnej kolejności ) jeszcze raz dziękuje i dobrze że TEAM trzyma sie nie źle :)

Posted

[quote name='EwikB']Agata - fotki śliczne, Kiara prezentuje się super:lol: , gratulacje również dla Felka i jego właścicielki Agnieszki.
Dziewczyny robicie świetna robotę i widać ze wkładacie mnóstwo pracy w tak ładne przygotowanie swoich "futerek" Efekty są widoczne:lol:[/quote]
Miło mi ;) , Dzięki. Teraz zastanawiam się gdzie pojechać po raz trzeci?
Agata

Posted

Hm ale duże to będzie tylko tu :
[URL="http://upload4.postimage.org/332870/photo_hosting.html"]http://upload4.postimage.org/332870/photo_hosting.html[/URL]

Gratuluje zwycięstwa
prezentował się świetnie.

Posted

czy mogę to zdjęcie wkleić u siebie na forum ? (lub jak nie dostane innego tez na www?) wprawdzie mam obiecane jeszcze inne i za kilka dni powinny być na stronie oddziału ale zawsze to miła pamiątka

czy z airedale to Angelika z nową suczką ?

Posted

[quote name='EmiTofik'] Miałam dzisiaj wstawić zdjęcia mojego psiaka i niestety nie zrobię tego bo być może komuś się on nie spodoba i "dobitnie" (czyt. złośliwie) to skomentuje na forum lub zarzuci mi, ze to nie lhasa.[/quote]

Hej.A moze dzisiaj wkleisz fotki swojego maluszka.Czy jest on moze czarny nierozjasniony ze złotymi dodatkami ? Od jakiegos czasu wklejono sporo fotek i nic sie nie dzieje, spróbuj;)

Posted

[quote name='EwikB']Hej.A moze dzisiaj wkleisz fotki swojego maluszka.Czy jest on moze czarny nierozjasniony ze złotymi dodatkami ? Od jakiegos czasu wklejono sporo fotek i nic sie nie dzieje, spróbuj;)[/quote]

Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol:
EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:

Posted

[quote name='Apso']Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol:
EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:[/quote]

namawiałem wczesniej i ponawiam, musimy byc dumni z naszych piesków a nie wstydzic sie ich wygladów jak niektórzy to robią:evil_lol: , ty sie do nich nie zaliczasz i spewnoscia pokazesz nam swojego pieska:):):)
czekamy:mad: :):):)

Posted

[quote name='Apso']Ewa ma rację :lol:...a poza tym nie dajmy się zwariować i zastraszyć :lol:
EmiTofik bardzo proszę zamieść dzisiaj fotki, żebym zdążyła obejrzeć Twojego maluszka przed pobytem w szpitalu :placz:[/quote]

Bozenka tylko szybko nam wychodz z tego szpitala:mad: a nie jakieś tam wylegowanie sie :):):) Byli Państwo co poleciłaś moją Hodowle o szczeniaczka wielkie dzieki jestes :loveu: :loveu: :loveu: ale waldek nie widzi nie::evil_lol:

Posted

[quote name='magnum sal']Bozenka tylko szybko nam wychodz z tego szpitala:mad: a nie jakieś tam wylegowanie sie :):):) Byli Państwo co poleciłaś moją Hodowle o szczeniaczka wielkie dzieki jestes :loveu: :loveu: :loveu: ale waldek nie widzi nie::evil_lol:[/quote] A co mi tam ;) trochę sobie odpocznę w szpitailku i :sleep2: za wszystkie czasy.....
A co do polecania to nie ma sprawy......przeciez jak nie mam szczeniaków to dla czego :shake: miałabym polecic innych hodowli????...ja tez sprzedałam kilka maluchów dzięki temu, że inni hodowcy mnie polecili :lol:...między innym TY Robert......:thumbs:

Posted

Kasjana, wczoraj logowałam się u Twojej mamy z komputera i nie zmieniłas danych :) nie pisałaś z konta mamy tylko mojego, a za miłe słowa o felku dziękuję, możesz mi to smiało mówić nie musisz tu pisać :)

Posted

wiadomość dotyczy poprzedniego wpisu dotyczacych moich szczeniaków i oczywiscie pogody:cool3:

a swistak siedzi i zawija w te sreberka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...