EwikB Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bognik']Piękna sierśc !!! :smile: Czy to jest [B]Ancona[/B]? :mdrmed:[/quote] Tak dokładnie, to Ancona, gatunek włosa ma świetny;) Odrosła stosunkowo szybko, jeszcze na tyłku trochę brakuję, ale tam było wycięte do skóry. Na to aby pies wygladał przyzwoicie potrzeba ok 1, 5 - 2 lat od zupełnego obciecia ( zalezy od tempa wzrostu włosa). Jeśli do tego czasu nie odrosnie, nie ma raczej co sie łudzić że porośnie póżniej:razz:
Apso Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='EwikB']Tak dokładnie, to Ancona, gatunek włosa ma świetny;) Odrosła stosunkowo szybko, jeszcze na tyłku trochę brakuję, ale tam było wycięte do skóry. Na to aby pies wygladał przyzwoicie potrzeba ok 1, 5 - 2 lat od zupełnego obciecia ( zalezy od tempa wzrostu włosa). Jeśli do tego czasu nie odrosnie, nie ma raczej co sie łudzić że porośnie póżniej:razz:[/quote] LHAseczce :loveu: naprawde super odrósł włos....widziałam ją w Poznaniu, więc widzę różnicę:lol: ,,,,,jakby to ród męski powiedział (hahaha) FAJNA LHASKA:evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 stawka na Lublin 11 czerwca PSY kl.młodzieży MUNDESHAKE CARMEL Mały Budda SUKI kl.młodzieży BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon DIORA Śnieżny Lew
karolayna Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Dzidtka']stawka na Lublin 11 czerwca PSY kl.młodzieży MUNDESHAKE CARMEL Mały Budda SUKI kl.młodzieży BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon DIORA Śnieżny Lew[/quote] wow :crazyeye: skąd masz stawke???
karolayna Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Dzidtka']tajne, łamane przez poufne ;)[/quote] a buuu :placz: ja chce stawke shihtzków :evil_lol:
sylv Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='EwikB'] Na to aby pies wygladał przyzwoicie potrzeba ok 1, 5 - 2 lat od zupełnego obciecia ( zalezy od tempa wzrostu włosa). Jeśli do tego czasu nie odrosnie, nie ma raczej co sie łudzić że porośnie póżniej:razz:[/quote] No tak to jakoś wychodzi, jak dobrze pamietam to odtrzygłam Milkę dwa lata temu w lipcu, potem jeszcze strzygłam do jesieni. Teraz mogę powiedzieć ,że już odrosła. Co prawda ideał to może jeszcze nie jest ale po drodze mieliśmy szczenięta.:lol:
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A ja moją Simonkę strzygę od 3 lat :-)....tak więc jak ktoś przyjeżdża po szczeniaczka, ma możliwośc zobaczenia jak wygląda lhasa z szatą - jako model występuje Maugli :-) i ostrzyżone........modelka Simona :-)
magnum sal Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Apso']A ja moją Simonkę strzygę od 3 lat :-)....tak więc jak ktoś przyjeżdża po szczeniaczka, ma możliwośc zobaczenia jak wygląda lhasa z szatą - jako model występuje Maugli :-) i ostrzyżone........modelka Simona :-)[/quote] zapomniałas o twojej jeszcze jednej pieknosci :):):)moze nam ja pokazesz:):):)ja juz ja mam jej zdjecie:):):) ja tez strzyge emiske i wyglada super:):):)
sylv Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Apso']A ja moją Simonkę strzygę od 3 lat :-)....tak więc jak ktoś przyjeżdża po szczeniaczka, ma możliwośc zobaczenia jak wygląda lhasa z szatą - jako model występuje Maugli :-) i ostrzyżone........modelka Simona :-)[/quote] Całkiem fajne rozwiązanie:lol: .W sumie warto pokazać ludziom,że lhasa, które nie chodzi na wystawy może być ładnie estetycznie ostrzyżone. Krótka fryzurka Milki miała wielu zwolenników. Ja jednak zdecydowanie wolę ją w długim włosie, to chyba przez ten kolor.
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='magnum sal']zapomniałas o twojej jeszcze jednej pieknosci :):):)moze nam ja pokazesz:):):)ja juz ja mam jej zdjecie:):):) ja tez strzyge emiske i wyglada super:):):)[/quote] Nie zapomniałam :lol:...zamieściłam wcześniej jej fotkę ze sznaucerkiem :lol:...ale proszę :loveu: jeszcze jedna fotka Nelki (XANELLA Dar Tybetu) - 7 miesięcy :loveu: [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7686/hpim76358ek.jpg[/IMG] Pozdrawiam Wszystkich...został mi jeszcze jeden dzień pobytu z Wami...we wtorek idę znowu do szpitala :cool1:...mam nadzieję, że po powrocie będę miała sporo do poczytania na Forum ......no i oczywiście zamieszczajcie fotki!!!!!
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 wyniki z Gorzowa Wlkp s. pani. E. Junikiewicz psy kl.młodzieży I dosk Zw.Mł. (skończony Mł.Ch.Pl.) Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięstwo Rasy Versaczek Felek II bdb CZAKO Śnieżny Lew suki kl.młodzieży I dosk Zw.Mł Kiara Piaulau-Gou kl.pośrednia I dosk CWC Najlepsza Suka w Rasie Versaczka Asia
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']wyniki z Gorzowa Wlkp s. pani. E. Junikiewicz psy kl.młodzieży I dosk Zw.Mł. (skończony Mł.Ch.Pl.) Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięstwo Rasy Versaczek Felek II bdb CZAKO Śnieżny Lew suki kl.młodzieży I dosk Zw.Mł Kiara Piaulau-Gou kl.pośrednia I dosk CWC Najlepsza Suka w Rasie Versaczka Asia[/quote] [B]GRATULACJE dla wszystkich uczestników i zwycięzców:Rose:[/B]
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 mam nadzieję, że dziewczyny maja fotki, nie wiem jaka tam pogoda :/ Kiara to teraz Twoja wizytówka :)
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']mam nadzieję, że dziewczyny maja fotki, nie wiem jaka tam pogoda :/ Kiara to teraz Twoja wizytówka :)[/quote] Dziękuję :loveu:..miło mi, że tak uważasz :loveu: Fotki są napewno....Agata dzwoniła i obiecała, że zaraz po powrocie prześle ...Więc możemy byc pewni, że zamieści na Forum :multi:
AgataM Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [IMG]http://images4.fotosik.pl/42/722d886404006a82med.jpg[/IMG] [IMG]http://images2.fotosik.pl/78/fec6166b633c7db3med.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/42/885833ebcfe8a99bmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/78/c8db04170430314cmed.jpg[/IMG] Witam, dziękuję za gratulacje! Pogoda w Gorzowie nie była najlepsza, było dość zimno, no ale nie padało. Kiarcia zaprezentowała się bardzo dobrze. Pozdrawiam Agata
sylv Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='AgataM'] [IMG]http://images2.fotosik.pl/78/fec6166b633c7db3med.jpg[/IMG] [/quote] Dziewczynka z dnia na dzień ładniejsza:lol:
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='AgataM'] Witam, dziękuję za gratulacje! Pogoda w Gorzowie nie była najlepsza, było dość zimno, no ale nie padało. Kiarcia zaprezentowała się bardzo dobrze. Pozdrawiam Agata[/quote] Powiedziałabym raczej, że KIARA zaprezentowała się DOSKONALE :loveu:......dzięki Tobie, oczywiście, Agata :lol:.....Dziękuję :Rose:
bognik Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jakie ona ma SUPER kolorek, o matko :loveu: A jak wypielęgnowana jest .. . BRAWA dla Agaty :smilecol:
magnum sal Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sylv']Dziewczynka z dnia na dzień ładniejsza:lol:[/quote] Kiara jest normalnie ................:):):):):) gratuluje za Zwmł choc czuje niedosyt bo przy moim sedzowaniu dostała by znacznie wiecej:):):):)
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 nie dawno dostałam telefon [B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B] mam nadzieję, ze i jego jakieś fotki się znajdą, prosze na priv :)
Apso Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dzidtka']nie dawno dostałam telefon [B]:multi: FELEK BEST IN SHOW JUNIORÓW!!!! :multi: [/B] mam nadzieję, ze i jego jakieś fotki się znajdą, prosze na priv :)[/quote] GRATULUJĘ :lol:...Cieszy fakt, że lhasa zajmują najwyższe miejsca na podium na finałach :lol:
Recommended Posts